G. Sterling 20 Napisano 4 godziny temu ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Sterling 20 Napisano 2 godziny temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka is Back 1 Napisano 2 godziny temu 2 godziny temu, G. Sterling napisał: ... Tak niewiele słów, tak ważny przekaz dla ludzkości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Sterling 20 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Śliwka is Back napisał: Tak niewiele słów, tak ważny przekaz dla ludzkości No raczej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka is Back 1 Napisano 2 godziny temu Nawet zaczynam lubić twój purnonsens. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OnlyTime 6 Napisano 2 godziny temu Garby Ponte Timy jest ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Sterling 20 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Śliwka is Back napisał: Nawet zaczynam lubić twój purnonsens. To wspaniale się składa, bo nie obchodzi mnie to. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 19 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, G. Sterling napisał: To wspaniale się składa, bo nie obchodzi mnie to. bedziesz cos pila dzisiaj jeszcze i planujesz wystepy bo widze ze widmok opadl z sil wiec nie wiem czy cyrk juz dogorywa czy jeszcze warto czekac na jakies atrakcje ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pulsaŕ 13 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, G. Sterling napisał: To wspaniale się składa, bo nie obchodzi mnie to. A już wiesz ze piszemy NA CO DZIEN? Bo to jest wery importent Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OnlyTime 6 Napisano 2 godziny temu Słowa każdy zna na każdym weselu śpiewają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 19 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, OnlyTime napisał: na każdym weselu śpiewają u ciebie we wsi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Sterling 20 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Pulsaŕ napisał: A już wiesz ze piszemy NA CO DZIEN? Bo to jest wery importent Poprawiłam to, nim ty się rzuciłaś. Po to są edycje postów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 11 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, G. Sterling napisał: To wspaniale się składa, bo nie obchodzi mnie to. Do mnie też się przymilał że pieski jedzą lepiej niż leżak i żeby obstawiać mecze na awans , bo myślał że stosunki ociepli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Sterling 20 Napisano 2 godziny temu Mam żelki berry clouds. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pulsaŕ 13 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, G. Sterling napisał: Poprawiłam to, nim ty się rzuciłaś. Po to są edycje postów. Haa haa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 11 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Pulsaŕ napisał: A już wiesz ze piszemy NA CO DZIEN? Bo to jest wery importent Popraw Lipedzia trochę ci to zajmie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pulsaŕ 13 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Zаwsze przychodzi noc napisał: Popraw Lipedzia trochę ci to zajmie Won oblesny zwyrolu w typie monczyka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 19 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Zаwsze przychodzi noc napisał: Do mnie też się przymilał że pieski jedzą lepiej niż leżak i żeby obstawiać mecze na awans , bo myślał że stosunki ociepli bandzior jak ksywa wskazuje pewnie chciala wejsc w taka szacowna rodzine kryminalistow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OnlyTime 6 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: u ciebie we wsi Piosenka pod tytułem Straciłaś cnotę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 11 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: bedziesz cos pila dzisiaj jeszcze i planujesz wystepy bo widze ze widmok opadl z sil wiec nie wiem czy cyrk juz dogorywa czy jeszcze warto czekac na jakies atrakcje ? Atrakcje to będą jak cię mama zawoła i ty już wiesz jakie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pulsaŕ 13 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: bandzior jak ksywa wskazuje pewnie chciala wejsc w taka szacowna rodzine kryminalistow Nie odbijam menszczyzn. To jest papjeza kłopot teraz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 19 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, OnlyTime napisał: Piosenka pod tytułem Straciłaś cnotę. swojej starej to zamawiasz z dedykacja na weselach w remizie ? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 11 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Pulsaŕ napisał: Won oblesny zwyrolu w typie monczyka Prawda w oczy kole hipokrytke aha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pulsaŕ 13 Napisano 2 godziny temu Dobra nie chce mi się już obcować wśród takich odmętów społecznych jak widmoki i inne ritardzic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 19 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Zаwsze przychodzi noc napisał: Atrakcje to będą jak cię mama zawoła i ty już wiesz jakie podrygi zdechlego kota czy jeszcze sie wysilisz widmok dzisiaj na jakies wystepy nie sadzisz ze jez moze troche cie wypuszczac zeby sprawdzic twoja meskosc i chwiluni i was szczuje na siebie chce zobaczyc ktory wygra meskie starcie ? opowiedz cos o psychice kobiet nikt ich nie zna tak dobrze jak ty 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 11 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: bandzior jak ksywa wskazuje pewnie chciala wejsc w taka szacowna rodzine kryminalistow Chodziło o śliwkowego podpowiem ułomowi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OnlyTime 6 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: swojej starej to zamawiasz z dedykacja na weselach w remizie ? Dzieci nie będzie z tego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Sterling 20 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Prawda w oczy kole hipokrytke aha Pojaśnione, można się rozejść. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pulsaŕ 13 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: podrygi zdechlego kota czy jeszcze sie wysilisz widmok dzisiaj na jakies wystepy nie sadzisz ze jez moze troche cie wypuszczac zeby sprawdzic twoja meskosc i chwiluni i was szczuje na siebie chce zobaczyc ktory wygra meskie starcie ? opowiedz cos o psychice kobiet nikt ich nie zna tak dobrze jak ty Chciałabym przeczytać powieść z dzieł wybranych widmoka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 19 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, OnlyTime napisał: Dzieci nie będzie z tego ona tak mowi w odpowiedzi na dedykacje ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach