BożaBabcia 16 Napisano wczoraj o 18:32 Tak ach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 267 Napisano wczoraj o 18:33 Może być, całkiem całkiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaBabcia 16 Napisano wczoraj o 18:36 Mm🫛 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AndroGjenia 26 Napisano wczoraj o 18:36 Fuj. Tylko cola z cytryna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 267 Napisano wczoraj o 18:38 Jakiś rybny kuskus z puszki zjadłam. Pasza dla ludzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaBabcia 16 Napisano wczoraj o 18:39 Ble. Ja mam wlasno fasole Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AndroGjenia 26 Napisano wczoraj o 18:40 Ja mam bagietunie i dobry pasztecik. Ale boli mnie gardło i tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 267 Napisano wczoraj o 18:40 Przed chwilą, BożaBabcia napisał: Ble. Ja mam wlasno fasole W tym roku mam fioletowy szabel, ale po ugotowaniu jest zielony. Czuję się oszukana 🥹 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 267 Napisano wczoraj o 18:41 Przed chwilą, AndroGjenia napisał: Ja mam bagietunie i dobry pasztecik. Ale boli mnie gardło i tak Miodku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaBabcia 16 Napisano wczoraj o 18:41 Przed chwilą, Caryca pieprzowa napisał: W tym roku mam fioletowy szabel, ale po ugotowaniu jest zielony. Czuję się oszukana 🥹 Ważne że zjadliwe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AndroGjenia 26 Napisano wczoraj o 18:43 1 minutę temu, Caryca pieprzowa napisał: Miodku. Mam jakaś cala baterie lekow, ale chooja to daje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AndroGjenia 26 Napisano wczoraj o 18:43 Ale zrovie sobie herbatkę z miodem i cytryna you are right Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach