Ponury Książe 2 Napisano 19 minut temu 59 minut temu, KibicowałamNorwegii napisał: Fotografia i wycieczki. Jedyne moje marzenie to zwiedzenie Rosji i Moskwy. Serio? To jest hobby? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OnlyTime 21 Napisano 14 minut temu 6 minut temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Przeglądając YT można się natknąć jak jakaś para, albo pojedyńczy żagiel jeździ po Rosji i relacjonuje. Wcześniej ciężarówki trasa na Syberię dlatego przy okazji wątpię że to niebezpieczny kraj i że trudno tam wjechać. Na Białoruś ludzie jeżdżą więc może stamtąd łatwiej. Wiadomo jakaś papierologia i waluta wymagana. Są naśladiwcy Cejrowskiego. Na przykład kanał jak to daleko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 75 Napisano 12 minut temu 1 minutę temu, OnlyTime napisał: Są naśladiwcy Cejrowskiego. Na przykład kanał jak to daleko. Jego podróże akurat lubiłem oglądać, bo czytelnie to tłumaczył wszystko i jakość nagrań dobra. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OnlyTime 21 Napisano 10 minut temu 9 minut temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Przeglądając YT można się natknąć jak jakaś para, albo pojedyńczy żagiel jeździ po Rosji i relacjonuje. Wcześniej ciężarówki trasa na Syberię dlatego przy okazji wątpię że to niebezpieczny kraj i że trudno tam wjechać. Na Białoruś ludzie jeżdżą więc może stamtąd łatwiej. Wiadomo jakaś papierologia i waluta wymagana. Można na Białoruś wjechać jako Turysta i ludzie nie są tak jak Popis przedstawia. Tv to nakręcanie. Dla id.o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 75 Napisano 7 minut temu Przed chwilą, OnlyTime napisał: Można na Białoruś wjechać jako Turysta i ludzie nie są tak jak Popis przedstawia. Tv to nakręcanie. Dla id.o Wiem bo nawet znam kogoś kto jako turyści tam byli i chwalili sobie . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 112 Napisano 5 minut temu Granie, oglądanie i słuchanie Mega Mana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach