ilu_z_ja 27 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, BożaBabcia napisał: On ma oko w gebie Główkę z ołowiu od przynęty a teraz wypad spać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaBabcia 4 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, ilu_z_ja napisał: Główkę z ołowiu od przynęty a teraz wypad spać Wyspie się po smierci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 27 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: słucham? Spocznij Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2311 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: po takim widoku nie będę mógł zasnać Więc zjedz suma i po kłopocie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KibicowałamNorwegii🇧🇻 27 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Więc zjedz suma i po kłopocie Tak na noc? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgoŕ 14 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, KibicowałamNorwegii napisał: Była wczoraj, ale nigdy jej nie znajdą. Skąd wiesz i co robiłaś 17 lipca 2010? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2311 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, ilu_z_ja napisał: Nic nie wyszło trzeba pewnie chwycić, bo się wyrywają, a upadek na kamienie może zrobić im krzywdę. Potem wrzucasz do wody czy zjadasz biedaczka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 495 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, dumbusia napisał: Dawid jest kosmiczne bo David Bowie hm wypada tylko się zgodzić 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2311 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, KibicowałamNorwegii napisał: Tak na noc? On na noc żelki je całą paczkę to i suma zje co to dla niego żelkiem zagryzie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 27 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, BożaBabcia napisał: Łowisz i wypuszczasz jaki to ma sens A no ma, bo nie chodzi o mięso, tylko o branie ryby( czasem silne uderzenie powodujące mocniejsze bicie serca) jej holowanie. Wybór odpowiednich przynęt pod gatunek który chcę złowić, wytypowanie miejsca i jeśli się uda, to daje satysfakcję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 495 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Więc zjedz suma i po kłopocie a mam tylko śledziki w słoiku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 27 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Potem wrzucasz do wody czy zjadasz biedaczka Wypuszczam go do jego domu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaBabcia 4 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, ilu_z_ja napisał: A no ma, bo nie chodzi o mięso, tylko o branie ryby( czasem silne uderzenie powodujące mocniejsze bicie serca) jej holowanie. Wybór odpowiednich przynęt pod gatunek który chcę złowić, wytypowanie miejsca i jeśli się uda, to daje satysfakcję. No domyślam się ogolem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 495 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: On na noc żelki je całą paczkę to i suma zje co to dla niego żelkiem zagryzie całą paczkę ale tych mini Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dumbusia 42 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, ilu_z_ja napisał: A no ma, bo nie chodzi o mięso, tylko o branie ryby( czasem silne uderzenie powodujące mocniejsze bicie serca) jej holowanie. Wybór odpowiednich przynęt pod gatunek który chcę złowić, wytypowanie miejsca i jeśli się uda, to daje satysfakcję. to troche jak łowienie samiczki xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaden 27 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Koralgoŕ napisał: Skąd wiesz i co robiłaś 17 lipca 2010? Ja pamiętam, że byłam wtedy na wakacjach u śp Babci. beztroskie czasy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2311 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: całą paczkę ale tych mini Nie tłumacz się już Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 495 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, ilu_z_ja napisał: A no ma, bo nie chodzi o mięso, tylko o branie ryby( czasem silne uderzenie powodujące mocniejsze bicie serca) jej holowanie. Wybór odpowiednich przynęt pod gatunek który chcę złowić, wytypowanie miejsca i jeśli się uda, to daje satysfakcję. coś jak poderwać babkę, przyprowadzić do domu, rozebrać, obejrzeć i puścić do domu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 27 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, BożaBabcia napisał: No domyślam się ogolem Tak to mniej więcej wygląda https://jumpshare.com/s/GMVCw7EeHSISVvPAwBeo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 495 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Nie tłumacz się już tak kochanie, masz rację, będę stanowczy tak jak mi kazałaś 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2311 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: coś jak poderwać babkę, przyprowadzić do domu, rozebrać, obejrzeć i puścić do domu A co w tym złego chociaż gra wstępna jest ciekawa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KibicowałamNorwegii🇧🇻 27 Napisano 4 godziny temu 8 minut temu, Koralgoŕ napisał: Skąd wiesz i co robiłaś 17 lipca 2010? To było o 4 nad ranem z 16 na 17 lipca, więc pewnie o tej godzinie spałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaBabcia 4 Napisano 4 godziny temu Pewnie ja pysk bolał. Po prostu okłamujesz ryby że przekąska a tu chùi 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 495 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, ilu_z_ja napisał: Tak to mniej więcej wygląda kijem pomachał, zanęcił, a w minutę już było po wszystkim słaba reklama 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 495 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: A co w tym złego chociaż gra wstępna jest ciekawa w jednym i drugim przypadku nie dochodzi do konsumpcji a ja lubię rybki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 27 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, BożaBabcia napisał: Pewnie ja pysk bolał. Po prostu okłamujesz ryby że przekąska a tu chùi Pewnie trochę tak. Trzeba je oszukać, ale wielokrotnie ryba czuje podstęp i pomacha ci tylko ogonem . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaBabcia 4 Napisano 4 godziny temu Brzydzę się mimo wszystko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 495 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, ilu_z_ja napisał: Pewnie trochę tak. Trzeba je oszukać, ale wielokrotnie ryba czuje podstęp i pomacha ci tylko ogonem . zupełnie jak z kobietami to jest jakiś równoległy świat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgoŕ 14 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, Kaden napisał: Ja pamiętam, że byłam wtedy na wakacjach u śp Babci. beztroskie czasy. Jakie tam miałaś aktywności? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 27 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, BożaBabcia napisał: Brzydzę się mimo wszystko Ja leszczy się brzydzę, ale na szczęście ich nie łowię. One mają ciało pokryte śluzem blee. Kilka razy niechcący mi się przyczepił i modliłem się, żeby sam się odczepił, żebym nie musiał parcha dotykać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach