Mapet 95 Napisano 28 Lipiec Tacie kliętów i tak się kręci rodzinny biznes domów publicznych Haa Haa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 95 Napisano 28 Lipiec Przed chwilą, wielki bu git napisał: NIE OBRAZAJ RODZICÓW BUSZMENKO XDD Sami się obrazili wydając cie na swiat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 95 Napisano 28 Lipiec Lecimy na ostro ze shmatami. Dawać kastety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 95 Napisano 28 Lipiec Furioza napjerdalamy na slepo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chaos... 38 Napisano 30 Lipiec Przecież mnie w tym tygodniu wcale nie było na srafe. Chodziłam po górach i zwiedzałam zamki itp. Nie tęsknię już za forum ani trochę, tylko trochę za Moonem, bo on jest spoko seksi gość hahaha;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
K21 0 Napisano 30 Lipiec (edytowany) 15 minut temu, chaos... napisał: Przecież mnie w tym tygodniu wcale nie było na srafe. Chodziłam po górach i zwiedzałam zamki itp. Nie tęsknię już za forum ani trochę, tylko trochę za Moonem, bo on jest spoko seksi gość hahaha;P tak gory i zamki w mecikale siedzialas tu i blokowalas tematy Edytowano 30 Lipiec przez K21 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chaos... 38 Napisano 30 Lipiec nie, bye Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 95 Napisano 30 Lipiec 27 minut temu, chaos... napisał: Przecież mnie w tym tygodniu wcale nie było na srafe. Chodziłam po górach i zwiedzałam zamki itp. Nie tęsknię już za forum ani trochę, tylko trochę za Moonem, bo on jest spoko seksi gość hahaha;P Mun daruj sobie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koto 22 Napisano 30 Lipiec 39 minut temu, K21 napisał: tak gory i zamki w mecikale siedzialas tu i blokowalas tematy Przemo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żmija mynżołówka podparise 49 Napisano 30 Lipiec Mnie moon przeraził nadaktywnym pętem jest dobry dla madek z wiadrem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żmija mynżołówka podparise 49 Napisano 30 Lipiec Nie lubię choleryków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żmija mynżołówka podparise 49 Napisano 30 Lipiec Jak wymiotowałam przez niego i leżaka to chyba można mi uwierzyć że ich nie kocham Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach