G. Sterling 20 Napisano wczoraj o 20:50 Jaki jest wasz? Mój to Winiary czosnkowy ale tylko ten w słoiczku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2280 Napisano wczoraj o 20:51 Ten co sama zrobię. Tych kupionych nie za bardzo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pejsar 2 Napisano wczoraj o 20:52 Ja lubię sos z Krejzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Sterling 20 Napisano wczoraj o 20:55 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Ten co sama zrobię. Tych kupionych nie za bardzo. Ja jestem trochę leniwa i wolę kupić niż sama zrobić, chociaż fakt, czosnkowy najlepszy jest z jogurtu, czosnku, majonezu, i odrobiny soku z cytryny. Ten Winiary lubię bo majonezowy jest taki a większość kupnych nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dumbusia 21 Napisano wczoraj o 21:01 tzatziki, czosnkowy i sojowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pejsar 2 Napisano wczoraj o 21:01 A lubicie jak wam wali czosnkiem z mordy, a potem wsadzacie facetowi ozora do japy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dumbusia 21 Napisano wczoraj o 21:03 a to trzeba od razu sie ozorowac po spozyciu czegos z czosnkiem ze to jakis fetysz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pejsar 2 Napisano wczoraj o 21:05 Gieniutka lubi ozorować się po schab z boczkiem oraz carbonara w sosie czosnkowym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dumbusia 21 Napisano wczoraj o 21:07 nudzisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dumbusia 21 Napisano wczoraj o 21:09 ja se zrobilam spaghetti z pesto bazyliowo koperkowym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dumbusia 21 Napisano wczoraj o 21:10 pesto genowefese Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Sterling 20 Napisano wczoraj o 21:10 1 minutę temu, dumbusia napisał: ja se zrobilam spaghetti z pesto bazyliowo koperkowym Mniam, do tego parmezanik. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pejsar 2 Napisano wczoraj o 21:10 A ja sobie zrobiłem obraz, na którym Krejzi zostawia libeda dla mnie, a potem robimy małe widmo i krejzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pejsar 2 Napisano wczoraj o 21:11 Lubię wyjadać parmezan ze stóp Krejzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vanfino 0 Napisano wczoraj o 21:12 Za tymi małolotnymi podszywkami (i dzisiejszymi blokami w dużej mierze) stoi nikt inny jak wyłysiały czuub. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Sterling 20 Napisano wczoraj o 21:20 7 minut temu, vanfino napisał: Za tymi małolotnymi podszywkami (i dzisiejszymi blokami w dużej mierze) stoi nikt inny jak wyłysiały czuub. Żałosny, wyleniały parch. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki10 2 Napisano wczoraj o 21:22 9 minut temu, vanfino napisał: Za tymi małolotnymi podszywkami (i dzisiejszymi blokami w dużej mierze) stoi nikt inny jak wyłysiały czuub. Ja dopiero wróciłem z soru po solówce z 11-letnim leszczem z tibii xDDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach