BożaBabcia 18 Napisano 17 Lipiec Tak ach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 285 Napisano 17 Lipiec Może być, całkiem całkiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 285 Napisano 17 Lipiec Jakiś rybny kuskus z puszki zjadłam. Pasza dla ludzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaBabcia 18 Napisano 17 Lipiec Ble. Ja mam wlasno fasole Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 285 Napisano 17 Lipiec Przed chwilą, BożaBabcia napisał: Ble. Ja mam wlasno fasole W tym roku mam fioletowy szabel, ale po ugotowaniu jest zielony. Czuję się oszukana 🥹 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 285 Napisano 17 Lipiec Przed chwilą, AndroGjenia napisał: Ja mam bagietunie i dobry pasztecik. Ale boli mnie gardło i tak Miodku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaBabcia 18 Napisano 17 Lipiec Przed chwilą, Caryca pieprzowa napisał: W tym roku mam fioletowy szabel, ale po ugotowaniu jest zielony. Czuję się oszukana 🥹 Ważne że zjadliwe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach