ilu_z_ja 27 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, BożaBabcia napisał: To dumbusia i gjenia Smierdzielki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaBabcia 4 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, ilu_z_ja napisał: Nie spodziewałem się tematu ryb o tej godzinie Jedyny temat jeszcze godny uwagi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaBabcia 4 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, ilu_z_ja napisał: Smierdzielki Jak magda klosowska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 27 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, BożaBabcia napisał: Jak magda klosowska Weź bo zaraz wyskoczy z krzaków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 495 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, ilu_z_ja napisał: Nie spodziewałem się tematu ryb o tej godzinie jak wrzucasz fotki, filmiki i coś nam opowiesz to czemu nie zawsze się można czegoś dowiedzieć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaBabcia 4 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, ilu_z_ja napisał: Weź bo zaraz wyskoczy z krzaków Kto haja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2311 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, ilu_z_ja napisał: Ale od leszcza smierdziela czuć i od karpia też Karp zajeżdża mułem i niedobry jak buta zjeść chodzącego przez kogoś rok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 495 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Karp zajeżdża mułem i niedobry jak buta zjeść chodzącego przez kogoś rok na to są sposoby - moczenie w mleku, okładanie cebulą ale po co tak kombinować jak można sobie zjeść jakąś inną smaczna rybę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2311 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: na borsuczy zapach to ja nęcę sarenki A potem te sarenki wypuszczasz do lasu czy najpierw konsumujesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 27 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: Karp zajeżdża mułem i niedobry jak buta zjeść chodzącego przez kogoś rok A nie wiem, czy kiedyś w ogóle jadłem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 495 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: A potem te sarenki wypuszczasz do lasu czy najpierw konsumujesz ja jak kolega pogłaskam futerko i wypuszczam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 27 Napisano 5 godzin temu Ale udało mi się złowić na przynętę na drapieżniki. Coś mu się pomyliło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 27 Napisano 5 godzin temu Dziki z rzeki https://zapodaj.net/plik-Lb1W8M91gl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaBabcia 4 Napisano 5 godzin temu Na święta matce lowisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2311 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: ja jak kolega pogłaskam futerko i wypuszczam Też głaskałam moje sumiki 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 27 Napisano 5 godzin temu Nie, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaBabcia 4 Napisano 5 godzin temu Łuskę dostałam kiedyś i dość obrzydliwe to bylo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaBabcia 4 Napisano 5 godzin temu Prawie jak mój ususzony pempek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 27 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, BożaBabcia napisał: Łuskę dostałam kiedyś i dość obrzydliwe to bylo Wysuszona śmierdzące łuska ale może szczęście przyniosła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaBabcia 4 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, ilu_z_ja napisał: Wysuszona śmierdzące łuska ale może szczęście przyniosła Pienieznikiem miałam byc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaBabcia 4 Napisano 5 godzin temu Jak lezak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 495 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, ilu_z_ja napisał: Dziki z rzeki ale clickbait - żadnych dzików nie ma na zdjęciu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 27 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, BożaBabcia napisał: Pienieznikiem miałam byc I co udało się? Jak brzuch Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaBabcia 4 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, ilu_z_ja napisał: I co udało się? Jak brzuch Milionerczi 3/4 huh. Chùiowy jak detka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaBabcia 4 Napisano 5 godzin temu Lezak beka zawinął kite i ma nas w dupje autentycznie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 27 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, BożaBabcia napisał: Milionerczi 3/4 huh. Chùiowy jak detka Tez chcę łuskę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaBabcia 4 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, ilu_z_ja napisał: Tez chcę łuskę To oskrob jakiegoś i podzielimy skórę na pół Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 27 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, BożaBabcia napisał: To oskrob jakiegoś i podzielimy skórę na pół Oskrobac?🥹 Dobra, to jesteśmy dalej biedaki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 27 Napisano 5 godzin temu Makarona też brakuje 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaBabcia 4 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, ilu_z_ja napisał: Oskrobac?🥹 Dobra, to jesteśmy dalej biedaki. No a jak. Najpierw ogłuszyć tasakiem żeby było po ludzku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach