libedovski 122 Napisano 2 godziny temu Cytat Jedynym bezpośrednim akcjonariuszem (100% udziałów) spółki TVN S.A. jest holenderska spółka Discovery Communications Benelux B.V. [1] Struktura ta odzwierciedla globalną przynależność stacji do amerykańskiego koncernu medialnego. W związku z fuzjami na szczeblu międzynarodowym oraz strukturą korporacyjną, oto jak prezentują się właściciele oraz beneficjenci rzeczywisti stacji: Udziałowcy i struktura własnościowa TVN nie jest spółką notowaną na polskiej giełdzie, a cały jej kapitał akcyjny jest skupiony w rękach jednego podmiotu zależnego: [1, 2] Właściciel bezpośredni: Discovery Communications Benelux B.V. (Holandia). Właściciel nadrzędny: Koncern Warner Bros. Discovery (WBD). Bieżące zmiany (2026 r.): Struktura ta przechodzi obecnie przez globalny proces transformacji. Akcjonariusze zatwierdzili gigantyczną transakcję przejęcia koncernu Warner Bros. Discovery przez Paramount Skydance za kwotę 110 miliardów dolarów. Fuzja ta, po uzyskaniu zgód amerykańskich urzędów antymonopolowych, formalnie zmienia ostatecznego właściciela polskiej grupy medialnej TVN. [1, 2, 3, 4] a wyzej masz beneficjentow rzeczywistych tvnu rzekomo peowskiego zwykle zlodziej krzyczy najglosniej ze kradna w tym przypadku jest to chlop ktory ma pakiiet kontrolny repubkliki i gazety pl a krzyczy ze inni to partyjne media Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovski 122 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, zgłoszone na policję napisał: To daj przykład takowy Bibed i sam tak zrob huh mnie do pisu niie przyjmia przeswietla co pislaem na kafeterii i jeszcze do lochu wtraca jako agenta poza tym ja sie nie nadaje do kradziezy trzeba miec dobre geny do tego jacys przodkowie w kryminale etc Edytowano 2 godziny temu przez libedovski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zgłoszone na policję 13 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, libedovski napisał: mnie do pisu niie przyjmia przeswietla co pislaem na kafeterii i jeszcze do lochu wtraca jako agenta poza tym ja sie nie nadaje do kradziezy trzeba miec dobre geny do tego jacys przodkowie w kryminale etc Ja ich nie lubię bo mają hopla na punkcie tych wartości swoich i to jest nie do przejścia dla mie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zgłoszone na policję 13 Napisano 2 godziny temu No i często agresywni są Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zgłoszone na policję 13 Napisano 2 godziny temu Dużo reklamy robią nagabują wszędzie ja tam wolę anarchie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovski 122 Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, zgłoszone na policję napisał: Ja ich nie lubię bo mają hopla na punkcie tych wartości swoich i to jest nie do przejścia dla mie to sciema przeciez oni tego nie przestrzegaja pelno tam gejow ludzi po rozwodzie albo tych co leja babe chociaz to ostatnie to chyba w zgodzie z tradycyjnymi wartosciami bo jak chlop jest wlascicielem baby to pewnie ja moze karcic jak nieposluszna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zgłoszone na policję 13 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, libedovski napisał: to sciema przeciez oni tego nie przestrzegaja pelno tam gejow ludzi po rozwodzie albo tych co leja babe chociaz to ostatnie to chyba w zgodzie z tradycyjnymi wartosciami bo jak chlop jest wlascicielem baby to pewnie ja moze karcic jak nieposluszna No w peło też są właścicielami bab pacząc po tobie i wsiurze więc ja mam w doopie politykę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovski 122 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, zgłoszone na policję napisał: No w peło też są właścicielami bab pacząc po tobie i wsiurze więc ja mam w doopie politykę ja nnie jestem z po tylko jestem liberałlem i nie stac mnie na niewolnice Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zgłoszone na policję 13 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, libedovski napisał: ja nnie jestem z po tylko jestem liberałlem i nie stac mnie na niewolnice Stać i nawet łapiecie w siatkę do burdelu pewnie i handlujecie organami huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovski 122 Napisano 1 godzinę temu 27 minut temu, zgłoszone na policję napisał: Stać i nawet łapiecie w siatkę do burdelu pewnie i handlujecie organami huh chcesz sprzedac nerke bo wygladasz jakbys posrednika szukala ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca wieczorna 7 Napisano 1 godzinę temu 13 minut temu, libedovski napisał: chcesz sprzedac nerke bo wygladasz jakbys posrednika szukala ? Straciłeś wiele poyebanych występów dumbo gdy byłeś na romantycznej wycieczce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 243 Napisano 48 minut temu W górę, bo ważne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach