Be quiet! 30 Napisano 18 Lipiec (edytowany) tak https://zapodaj.net/plik-3ghYQE28vP Edytowano 18 Lipiec przez Be quiet! 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Be quiet! 30 Napisano 18 Lipiec a tutaj z ziomkiem na rybch https://zapodaj.net/plik-eEivmaUgVe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaBabcia 18 Napisano 18 Lipiec Ale kripi kjut🫠 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 1042 Napisano 18 Lipiec Że też kúrwa Ci się to nie nudzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Be quiet! 30 Napisano 18 Lipiec Przed chwilą, Еlciаа napisał: Że też kúrwa Ci się to nie nudzi. ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Be quiet! 30 Napisano 18 Lipiec Przed chwilą, AndroGjenia napisał: Podobny do ciebie tak, tylko co innego ma dlugiego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Be quiet! 30 Napisano 18 Lipiec Przed chwilą, AndroGjenia napisał: Nie bądź zazdrosna a ja co ugryzlo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Be quiet! 30 Napisano 18 Lipiec Przed chwilą, Pejsar napisał: Cudo. Pięknie razem wyglądacie. Jest röz.... dziekuje. jest piekna, moj ideal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 1042 Napisano 18 Lipiec 2 minuty temu, Be quiet! napisał: ? Pisanie tu dzień w dzień z takim natężeniem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Be quiet! 30 Napisano 18 Lipiec 1 minutę temu, AndroGjenia napisał: No jak co. Z inna na plazy siedzisz jakbym na niej lezal, to bym zrozumial, ale my tylko sobie siedzimy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 1042 Napisano 18 Lipiec 2 minuty temu, AndroGjenia napisał: No jak co. Z inna na plazy siedzisz A już szczególnie o boni tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Be quiet! 30 Napisano 18 Lipiec 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Pisanie tu dzień w dzień z takim natężeniem. a ty ile tutaj pisalas i ile nabilas postow? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Be quiet! 30 Napisano 18 Lipiec Przed chwilą, AndroGjenia napisał: Dys Elka teraz dumna bo zamieniła na discorda i zapomniał wol jak cielęciem był no beka, jeszcze mi tu kur. owac bedzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaBabcia 18 Napisano 18 Lipiec 1 minutę temu, Еlciаа napisał: A już szczególnie o boni tak. A co ty myślisz że ja jakaś mocno kulawa? Odezwała się elzbieta święta patronką kafeterii ktora opuściła choroszcz ledwo i już plebs fu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 1042 Napisano 18 Lipiec 1 minutę temu, Be quiet! napisał: a ty ile tutaj pisalas i ile nabilas postow? Nie wiem a skąd mam wiedzieć, na pierwszym koncie około 20k a na kilku nastepnych to nie pamiętam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaBabcia 18 Napisano 18 Lipiec Zazdrość 🫸 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Be quiet! 30 Napisano 18 Lipiec wczesniej pisalem w drodze do pracy, w pracy, w drodze do domu, po pracy w domu i nie bylo problemu, bo wtedy tez nu nawalala, a teraz praktycznie tylko pod wieczor i bol dopy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaBabcia 18 Napisano 18 Lipiec Wywloki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 1042 Napisano 18 Lipiec 1 minutę temu, Be quiet! napisał: no beka, jeszcze mi tu kur. owac bedzie Sorry bo powinnam na końcu zdania dac jakąś emotke inaczej wszyscy myślą że pisze śmiertelnie poważnie. xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Be quiet! 30 Napisano 18 Lipiec 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Nie wiem a skąd mam wiedzieć, na pierwszym koncie około 20k a na kilku nastepnych to nie pamiętam. nołlajfilas tutaj dzien i noc, a teraz wielce nawrocona zgrywasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Be quiet! 30 Napisano 18 Lipiec 3 minuty temu, AndroGjenia napisał: Bo to chodzi o to zdjecie z inna, Trust me hmm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Be quiet! 30 Napisano 18 Lipiec 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Sorry bo powinnam na końcu zdania dac jakąś emotke inaczej wszyscy myślą że pisze śmiertelnie poważnie. xd bedzie kara Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaBabcia 18 Napisano 18 Lipiec Iskra z elzbietom powinny się uczyć jak to się robi. Bo gdzie dwie się leją tam trzecia korzysta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaBabcia 18 Napisano 18 Lipiec O już przylazła byt astralny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Be quiet! 30 Napisano 18 Lipiec Przed chwilą, BożaBabcia napisał: Iskra z elzbietom powinny się uczyć jak to się robi. Bo gdzie dwie się leją tam trzecia korzysta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 1042 Napisano 18 Lipiec 4 minuty temu, BożaBabcia napisał: A co ty myślisz że ja jakaś mocno kulawa? Odezwała się elzbieta święta patronką kafeterii ktora opuściła choroszcz ledwo i już plebs fu Nie pisałam ze kulawa, bardziej chodziło mi o to że Cie lubie. Wykreśl "święta" i będzie git. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaBabcia 18 Napisano 18 Lipiec Przed chwilą, Еlciаа napisał: Nie pisałam ze kulawa, bardziej chodziło mi o to że Cie lubie. Wykreśl "święta" i będzie git. Czyli dajesz nam błogosławieństwo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaBabcia 18 Napisano 18 Lipiec Od razu mówię blika nie bedzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach