Spaghetti .... 276 Napisano 7 godzin temu (edytowany) Potwór, więc będzie inny . Edytowano 7 godzin temu przez Spaghetti .... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Michele Morrone z Podlasia 3 Napisano 7 godzin temu ale bym włożył w drugą brankę xD @wakanka1 https://www.facebook.com/reel/920675031028449 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 47 Napisano 7 godzin temu Dawaj salowa wskakuj na stół i kreć bączka na grzbiecie joł, joł mc łysa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2137 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, poza kontrolą napisał: Dawaj salowa wskakuj na stół i kreć bączka na grzbiecie joł, joł mc łysa Ile za jednego szopa? Bo nie wiem czy mnje stać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 276 Napisano 7 godzin temu Wychodzimy Magda za dużo tu ludzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 47 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Ile za jednego szopa? Bo nie wiem czy mnje stać 1000 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1873 Napisano 7 godzin temu Makaron wszystko w porządku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Michele Morrone z Podlasia 3 Napisano 7 godzin temu (edytowany) @wakanka1 @wasp wyglądacie czasami jak bliźniaczki, fajnie Edytowano 7 godzin temu przez Michele Morrone z Podlasia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2137 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, poza kontrolą napisał: 1000 Polskich złotych czy innych? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 47 Napisano 7 godzin temu Makaron, zabierz ją w krzaki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2137 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Spaghetti .... napisał: Wychodzimy Magda za dużo tu ludzi Nue krępujcie się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 47 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Polskich złotych czy innych? 1000 lei Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 276 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Makaron wszystko w porządku? Jak najbardziej ... jestem Tobą zachywcony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1873 Napisano 7 godzin temu Nigdzie Makaron z Tobą nie idę. Muszę sprawdzić, czy pani jeżowa wróciła sobie do garażu i wymienię jej wodę Bardzo smakuje jej sucha karma dla kotów 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 276 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Nigdzie Makaron z Tobą nie idę. Muszę sprawdzić, czy pani jeżowa wróciła sobie do garażu i wymienię jej wodę Bardzo smakuje jej sucha karma dla kotów Spoko, nie musisz mykaj do niej sprawdzić karmę, bo ja swoją już dostałem także miłego wieczoru i nocki Magda Zatańczmy ostatni raz Edytowano 7 godzin temu przez Spaghetti .... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 47 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Nigdzie Makaron z Tobą nie idę. Muszę sprawdzić, czy pani jeżowa wróciła sobie do garażu i wymienię jej wodę Bardzo smakuje jej sucha karma dla kotów Nie bądź taka niedostępna i nie zgrywaj takiej wiernej. Trochę już na to za późno. Oprowadz go chociaż po ambonie i pokaż mu miejsce zrzutu w lesie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2137 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, poza kontrolą napisał: 1000 lei To szyj bo mam lei w szufladzie pełno bo nie wydałam w kluż napoka. Poproszę jeszcze tatuaż jeża na ramieniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 276 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: Nue krępujcie się Nie musimy Magi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2137 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Nigdzie Makaron z Tobą nie idę. Muszę sprawdzić, czy pani jeżowa wróciła sobie do garażu i wymienię jej wodę Bardzo smakuje jej sucha karma dla kotów Mecz oglądnij jest spoko I dbaj o jeżyki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1873 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Spaghetti .... napisał: Spoko, nie musisz mykaj do niej sprawdzić karmę, bo ja swoją już dostałem także miłego wieczoru i nocki Magda Zatańczmy ostatni raz Swoją karme już dostałeś? O czym ty chłopie do mnie piszesz? Mam jeżyce z młodymi w garażu, a ty piszesz, że dostałeś karmę. Weź Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 47 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: To szyj bo mam lei w szufladzie pełno bo nie wydałam w kluż napoka. Poproszę jeszcze tatuaż jeża na ramieniu Chyba taki naklejany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1873 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Mecz oglądnij jest spoko I dbaj o jeżyki Nadal 1:0 i bramka strzelona w 30 minucie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 47 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Swoją karme już dostałeś? O czym ty chłopie do mnie piszesz? Mam jeżyce z młodymi w garażu, a ty piszesz, że dostałeś karmę. Weź W sensie jedzenie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2137 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, poza kontrolą napisał: Chyba taki naklejany Jak uważasz zdaje sie na ciebie bo masz dobry gust mając takiego szopa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2137 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Swoją karme już dostałeś? O czym ty chłopie do mnie piszesz? Mam jeżyce z młodymi w garażu, a ty piszesz, że dostałeś karmę. Weź Pewnie zjadł kolację i pije piwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kuń wylewa szambo w lesie 8 Napisano 7 godzin temu 6 minut temu, poza kontrolą napisał: Oprowadz go chociaż po ambonie i pokaż mu miejsce zrzutu w lesie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 47 Napisano 7 godzin temu Ok, to szop na całych plecach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1873 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Pewnie zjadł kolację i pije piwo Pewnie o to chodzi 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2137 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Nadal 1:0 i bramka strzelona w 30 minucie Tak I postawiłam na remis i az śmiałam sie stawiając a i remis byc może Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 276 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 5 minut temu, 250GodzinTak napisał: Swoją karme już dostałeś? O czym ty chłopie do mnie piszesz? Mam jeżyce z młodymi w garażu, a ty piszesz, że dostałeś karmę. Weź Wziąlem, chwyciłem, ale nie dałaś, więc karm jeża w garażu, bo na kafe widzę tylko Magdę Cwaniaro jedna Ty Edytowano 7 godzin temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach