Makaron ..... 14 Napisano 4 godziny temu (edytowany) Ostatni raz ... muza Edytowano 4 godziny temu przez Makaron ..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2208 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Makaron ..... napisał: Ostatni raz ... muza Raczej przed przed przed ostatni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2208 Napisano 4 godziny temu ... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 14 Napisano 4 godziny temu 8 minut temu, Onaaaa napisał: Raczej przed przed przed ostatni Nie wiem, ale kafe wciąga... muszę przestać pić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 14 Napisano 4 godziny temu 9 minut temu, Onaaaa napisał: ... ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2208 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Makaron ..... napisał: Nie wiem, ale kafe wciąga... muszę przestać pić Jak przstaniesz pić to umrzesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KnurBoży 52 Napisano 4 godziny temu Musi czymś pysk dezynfekowac bo takim lizaniu sråki starej babie Magdalenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 14 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Jak przstaniesz pić to umrzesz Wiele ludzi mi życzy śmierci, ale nie martw się dam radę Dobrej nocki Magi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 261 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Jak przstaniesz pić to umrzesz Patrzysz na mecz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KnurBoży 52 Napisano 4 godziny temu Kolejna typowa śpiewka każdego narcyza. Jest taki ważny we własnym przekonaniu że wielu ludzi życzy mu śmierci. Normalnie boss mafii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 14 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, KnurBoży napisał: Kolejna typowa śpiewka każdego narcyza. Jest taki ważny we własnym przekonaniu że wielu ludzi życzy mu śmierci. Normalnie boss mafii Posłuchaj Policjantko, podobno jesteś psycholożką i znasz mendy tego świata na wylot ok, ale co do mnie to grubo się mylisz , więc skończ urojenia i do łożka ... no kuźwa raz !!!! dwa.. i trzy rozumiesz czy nie ? Edytowano 4 godziny temu przez Makaron ..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KnurBoży 52 Napisano 4 godziny temu Gruba to jest twoja baba stara. Ja sie nigdy nie mylę brudny narcystyczny jolopie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 14 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, KnurBoży napisał: Gruba to jest twoja baba stara. Ja sie nigdy nie mylę brudny narcystyczny jolopie Cytuj mnie jak Ci odpowiadam yełopko, albo spadaj stąd raz na zawsze w czerwonym szlafroku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KnurBoży 52 Napisano 4 godziny temu Ten ton rozkazujący mnie zawsze bawi niezmiennie. Pewnie pod kapciem starej siedziałeś i teraz ci się wydaje że będziesz w końcu rządził jak boss mafioso 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 14 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, KnurBoży napisał: Ten ton rozkazujący mnie zawsze bawi niezmiennie. Pewnie pod kapciem starej siedziałeś i teraz ci się wydaje że będziesz w końcu rządził jak boss mafioso Tak sądzisz ? dawaj namiary na siebie i umówmy się na randkę zobaczymy czy jesteś taka cwana Tylko najpierw mi skrzynkę na kafe odblokuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 261 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, KnurBoży napisał: Ten ton rozkazujący mnie zawsze bawi niezmiennie. Pewnie pod kapciem starej siedziałeś i teraz ci się wydaje że będziesz w końcu rządził jak boss mafioso Kiedyś pisałaś, że zrobił Poce dziecko i Poka jest samotną matką Co bierzesz? Cokolwiek to jest, to bierz mniej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 261 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Makaron ..... napisał: Tak sądzisz ? dawaj namiary na siebie i umówmy się na randkę zobaczymy czy jesteś taka cwana Tylko najpierw mi skrzynkę na kafe odblokuj Będziesz ją wąchał? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KnurBoży 52 Napisano 4 godziny temu Zaczadziles się szynszylom namber fajw myslac że twoj groźny ton mnie powali jak flaszka lysom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 261 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, KnurBoży napisał: Zaczadziles się szynszylom namber fajw myslac że twoj groźny ton mnie powali jak flaszka lysom Ale masz ból o nią. Znowu było pite? I wyżywasz się, bo nikt cię nie chce wąchać? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KnurBoży 52 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, tymczasowablokada napisał: Kiedyś pisałaś, że zrobił Poce dziecko i Poka jest samotną matką Co bierzesz? Cokolwiek to jest, to bierz mniej. Niech Ci sam opowie lysa co i komu zrobil. Liczysz ze geriatrycznie też cie zapolodni i bunia wyręczy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KnurBoży 52 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, tymczasowablokada napisał: Ale masz ból o nią. Znowu było pite? I wyżywasz się, bo nikt cię nie chce wąchać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 261 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, KnurBoży napisał: Niech Ci sam opowie lysa co i komu zrobil. Liczysz ze geriatrycznie też cie zapolodni i bunia wyręczy? A skąd ty wiesz takie rzeczy i gdzie twoje dzieci? Co cię obchodzi życie innych? Stare nawyki z pracy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KnurBoży 52 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, tymczasowablokada napisał: A skąd ty wiesz takie rzeczy i gdzie twoje dzieci? Co cię obchodzi życie innych? Stare nawyki z pracy? A kto cie tu prosił? My tu rozmawiamy a ty przyzwoitka? Ten wagon sie juz odczepił więc racz wyjść babo egzotyczna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 14 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, KnurBoży napisał: Zaczadziles się szynszylom namber fajw myslac że twoj groźny ton mnie powali jak flaszka lysom Nie zdziadziałem, spotkałem się bo chciałem, a Ty wciąż masz o to ból tyłeczka, więc o co Ci chodzi policjantko ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klub Kibica Rekord B-B 14 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, tymczasowablokada napisał: A skąd ty wiesz takie rzeczy i gdzie twoje dzieci? Co cię obchodzi życie innych? Stare nawyki z pracy? jeszcze ci malo na dzisiaj ze innych zaczepiasz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 261 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, KnurBoży napisał: Niech Ci sam opowie lysa co i komu zrobil. Liczysz ze geriatrycznie też cie zapolodni i bunia wyręczy? Tu trzeba na coś liczyć? A liczyłaś, że wnuk, piszący ciągle o sraczkach i bólu brzucha odejdzie stąd i zostaniesz bez wnuka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KnurBoży 52 Napisano 4 godziny temu Piękna choroszcz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 261 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Klub Kibica Rekord B-B napisał: jeszcze ci malo na dzisiaj ze innych zaczepiasz ? Mam to po tobie. Sprawdź nerwicę, czy narzeczona tam jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KnurBoży 52 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, tymczasowablokada napisał: Tu trzeba na coś liczyć? A liczyłaś, że wnuk, piszący ciągle o sraczkach i bólu brzucha odejdzie stąd i zostaniesz bez wnuka? Oczywiście. Zawsze się z tym liczę. Ty tez odejdziesz i przeżyje wczons Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 261 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, KnurBoży napisał: Oczywiście. Zawsze się z tym liczę. Ty tez odejdziesz i przeżyje wczons Libed powinien cię w końcu powąchać wredna starucho z gołębiami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach