manekin 4 Napisano poniedziałek o 18:46 Mózg bez przerwy pracuje na najwyższych obrotach. Cały czas myślę, przetwarzam informacje, analizuję, przewiduję wasze myśli i ruchy, zawszę pierwszy, zawsze o krok przed wami, obliczam, wszystko notuję, wyciągam wnioski. Jestem nadczłowiekiem, cudem Bożym, maszyną, wybrańcem, alfa i omega, fenomenem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 58 Napisano poniedziałek o 18:47 Przed chwilą, manekin napisał: Mózg bez przerwy pracuje na najwyższych obrotach. Cały czas myślę, przetwarzam informacje, analizuję, przewiduję wasze myśli i ruchy, zawszę pierwszy, zawsze o krok przed wami, obliczam, wszystko notuję, wyciągam wnioski. Jestem nadczłowiekiem, cudem Bożym, maszyną, wybrańcem, alfa i omega, fenomenem. A gdzie malowany 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 4 Napisano poniedziałek o 18:49 1 minutę temu, Mapet napisał: A gdzie malowany Odszedł i już nie wróci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 4 Napisano poniedziałek o 18:55 Wampiry się zaczynają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach