BożaBabcia 18 Napisano 18 Lipiec Na co czekać a tymczasem bajojajo i nie spinajcie się tak hotki bo wam botoks pójdzie i się noski pomarszczom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Be quiet! 30 Napisano 18 Lipiec Zero zmarszczek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaBabcia 18 Napisano 18 Lipiec Może botoks? To normalne że mężczyźni się malują na co dzień i wogle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Be quiet! 30 Napisano 18 Lipiec Starzeć się też trzeba umieć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor Hefner 187 Napisano 18 Lipiec Te kobiety z kwasami w twarzy wyglądają strasznie. Ostatnio byłem na spotkaniu, gdzie kazda miala te twarze Jackosona i jeszcze bez skrępowania opowiadały, że cześć robi usta na leżąco i ze wtedy lepiej to wygląda. Ale rzeczywistoście te na lezaco wygladaly jak napompowane, a nie jakby pogryzlo je coś. Mi zawsze trudno utrzymac powagę jak takie twarze widzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
flapjac 6 Napisano 18 Lipiec 1 minutę temu, Doktor Hefner napisał: Te kobiety z kwasami w twarzy wyglądają strasznie. Ostatnio byłem na spotkaniu, gdzie kazda miala te twarze Jackosona i jeszcze bez skrępowania opowiadały, że cześć robi usta na leżąco i ze wtedy lepiej to wygląda. Ale rzeczywistoście te na lezaco wygladaly jak napompowane, a nie jakby pogryzlo je coś. Mi zawsze trudno utrzymac powagę jak takie twarze widzę kolejny przygłup mylący botoks z kwasem xD kwas nie daje efektu jacksona hahah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach