Koralgoŕ 14 Napisano 8 godzin temu 5 minut temu, KibicowałamNorwegii napisał: To było o 4 nad ranem z 16 na 17 lipca, więc pewnie o tej godzinie spałam Podobno byl taki upal ze z otwartymi oknami spali. I nikt nic nie slyszal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaBabcia 4 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, ilu_z_ja napisał: Ja leszczy się brzydzę, ale na szczęście ich nie łowię. One mają ciało pokryte śluzem blee. Kilka razy niechcący mi się przyczepił i modliłem się, żeby sam się odczepił, żebym nie musiał parcha dotykać One wszystkie są oślizgłe z wyglądu z daleka można popatrzeć w wodzie ale nie na ladzie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaBabcia 4 Napisano 8 godzin temu Delfina bym się nie brzydzila Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dumbusia 42 Napisano 8 godzin temu delfiny atakuja baby jak maja okres Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dumbusia 42 Napisano 8 godzin temu ogolnie chamy sa abuzywne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 27 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: zupełnie jak z kobietami to jest jakiś równoległy świat Możesz mieć najlepszą przynętę /bajere, jak najlepiej ją zaprezentować, łowić w idealnym miejscu, gdzie przebywają ryby/kobiety, a i tak wszystko zależy od ich kaprysu i kiedy i na jaką przynętę się skuszą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2311 Napisano 8 godzin temu 6 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: w jednym i drugim przypadku nie dochodzi do konsumpcji a ja lubię rybki Chcesz zjeść kobietę Też lubię rybki ale nie wszystkie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaBabcia 4 Napisano 8 godzin temu Te co się nie myją i yebja jak zdechly pies na pewno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaBabcia 4 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, ilu_z_ja napisał: Możesz mieć najlepszą przynętę /bajere, jak najlepiej ją zaprezentować, łowić w idealnym miejscu, gdzie przebywają ryby/kobiety, a i tak wszystko zależy od ich kaprysu i kiedy i na jaką przynętę się skuszą. Musisz mieć dużego haka i dobrze korba kręcić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaBabcia 4 Napisano 8 godzin temu I dluga wedke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 27 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, BożaBabcia napisał: One wszystkie są oślizgłe z wyglądu z daleka można popatrzeć w wodzie ale nie na ladzie Nie są wszystkie obslizgle. Dawalbym tobie, a ty byś wypuszczała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgoŕ 14 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, ilu_z_ja napisał: Ja leszczy się brzydzę On pewnie też 4 minuty temu, ilu_z_ja napisał: żebym nie musiał parcha dotykać Pewnie myslal to samo 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaden 27 Napisano 8 godzin temu 5 minut temu, Koralgoŕ napisał: Jakie tam miałaś aktywności? Chodziłyśmy nad rzekę albo do parku z koleżanką albo kuzynką. A o jej zaginięciu dowiedziałam się właśnie siedząc późno w nocy na necie. Jeszcze przy komputerze stacjonarnym eh. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaBabcia 4 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, ilu_z_ja napisał: Nie są wszystkie obslizgle. Dawalbym tobie, a ty byś wypuszczała 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 27 Napisano 8 godzin temu Z łódki lepiej krótką, a duży hak na dużą rybę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 27 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Koralgoŕ napisał: On pewnie też Pewnie myslal to samo Tesknilas? Miło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 495 Napisano 8 godzin temu 7 minut temu, BożaBabcia napisał: Te co się nie myją i yebja jak zdechly pies na pewno ryby przecież cały czas się kąpią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 27 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: ryby przecież cały czas się kąpią Ale srajo i szczajo sobie do wanny 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaBabcia 4 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: ryby przecież cały czas się kąpią Ale wszystkie kobiety nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 495 Napisano 8 godzin temu 8 minut temu, Onaaaa napisał: Chcesz zjeść kobietę Też lubię rybki ale nie wszystkie ja tez nie wszystkie niektóre to mają taki zapach, ze ludzie rozum tracą podobnie z rybami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgoŕ 14 Napisano 8 godzin temu 8 minut temu, Kaden napisał: Chodziłyśmy nad rzekę albo do parku z koleżanką albo kuzynką. A o jej zaginięciu dowiedziałam się właśnie siedząc późno w nocy na necie. Jeszcze przy komputerze stacjonarnym eh. To był dobry czas. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaBabcia 4 Napisano 8 godzin temu Nawet przytomność można stracić czasami i nie trzeba daleko szukac wsrod czystych pań kafeterii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2311 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, ilu_z_ja napisał: Ale srajo i szczajo sobie do wanny Oj tam prawie nie widać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 27 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Oj tam prawie nie widać Ale od leszcza smierdziela czuć i od karpia też Edytowano 8 godzin temu przez ilu_z_ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2311 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: ja tez nie wszystkie niektóre to mają taki zapach, ze ludzie rozum tracą podobnie z rybami Borsuczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaBabcia 4 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, ilu_z_ja napisał: Od leszcza smierdziela czuć i od karpia też To dumbusia i gjenia 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 27 Napisano 8 godzin temu Nie spodziewałem się tematu ryb o tej godzinie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dumbusia 42 Napisano 8 godzin temu nie myjo dópy i potem do miski z tatełem i masz tematów na kolejnych pare lat bo jestes uposle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgoŕ 14 Napisano 8 godzin temu Interwencja spada z ramówki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 495 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Borsuczy na borsuczy zapach to ja nęcę sarenki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach