AndroGjenia 27 Napisano 22 godziny temu Przed chwilą, Be quiet! napisał: ja na kafejke chodzilem i sie slinilem Tez chodziłam ale sie nie śliniłam. Ale częściej do kolezanki i nawalałyśmy na czatach. byłyśmy mocno nieletnie a tam kazali nam ssać chooja. Dzisiaj ecpu miałoby ręce pełne roboty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaBabcia 18 Napisano 22 godziny temu 1 minutę temu, AndroGjenia napisał: Dzisiejszy dzień cie zszokował?:p Helma tylko a tak to standard Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Be quiet! 25 Napisano 22 godziny temu 1 minutę temu, BożaBabcia napisał: Ide bo ileż można tu być. Muszę się zająć czymś poważnym i tak skończyło się babki srånie teraz mozesz isc, ale nie ma zadnego odchodzenia na stale. tkwimy razem w ty gofnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaBabcia 18 Napisano 22 godziny temu Gdzie libed Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AndroGjenia 27 Napisano 22 godziny temu A co wy sie tak zwąchaliście słodziaki, kiedy to sie zadziało? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AndroGjenia 27 Napisano 22 godziny temu Przed chwilą, BożaBabcia napisał: Gdzie libed Spi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaBabcia 18 Napisano 22 godziny temu Przed chwilą, Be quiet! napisał: teraz mozesz isc, ale nie ma zadnego odchodzenia na stale. tkwimy razem w ty gofnie Razem odchodzimy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaBabcia 18 Napisano 22 godziny temu Przed chwilą, AndroGjenia napisał: A co wy sie tak zwąchaliście słodziaki, kiedy to sie zadziało? Tak wyszło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AndroGjenia 27 Napisano 22 godziny temu 3 minuty temu, Be quiet! napisał: tego nie moge powiedziec Elka bliki wysyla? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AndroGjenia 27 Napisano 22 godziny temu Przegapiłam narodzenie tego uczucia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Be quiet! 25 Napisano 22 godziny temu gdzie tu sie odswieza matko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Be quiet! 25 Napisano 22 godziny temu 1 minutę temu, AndroGjenia napisał: Przegapiłam narodzenie tego uczucia wyrwalem ja na szopa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaBabcia 18 Napisano 22 godziny temu 1 minutę temu, AndroGjenia napisał: Elka bliki wysyla? Elzbieta opuściła nas. Lezak też więc nie ma wyjścia i trzeba zakończyć epokę kafe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Be quiet! 25 Napisano 22 godziny temu 1 minutę temu, AndroGjenia napisał: Elka bliki wysyla? ostatnio dalem jej do zrozumienia ze potrzebuje i napisala xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AndroGjenia 27 Napisano 22 godziny temu 1 minutę temu, Be quiet! napisał: wyrwalem ja na szopa Ona lubi gryzoniowate typu koty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Be quiet! 25 Napisano 22 godziny temu Przed chwilą, BożaBabcia napisał: Elzbieta opuściła nas. Lezak też więc nie ma wyjścia i trzeba zakończyć epokę kafe w tym samym czasie, cos mi tutaj smierdzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AndroGjenia 27 Napisano 22 godziny temu 1 minutę temu, BożaBabcia napisał: Elzbieta opuściła nas. Lezak też więc nie ma wyjścia i trzeba zakończyć epokę kafe A co jesli beny przyjdzie za 3 miesiące? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaBabcia 18 Napisano 22 godziny temu Przed chwilą, Be quiet! napisał: w tym samym czasie, cos mi tutaj smierdzi To zapach szynszyli się unosi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 489 Napisano 22 godziny temu 1 minutę temu, Be quiet! napisał: gdzie tu sie odswieza matko Mam ten sam problem. Ze 2 lata temu kupiłam nowy sprzęt i użyłam go 4 razy? Leży sobie na widoku żeby sąsiadki nie plotkowały co mnie na laptopa nie stać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Be quiet! 25 Napisano 22 godziny temu Przed chwilą, AndroGjenia napisał: Ona lubi gryzoniowate typu koty spokojnie, wszystko da sie zrobic. przerobie go na kota mruczusia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AndroGjenia 27 Napisano 22 godziny temu 1 minutę temu, Be quiet! napisał: ostatnio dalem jej do zrozumienia ze potrzebuje i napisala xd A na czym ze aż kompa musisz odpalać żeby to odczytać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaBabcia 18 Napisano 22 godziny temu 1 minutę temu, AndroGjenia napisał: A co jesli beny przyjdzie za 3 miesiące? To już się nie dowiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Be quiet! 25 Napisano 22 godziny temu Przed chwilą, Baba napisał: Mam ten sam problem. Ze 2 lata temu kupiłam nowy sprzęt i użyłam go 4 razy? Leży sobie na widoku żeby sąsiadki nie plotkowały co mnie na laptopa nie stać na balkonie?:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AndroGjenia 27 Napisano 22 godziny temu Przed chwilą, BożaBabcia napisał: To już się nie dowiem Za długo zwlekał, jego strata. Myslisz ze on tu zaglada z krzakow ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Be quiet! 25 Napisano 22 godziny temu 1 minutę temu, AndroGjenia napisał: A na czym ze aż kompa musisz odpalać żeby to odczytać na mesendzer Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AndroGjenia 27 Napisano 22 godziny temu 4 minuty temu, Be quiet! napisał: wyrwalem ja na szopa Dobrze ze szopa jej nie wyrwales Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaBabcia 18 Napisano 22 godziny temu 1 minutę temu, AndroGjenia napisał: Za długo zwlekał, jego strata. Myslisz ze on tu zaglada z krzakow ? Watpie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AndroGjenia 27 Napisano 22 godziny temu Przed chwilą, Be quiet! napisał: na mesendzer A to na telefonie nie możesz. Ja jak sie wyloguje ze swojego mesendzera to nigdy w zyciu nie dam rady sie zalogować bo nie pamietam hasła jak i nie pamietam hasła do maila na które to było założone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 268 Napisano 22 godziny temu 2 minuty temu, Baba napisał: Mam ten sam problem. Ze 2 lata temu kupiłam nowy sprzęt i użyłam go 4 razy? Leży sobie na widoku żeby sąsiadki nie plotkowały co mnie na laptopa nie stać Jesteś jak z tej reklamy mebli o mecenasowej dezaprobacie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaBabcia 18 Napisano 22 godziny temu Wchodzi tylko na haule zakupowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach