manekin 25 Napisano 27 Lipiec Mózg bez przerwy pracuje na najwyższych obrotach. Cały czas myślę, przetwarzam informacje, analizuję, przewiduję wasze myśli i ruchy, zawszę pierwszy, zawsze o krok przed wami, obliczam, wszystko notuję, wyciągam wnioski. Jestem nadczłowiekiem, cudem Bożym, maszyną, wybrańcem, alfa i omega, fenomenem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 95 Napisano 27 Lipiec Przed chwilą, manekin napisał: Mózg bez przerwy pracuje na najwyższych obrotach. Cały czas myślę, przetwarzam informacje, analizuję, przewiduję wasze myśli i ruchy, zawszę pierwszy, zawsze o krok przed wami, obliczam, wszystko notuję, wyciągam wnioski. Jestem nadczłowiekiem, cudem Bożym, maszyną, wybrańcem, alfa i omega, fenomenem. A gdzie malowany 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 25 Napisano 27 Lipiec 1 minutę temu, Mapet napisał: A gdzie malowany Odszedł i już nie wróci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 25 Napisano 27 Lipiec Wampiry się zaczynają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach