BożaBabcia 18 Napisano sobota o 13:18 Na co czekać a tymczasem bajojajo i nie spinajcie się tak hotki bo wam botoks pójdzie i się noski pomarszczom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Be quiet! 30 Napisano sobota o 13:41 Zero zmarszczek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaBabcia 18 Napisano sobota o 13:44 Może botoks? To normalne że mężczyźni się malują na co dzień i wogle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Be quiet! 30 Napisano sobota o 13:45 Starzeć się też trzeba umieć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor Hefner 125 Napisano sobota o 13:48 Te kobiety z kwasami w twarzy wyglądają strasznie. Ostatnio byłem na spotkaniu, gdzie kazda miala te twarze Jackosona i jeszcze bez skrępowania opowiadały, że cześć robi usta na leżąco i ze wtedy lepiej to wygląda. Ale rzeczywistoście te na lezaco wygladaly jak napompowane, a nie jakby pogryzlo je coś. Mi zawsze trudno utrzymac powagę jak takie twarze widzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
flapjac 6 Napisano sobota o 13:50 1 minutę temu, Doktor Hefner napisał: Te kobiety z kwasami w twarzy wyglądają strasznie. Ostatnio byłem na spotkaniu, gdzie kazda miala te twarze Jackosona i jeszcze bez skrępowania opowiadały, że cześć robi usta na leżąco i ze wtedy lepiej to wygląda. Ale rzeczywistoście te na lezaco wygladaly jak napompowane, a nie jakby pogryzlo je coś. Mi zawsze trudno utrzymac powagę jak takie twarze widzę kolejny przygłup mylący botoks z kwasem xD kwas nie daje efektu jacksona hahah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach