poza kontrolą 74 Napisano 7 godzin temu (edytowany) To wszystko mogło być twoje https://zapodaj.net/plik-f9gZWQleiu Edytowano 7 godzin temu przez poza kontrolą 4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hodowca pulard 1 Napisano 7 godzin temu zobacz co ty straciłeś lepiej: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki4 6 Napisano 7 godzin temu Śmieci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 74 Napisano 7 godzin temu Jakie śmieci? Każda butelka jest warta 50 gr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 74 Napisano 7 godzin temu I co, głupio ci? Teraz to będzie należało do innej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki4 6 Napisano 7 godzin temu Jakbyś miał pierścionki ze srebra albo złota to co innego, a na foto widać smród Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Viavia 27 Napisano 7 godzin temu Ale jest twoje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 74 Napisano 7 godzin temu 34 minuty temu, Owsicki4 napisał: Jakbyś miał pierścionki ze srebra albo złota to co innego, a na foto widać smród I co jeszcze? Minimum 20 zł tam leży człowieku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 74 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Viavia napisał: Ale jest twoje Jej strata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki4 6 Napisano 7 godzin temu 20zł to góówno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Viavia 27 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, poza kontrolą napisał: Jej strata Kup sobie coś dobrze zabierasz te śmieci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2221 Napisano 7 godzin temu A to Szopuś pomagał ci zbierać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 74 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Viavia napisał: Kup sobie coś dobrze zabierasz te śmieci. Kupiłem alkohol huh. Bałem się, że za hajs z butelek nie można kupić alko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hodowca pulard 1 Napisano 7 godzin temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 74 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: A to Szopuś pomagał ci zbierać Wypijać. Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Viavia 27 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: A to Szopuś pomagał ci zbierać Taki zbieg okolicznosci przypadkowy. Zbieram potem. komuś daje. Nie będe latał z tym po. Mieście. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KnurBoży 57 Napisano 7 godzin temu To jest chore. Wchodzę do biedronki a na wejściu centralnie kolejka z worami jak bezdomni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hodowca pulard 1 Napisano 7 godzin temu w indiach jest normalność Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tremendous 46 Napisano 7 godzin temu Śmieciarz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 74 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, KnurBoży napisał: To jest chore. Wchodzę do biedronki a na wejściu centralnie kolejka z worami jak bezdomni. Mnie wkur, że co chwilę zapełnione Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KnurBoży 57 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, poza kontrolą napisał: Mnie wkur, że co chwilę zapełnione Ja mam wyebane i nic nie będę oddawać. Kolejny pomysł wspaniały żeby lemingi tresowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 1036 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, poza kontrolą napisał: Mnie wkur, że co chwilę zapełnione Ani razu jeszcze nie byłam oddawać ani butelki ani puszki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 74 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Tremendous napisał: Śmieciarz. Morda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 74 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, KnurBoży napisał: Ja mam wyebane i nic nie będę oddawać. Kolejny pomysł wspaniały żeby lemingi tresowac Ludzie się cieszą, że mają 20 zł z butelek, tylko wcześniej te 20 zł wydali na kaucję i teraz muszą zapie..ać z butelkami, żeby ją odzyskać. Coś pięknego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 277 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, Tremendous napisał: Śmieciarz. To chyba prezent dla Iskry od jęczenia 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tremendous 46 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, poza kontrolą napisał: Morda Dżentelmeństwo wprost spod meliny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KnurBoży 57 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, poza kontrolą napisał: Ludzie się cieszą, że mają 20 zł z butelek, tylko wcześniej te 20 zł wydali na kaucję i teraz muszą zapie..ać z butelkami, żeby ją odzyskać. Coś pięknego. Boze znowu te 2 ogony z dùpy łażą za czlowiekiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 465 Napisano 6 godzin temu 10 minut temu, KnurBoży napisał: To jest chore. Wchodzę do biedronki a na wejściu centralnie kolejka z worami jak bezdomni. to idź gdzie indziej - nawet w Żabce możesz oddać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 74 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Tremendous napisał: Dżentelmeństwo wprost spod meliny. Nazywasz mnie śmieciarzem, bo wstawiłem butelki do oddania. Na co liczysz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 74 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, KnurBoży napisał: Boze znowu te 2 ogony z dùpy łażą za czlowiekiem Zniszcz je ostatecznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach