Owsicki4 7 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Makaron ..... napisał: Ty ... nie wracaj tutaj, niszczysz siebie i to forum plus nerwice ... a ty idź pracować, a nie się obijasz, leniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 22 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Owsicki4 napisał: a ty idź pracować, a nie się obijasz, leniu Taki jesteś kozak ? Dawaj odblokuj mi priv pedziu i podaj adres ... Zobaczymy czy dalej będziesz życzył innym śmerci To twoja ostatnia szansa ... czekam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki4 7 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Makaron ..... napisał: Taki jesteś kozak ? Dawaj odblokuj mi priv pedziu i podaj adres ... Zobaczymy czy dalej będziesz życzył innym śmerci To twoja ostatnia szansa ... czekam! najpierw idź do pracy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 22 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, Owsicki4 napisał: najpierw idź do pracy Tak myślałem, kozak w necie ... gejowska pi... w świecie Wypjerdalaj psycholu od ludzi, bo Cię wyjaśnią wkrótce. Edytowano 5 godzin temu przez Makaron ..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki4 7 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Makaron ..... napisał: Tak myślałem, kozak w necie ... gejwoska pi... w świecie Wypjerdalaj psycholu od ludzi, bo Cię wyjaśnią wkrótce. Ok, masz adres Namiot w lesie - Anglia Zapraszam 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki4 7 Napisano 5 godzin temu Przyjedź ze ścierwokiem to mnie podpalicie razem z namiotem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach