AndroGjenia 26 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Be quiet! napisał: ja na kafejke chodzilem i sie slinilem Tez chodziłam ale sie nie śliniłam. Ale częściej do kolezanki i nawalałyśmy na czatach. byłyśmy mocno nieletnie a tam kazali nam ssać chooja. Dzisiaj ecpu miałoby ręce pełne roboty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaBabcia 16 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, AndroGjenia napisał: Dzisiejszy dzień cie zszokował?:p Helma tylko a tak to standard Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Be quiet! 21 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, BożaBabcia napisał: Ide bo ileż można tu być. Muszę się zająć czymś poważnym i tak skończyło się babki srånie teraz mozesz isc, ale nie ma zadnego odchodzenia na stale. tkwimy razem w ty gofnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaBabcia 16 Napisano 3 godziny temu Gdzie libed Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AndroGjenia 26 Napisano 3 godziny temu A co wy sie tak zwąchaliście słodziaki, kiedy to sie zadziało? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AndroGjenia 26 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, BożaBabcia napisał: Gdzie libed Spi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaBabcia 16 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Be quiet! napisał: teraz mozesz isc, ale nie ma zadnego odchodzenia na stale. tkwimy razem w ty gofnie Razem odchodzimy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaBabcia 16 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, AndroGjenia napisał: A co wy sie tak zwąchaliście słodziaki, kiedy to sie zadziało? Tak wyszło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AndroGjenia 26 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Be quiet! napisał: tego nie moge powiedziec Elka bliki wysyla? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AndroGjenia 26 Napisano 3 godziny temu Przegapiłam narodzenie tego uczucia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Be quiet! 21 Napisano 3 godziny temu gdzie tu sie odswieza matko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Be quiet! 21 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, AndroGjenia napisał: Przegapiłam narodzenie tego uczucia wyrwalem ja na szopa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaBabcia 16 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, AndroGjenia napisał: Elka bliki wysyla? Elzbieta opuściła nas. Lezak też więc nie ma wyjścia i trzeba zakończyć epokę kafe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Be quiet! 21 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, AndroGjenia napisał: Elka bliki wysyla? ostatnio dalem jej do zrozumienia ze potrzebuje i napisala xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AndroGjenia 26 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Be quiet! napisał: wyrwalem ja na szopa Ona lubi gryzoniowate typu koty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Be quiet! 21 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, BożaBabcia napisał: Elzbieta opuściła nas. Lezak też więc nie ma wyjścia i trzeba zakończyć epokę kafe w tym samym czasie, cos mi tutaj smierdzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AndroGjenia 26 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, BożaBabcia napisał: Elzbieta opuściła nas. Lezak też więc nie ma wyjścia i trzeba zakończyć epokę kafe A co jesli beny przyjdzie za 3 miesiące? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaBabcia 16 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Be quiet! napisał: w tym samym czasie, cos mi tutaj smierdzi To zapach szynszyli się unosi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 488 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Be quiet! napisał: gdzie tu sie odswieza matko Mam ten sam problem. Ze 2 lata temu kupiłam nowy sprzęt i użyłam go 4 razy? Leży sobie na widoku żeby sąsiadki nie plotkowały co mnie na laptopa nie stać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Be quiet! 21 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, AndroGjenia napisał: Ona lubi gryzoniowate typu koty spokojnie, wszystko da sie zrobic. przerobie go na kota mruczusia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AndroGjenia 26 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Be quiet! napisał: ostatnio dalem jej do zrozumienia ze potrzebuje i napisala xd A na czym ze aż kompa musisz odpalać żeby to odczytać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaBabcia 16 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, AndroGjenia napisał: A co jesli beny przyjdzie za 3 miesiące? To już się nie dowiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Be quiet! 21 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Baba napisał: Mam ten sam problem. Ze 2 lata temu kupiłam nowy sprzęt i użyłam go 4 razy? Leży sobie na widoku żeby sąsiadki nie plotkowały co mnie na laptopa nie stać na balkonie?:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AndroGjenia 26 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, BożaBabcia napisał: To już się nie dowiem Za długo zwlekał, jego strata. Myslisz ze on tu zaglada z krzakow ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Be quiet! 21 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, AndroGjenia napisał: A na czym ze aż kompa musisz odpalać żeby to odczytać na mesendzer Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AndroGjenia 26 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Be quiet! napisał: wyrwalem ja na szopa Dobrze ze szopa jej nie wyrwales Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaBabcia 16 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, AndroGjenia napisał: Za długo zwlekał, jego strata. Myslisz ze on tu zaglada z krzakow ? Watpie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AndroGjenia 26 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Be quiet! napisał: na mesendzer A to na telefonie nie możesz. Ja jak sie wyloguje ze swojego mesendzera to nigdy w zyciu nie dam rady sie zalogować bo nie pamietam hasła jak i nie pamietam hasła do maila na które to było założone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 266 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Baba napisał: Mam ten sam problem. Ze 2 lata temu kupiłam nowy sprzęt i użyłam go 4 razy? Leży sobie na widoku żeby sąsiadki nie plotkowały co mnie na laptopa nie stać Jesteś jak z tej reklamy mebli o mecenasowej dezaprobacie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaBabcia 16 Napisano 3 godziny temu Wchodzi tylko na haule zakupowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach