poza kontrolą 66 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) To wszystko mogło być twoje https://zapodaj.net/plik-f9gZWQleiu Edytowano 1 godzinę temu przez poza kontrolą 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hodowca pulard 1 Napisano 1 godzinę temu zobacz co ty straciłeś lepiej: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki4 1 Napisano 1 godzinę temu Śmieci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 66 Napisano 1 godzinę temu Jakie śmieci? Każda butelka jest warta 50 gr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 66 Napisano 1 godzinę temu I co, głupio ci? Teraz to będzie należało do innej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki4 1 Napisano 1 godzinę temu Jakbyś miał pierścionki ze srebra albo złota to co innego, a na foto widać smród Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Viavia 26 Napisano 37 minut temu Ale jest twoje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 66 Napisano 37 minut temu 34 minuty temu, Owsicki4 napisał: Jakbyś miał pierścionki ze srebra albo złota to co innego, a na foto widać smród I co jeszcze? Minimum 20 zł tam leży człowieku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 66 Napisano 36 minut temu Przed chwilą, Viavia napisał: Ale jest twoje Jej strata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki4 1 Napisano 35 minut temu 20zł to góówno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Viavia 26 Napisano 34 minuty temu 1 minutę temu, poza kontrolą napisał: Jej strata Kup sobie coś dobrze zabierasz te śmieci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2218 Napisano 34 minuty temu A to Szopuś pomagał ci zbierać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 66 Napisano 33 minuty temu Przed chwilą, Viavia napisał: Kup sobie coś dobrze zabierasz te śmieci. Kupiłem alkohol huh. Bałem się, że za hajs z butelek nie można kupić alko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hodowca pulard 1 Napisano 32 minuty temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 66 Napisano 32 minuty temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: A to Szopuś pomagał ci zbierać Wypijać. Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Viavia 26 Napisano 32 minuty temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: A to Szopuś pomagał ci zbierać Taki zbieg okolicznosci przypadkowy. Zbieram potem. komuś daje. Nie będe latał z tym po. Mieście. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KnurBoży 56 Napisano 30 minut temu To jest chore. Wchodzę do biedronki a na wejściu centralnie kolejka z worami jak bezdomni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hodowca pulard 1 Napisano 29 minut temu w indiach jest normalność Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tremendous 42 Napisano 29 minut temu Śmieciarz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 66 Napisano 29 minut temu 1 minutę temu, KnurBoży napisał: To jest chore. Wchodzę do biedronki a na wejściu centralnie kolejka z worami jak bezdomni. Mnie wkur, że co chwilę zapełnione Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KnurBoży 56 Napisano 27 minut temu 1 minutę temu, poza kontrolą napisał: Mnie wkur, że co chwilę zapełnione Ja mam wyebane i nic nie będę oddawać. Kolejny pomysł wspaniały żeby lemingi tresowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 1035 Napisano 26 minut temu 1 minutę temu, poza kontrolą napisał: Mnie wkur, że co chwilę zapełnione Ani razu jeszcze nie byłam oddawać ani butelki ani puszki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 66 Napisano 25 minut temu 3 minuty temu, Tremendous napisał: Śmieciarz. Morda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 66 Napisano 23 minuty temu 1 minutę temu, KnurBoży napisał: Ja mam wyebane i nic nie będę oddawać. Kolejny pomysł wspaniały żeby lemingi tresowac Ludzie się cieszą, że mają 20 zł z butelek, tylko wcześniej te 20 zł wydali na kaucję i teraz muszą zapie..ać z butelkami, żeby ją odzyskać. Coś pięknego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 269 Napisano 22 minuty temu 6 minut temu, Tremendous napisał: Śmieciarz. To chyba prezent dla Iskry od jęczenia 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tremendous 42 Napisano 22 minuty temu 3 minuty temu, poza kontrolą napisał: Morda Dżentelmeństwo wprost spod meliny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KnurBoży 56 Napisano 21 minut temu 1 minutę temu, poza kontrolą napisał: Ludzie się cieszą, że mają 20 zł z butelek, tylko wcześniej te 20 zł wydali na kaucję i teraz muszą zapie..ać z butelkami, żeby ją odzyskać. Coś pięknego. Boze znowu te 2 ogony z dùpy łażą za czlowiekiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 464 Napisano 20 minut temu 10 minut temu, KnurBoży napisał: To jest chore. Wchodzę do biedronki a na wejściu centralnie kolejka z worami jak bezdomni. to idź gdzie indziej - nawet w Żabce możesz oddać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 66 Napisano 18 minut temu 2 minuty temu, Tremendous napisał: Dżentelmeństwo wprost spod meliny. Nazywasz mnie śmieciarzem, bo wstawiłem butelki do oddania. Na co liczysz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 66 Napisano 18 minut temu 3 minuty temu, KnurBoży napisał: Boze znowu te 2 ogony z dùpy łażą za czlowiekiem Zniszcz je ostatecznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach