250GodzinTak 1873 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Spaghetti .... napisał: W Łodzi nie, ale w Łodzkim jestem Wiem, tutaj jest ciężki klimat, ale to moje korzenie, więc zostałem skoro musiałem wrócić We Wrocławiu takiego ciężkiego klimatu nie ma A Łódź mi się nie podoba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2137 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Kuń wylewa szambo w lesie napisał: A ty dalej będziesz niańczyła jeże i koty łysa A ty dalej będziesz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 276 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Tyle ile zdoła Cóż, nie jednego kłamce widziałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1873 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Wasted napisał: Baba też może być incelem. I to nieźle sfrustrowanym. W sensie, że sfrustrowana bo niedopchnieta? Raczej widzę tu problemy psychiczne i niską samoocenę. Prześwietlenie głowy koniecznie powinna zrobić. Pilnie!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2137 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, poza kontrolą napisał: Postaram się Dobrze ci idzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 47 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Dobrze ci idzie Remis ciągle? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 276 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: We Wrocławiu takiego ciężkiego klimatu nie ma A Łódź mi się nie podoba. Dla mnie jest, mieszkałem też niedaleko i kocioł latem jest Mi też, ale Łódzkie to moje rodzinne strony więc znam klimat. Edytowano 3 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wasted 16 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: W sensie, że sfrustrowana bo niedopchnieta? Raczej widzę tu problemy psychiczne i niską samoocenę. Prześwietlenie głowy koniecznie powinna zrobić. Pilnie!!! Ja myślę, że te bluzgi płyną Sekwaną wprost z Paryża. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2137 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Spaghetti .... napisał: W Łodzi nie, ale w Łodzkim jestem Wiem, tutaj jest ciężki klimat, ale to moje korzenie, więc zostałem skoro musiałem wrócić Ok tylko ja na wawe narzekałam a ta łódź no tragedia. Nie podobało mi sie kompletnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2137 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, poza kontrolą napisał: Remis ciągle? Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 276 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Ok tylko ja na wawe narzekałam a ta łódź no tragedia. Nie podobało mi sie kompletnie. Ok rozumiem mi też się nie podoba, ale w takim klimacie jestem wychowany i jestem z tego dumny. Najbardziej lubię Pomorze, tam najlepiej się czuje i nie chodzi o Szyszkę tylko o klimat teraz. Pogoda mega tam jest, w maju i czerwcu w długim rękawie można chodzić jak ktoś lubi zimno jak ja. Edytowano 3 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2137 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, 250GodzinTak napisał: We Wrocławiu takiego ciężkiego klimatu nie ma A Łódź mi się nie podoba. Wrocław czy poznań to całkiem co innego. Nawet wawa a ta łódź masakara. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kuń wylewa szambo w lesie 8 Napisano 3 godziny temu 10 minut temu, Wasted napisał: Nigdy tak siebie nie określiłam, ale miło, że masz świadomość. A teraz fuck off. Wiadomka że standardowo młode lasencje żyją jak ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wasted 16 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Spaghetti .... napisał: Ok rozumiem mi też się nie podoba, ale w takim klimacie jestem wychowany i jestem z tego dumny. Najbardziej lubię Pomorze, tam najlepiej się czuje i nie chodzi o Szyszkę tylko o klimat teraz. To jestem chyba jedną z niewielu, której Łódź się podoba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kuń wylewa szambo w lesie 8 Napisano 3 godziny temu U łysej wszystko pomieszane, ona mecz zamiast dzieci są jeże a bunio pewnie znowu na nocnej ambonie sam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2137 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Ok rozumiem mi też się nie podoba, ale w takim klimacie jestem wychowany i jestem z tego dumny. Najbardziej lubię Pomorze, tam najlepiej się czuje i nie chodzi o Szyszkę tylko o klimat teraz. Też lubię Pomorze chociaż byłam tam tylko 2 razy. Klimat byl spoko i chętnie bym tam pojechała Edytowano 3 godziny temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2137 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Wasted napisał: To jestem chyba jedną z niewielu, której Łódź się podoba. Chyba tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 276 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Wasted napisał: To jestem chyba jedną z niewielu, której Łódź się podoba. Spoko Gina, jest troche zabytków i brudne kamienice z PRL, ale to wszystko jeśli o pozytywy chodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2137 Napisano 3 godziny temu 11 minut temu, Spaghetti .... napisał: Cóż, nie jednego kłamce widziałem Ty tutaj na forum to większości kłamców widziałeś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 276 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Też lubię Pomorze chociaż byłam tam tylko 2 razy. Klimat byl spoko i chętnie bym tam pojechała To fajnie i polecam Ci wyjechać na dłużej, bo byłem 1,5 mce. Naprawdę odpocząłem i jak los pozwoli wrócę tam jeszcze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wasted 16 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Kuń wylewa szambo w lesie napisał: Wiadomka że standardowo młode lasencje żyją jak ty Tutka, you drive me KREJZI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1873 Napisano 3 godziny temu Zaraz koniec meczu, w doliczonym czasie po świetnej obronie bramkarza z Wybrzeża Kości Słoniowej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1873 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, Kuń wylewa szambo w lesie napisał: U łysej wszystko pomieszane, ona mecz zamiast dzieci są jeże a bunio pewnie znowu na nocnej ambonie sam A gdzie twój Libed tutko? Nadal w Sosnowcu? Nie znam żadnego bunia i jutro zrób sobie nowy nick ty prukwo z Choroszczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2137 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Zaraz koniec meczu, w doliczonym czasie po świetnej obronie bramkarza z Wybrzeża Kości Słoniowej. Jak zwykle wygrywają Niemcy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1873 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Jak zwykle wygrywają Niemcy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wasted 16 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: A gdzie twój Libed tutko? Nadal w Sosnowcu? Nie znam żadnego bunia i jutro zrób sobie nowy nick ty prukwo z Choroszczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2137 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Spaghetti .... napisał: To fajnie i polecam Ci wyjechać na dłużej, bo byłem 1,5 mce. Naprawdę odpocząłem i jak los pozwoli wrócę tam jeszcze Coś ty nie mogę na tyle jechać moze na tydzień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1873 Napisano 3 godziny temu Niemcy mają fajne autostrady. Nie to co Polska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1873 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Wasted napisał: Samochód od bezdomnego, Jukon welcome choroszcz i kuń to jedna osoba. I jest to kobieta wyjątkowo zaburzona psychicznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magda 250godzin to kurwa 2 Napisano 3 godziny temu jak w niku, a jery to jej kukold. jakimś dziwnym trafem jak tylko ta konfidentka się pojawia na forum to od razu zaczyna się banowanie i kasowanie. chora osoba, socjopatka. niepowodzenia w życiu odbija sobie znęcając się nad innymi w internecie. kurrwiszona z obsesjami na tle kontroli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach