Zero cukru 491 Napisano piątek o 18:01 Mama powiedziała, że ma dla mnie dziewczynę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magical Mystery Siur 15 Napisano piątek o 18:02 Przed chwilą, Zero cukru napisał: Mama powiedziała, że ma dla mnie dziewczynę Jak ma wszystkie zęby to bierz w ciemno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 491 Napisano piątek o 18:05 1 minutę temu, Magical Mystery Siur napisał: Jak ma wszystkie zęby to bierz w ciemno Widziałem twarz, ale bez uśmiechu. Jedno zdjęcie zobaczyłem i nie chciałem więcej oglądać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KibicowałamNorwegii🇧🇻 34 Napisano piątek o 18:11 5 minut temu, Zero cukru napisał: Widziałem twarz, ale bez uśmiechu. Jedno zdjęcie zobaczyłem i nie chciałem więcej oglądać. Nie oceniaj książki po okładce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 491 Napisano piątek o 18:13 Przed chwilą, KibicowałamNorwegii napisał: Nie oceniaj książki po okładce Nie szukam modeliki z insta, ale nic by z tego nie było Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 491 Napisano piątek o 18:15 Mama pyta i co zła? Odpowiedziałem dyplomatycznie, że nikogo nie szukam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AndroGjenia 27 Napisano piątek o 18:20 15 minut temu, Zero cukru napisał: Widziałem twarz, ale bez uśmiechu. Jedno zdjęcie zobaczyłem i nie chciałem więcej oglądać. Jak gjenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaBabcia 18 Napisano piątek o 18:22 Uu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 40 Napisano piątek o 18:23 Może mama jeszcze niech ci gacie zmieni jak znowu pompa ci puści. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 491 Napisano piątek o 18:26 4 minuty temu, AndroGjenia napisał: Jak gjenie Gienia przynajmniej przypominała kobietę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 491 Napisano piątek o 18:27 3 minuty temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Może mama jeszcze niech ci gacie zmieni jak znowu pompa ci puści. Nie ma takiej możliwości, żeby pompa puściła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AndroGjenia 27 Napisano piątek o 18:27 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Gienia przynajmniej przypominała kobietę. Czyli pogłoski o androgieni są mocno przesadzone?;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaBabcia 18 Napisano piątek o 18:31 4 minuty temu, Zero cukru napisał: Gienia przynajmniej przypominała kobietę. Matka cie chyba nie kocha. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 491 Napisano piątek o 18:37 5 minut temu, BożaBabcia napisał: Matka cie chyba nie kocha. Nie widzi we mnie potencjału hmm. Obraziła mnie taką kandydatką. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KibicowałamNorwegii🇧🇻 34 Napisano piątek o 18:37 23 minuty temu, Zero cukru napisał: Nie szukam modeliki z insta, ale nic by z tego nie było Za biedny jesteś na modelkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 491 Napisano piątek o 18:38 Przed chwilą, KibicowałamNorwegii napisał: Za biedny jesteś na modelkę Nawet bym nie chciał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 267 Napisano piątek o 18:39 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Nie widzi we mnie potencjału hmm. Obraziła mnie taką kandydatką. Może jest porzundna chociaż i temu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaBabcia 18 Napisano piątek o 18:40 2 minuty temu, Zero cukru napisał: Nie widzi we mnie potencjału hmm. Obraziła mnie taką kandydatką. Stary kawaler jestes to nie ma co się dziwic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dumbusia 46 Napisano piątek o 18:41 mozesz se wziac porzundna do schabowych a na boku shmate co wszystko zlize Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 491 Napisano piątek o 18:43 2 minuty temu, BożaBabcia napisał: Stary kawaler jestes to nie ma co się dziwic Bez przesady. Huy będę sam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaBabcia 18 Napisano piątek o 18:45 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Bez przesady. Huy będę sam. Dobra decyzja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KibicowałamNorwegii🇧🇻 34 Napisano piątek o 18:52 Mam wrażenie, że Widmo teraz blokuje tematy. Wtedy temat ze sumem Malowanego też zablokował Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaBabcia 18 Napisano piątek o 18:52 To gjena blokuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach