BonzoBabka 6 Napisano 5 godzin temu Bambolejra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BonzoBabka 6 Napisano 5 godzin temu Ciemno już zgasły wszystkie światła. Nie ma płaskiej nie ma chlapcia. Nie ma sensu nie ma densu. Odjechały cygany wraz z baniom na kafe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BonzoBabka 6 Napisano 5 godzin temu Nawet nasz Norman z psychozo poległ aby nabrać sil przed nowym dniem pełnym wrażeń i obrażeń Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krasnal Alpha 4 Napisano 5 godzin temu wszyscy śpią, bo rano do pracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BonzoBabka 6 Napisano 5 godzin temu kold Es ajs mani newer mejd mi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krasnal Alpha 4 Napisano 5 godzin temu pepsi uiv kold ajs Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BonzoBabka 6 Napisano 5 godzin temu Za ostatni grosz kupie dzis chociaż cień birkina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krasnal Alpha 4 Napisano 5 godzin temu widziałam dziś smoka cień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BonzoBabka 6 Napisano 5 godzin temu I jego skurke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krasnal Alpha 4 Napisano 5 godzin temu skurki smocze i ich cień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 1036 Napisano 5 godzin temu 11 minut temu, Krasnal Alpha napisał: wszyscy śpią, bo rano do pracy Nie wszyscy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krasnal Alpha 4 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Nie wszyscy. No pewnie, ja nie wstaję, bo jestem nienormalny, to nie pracuję, bo praca jest dla normalnych Tzn. tak jest w moim przypadku, dlatego nie pracuję, bo nienormalny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach