Mapet 4 Napisano 2 godziny temu Monczyk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OnlyTime 20 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Mapet napisał: Monczyk Labada wsadzasz w pupę mazak i na ścianie òsemki rysujesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 4 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, OnlyTime napisał: Labada wsadzasz w pupę mazak i na ścianie òsemki rysujesz. Jesteś w chùi chory Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OnlyTime 20 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Mapet napisał: Jesteś w chùi chory Była przenosnia ale tak się tańczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OnlyTime 20 Napisano 1 godzinę temu A żeby te òsemki nie były krzywe! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 4 Napisano 1 godzinę temu Idz z grazyna tańcz na co czekasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OnlyTime 20 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Mapet napisał: Idz z grazyna tańcz na co czekasz Tak się tańczy do tròjkata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 4 Napisano 1 godzinę temu Chyba masz w dupje własną zone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OnlyTime 20 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 5 minut temu, Mapet napisał: Chyba masz w dupje własną zone Chyba jesteś chora. Narazie nie mam baletòw ale jak są i ktoś umie tańczyć tak jest. Przeważnie faceci nie umieją niestety. Jak ktoś umie nie posiadzi na pupie. To jest nic nadzwyczajnego Edytowano 1 godzinę temu przez OnlyTime Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 4 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, OnlyTime napisał: Chyba jesteś chora. Narazie nie mam biletów ale jak są i ktoś umie tańczyć tak jest. Przeważnie faceci nie umieją niestety. Jak ktoś umie nie posiadzi na pupie. To jest nic nadzwyczajnego Ale masz czas a go marnujesz tutaj na szajs a grazyna czeka z dzieckiem w dodatku to co z ciebie za chlop monczyk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OnlyTime 20 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 2 minuty temu, Mapet napisał: Ale masz czas a go marnujesz tutaj na szajs a grazyna czeka z dzieckiem w dodatku to co z ciebie za chlop monczyk Nie Grazyna idzie po frytki kurczaka paru smakach ja se odpoczywam i potem przyniesie otworze Edytowano 1 godzinę temu przez OnlyTime Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 4 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, OnlyTime napisał: Nie Grazyna idzie po frytki kurczaka pary smakach ja se odpoczywam i potem przyniesie otworze Ale z ciebie knur ohydny. Ide bo moge Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OnlyTime 20 Napisano 1 godzinę temu Muszę jej przypomnieć piwo wzięła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach