Makaron ..... 61 Napisano wtorek o 20:57 Dzięki uważam na kieszeń, ale nigdy nie wiem na kogo trafię... byle nie na les znów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 31 Napisano wtorek o 20:59 Ale masz zmartwienia 🩷 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 63 Napisano wtorek o 21:00 Na groźnego pederaste 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 31 Napisano wtorek o 21:02 O której wstajecie? Meldować godzinę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 61 Napisano wtorek o 21:04 4 minuty temu, Czarna kawa39 napisał: Ale masz zmartwienia 🩷 Tak, bo okazało się, że to moja nowa sąsiadka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 63 Napisano wtorek o 21:06 Kup se lunetę i może będzie mokry sen. Gorzej jak bucze jakies Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 61 Napisano wtorek o 21:23 (edytowany) 16 minut temu, Mapet napisał: Kup se lunetę i może będzie mokry sen. Gorzej jak bucze jakies Kupiłem Rompera 12 % to chyba na dziś sztos szlauf po 4 kolejce Patrycja Czy nie ? Edytowano wtorek o 21:23 przez Makaron ..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 63 Napisano wtorek o 21:25 1 minutę temu, Makaron ..... napisał: Kupiłem Rompera 12 % to chyba na dziś sztos szlauf po 4 kolejce Patrycja Czy nie ? Nie wiem nie jestem alkoholiczką i mi to nie imponuje. Zapytaj menelice sledziowa czy to jest dzezi obecnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 61 Napisano wtorek o 21:31 7 minut temu, Mapet napisał: Nie wiem nie jestem alkoholiczką i mi to nie imponuje. Zapytaj menelice sledziowa czy to jest dzezi obecnie Ja też nie wiem, dlatego polecam Ci podejść do tematu na luzie nie z kajdankami w rączkach Powtórzę ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 63 Napisano wtorek o 21:33 Przed chwilą, Makaron ..... napisał: Ja też nie wiem, dlatego polecam Ci podejść do tematu na luzie nie z kajdankami w rączkach Jaja mi zwisajom na luzie do góry nogami. Zaraz znikam więc tym bardziej jej wywalam wam na czolo 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 61 Napisano wtorek o 21:38 4 minuty temu, Mapet napisał: Jaja mi zwisajom na luzie do góry nogami. Zaraz znikam więc tym bardziej jej wywalam wam na czolo Raczej nietoperz Boni Widzę, ale zazdrość nic nie pomoże, gdy Oni są razem nawet w oborze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 63 Napisano wtorek o 21:40 Przed chwilą, Makaron ..... napisał: Raczej nietoperz Boni Widzę, ale zazdrość nic nie pomoże, gdy Oni są razem nawet w oborze Ale jebje gnojem i to jest problem a nie to że w guwnie się tarzają bo każdy ma jakieś przyjemności ukryte a ja wachac smrodu nie bede Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 61 Napisano wtorek o 21:46 4 minuty temu, Mapet napisał: Ale jebje gnojem i to jest problem a nie to że w guwnie się tarzają bo każdy ma jakieś przyjemności ukryte a ja wachac smrodu nie bede Twój były już zawód też ... ma zapach wiesz jaki, więc uspokój nerwy Pati i zjedz coś albo wyjdę po coś innego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 63 Napisano wtorek o 21:47 Przed chwilą, Makaron ..... napisał: Twój były już zawód też ... ma zapach wiesz jaki, więc uspokój nerwy Pati i zjedz coś albo wyjdę po coś innego Ja tu prowadzę działania operacyjne od lat. Ty nic nie kumasz i będziesz siedzial. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 61 Napisano wtorek o 21:50 3 minuty temu, Mapet napisał: Ja tu prowadzę działania operacyjne od lat. Ty nic nie kumasz i będziesz siedzial. Zobaczymy jak na tym wyjdziesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 63 Napisano wtorek o 21:51 Srak jak daria Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 61 Napisano wtorek o 21:54 (edytowany) 3 minuty temu, Mapet napisał: Srak jak daria Tak jak chcesz Edytowano wtorek o 21:54 przez Makaron ..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 31 Napisano wtorek o 21:55 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 63 Napisano wtorek o 21:56 1 minutę temu, Makaron ..... napisał: Tak jak chcesz Wracaj w krzaki z lizbijkom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 61 Napisano wtorek o 21:58 2 minuty temu, Mapet napisał: Wracaj w krzaki z lizbijkom Dobrze, za kilka dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 61 Napisano wtorek o 22:09 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 61 Napisano wtorek o 22:29 I tyle... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 61 Napisano wtorek o 23:52 (edytowany) Magda ... Edytowano wtorek o 23:53 przez Makaron ..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 31 Napisano wczoraj o 00:18 Ale to już było i nie wróci wiecej.. Lala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 61 Napisano 15 godzin temu 20 godzin temu, Czarna kawa39 napisał: Ale to już było i nie wróci wiecej.. Lala Więc lecimy z tematem ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 31 Napisano 15 godzin temu Ale mam gębę zjaraną od słońca 🫢 Dziś bym miała wypadek samochodowy, bo stara babcia źle dała kierunkowskaz i bym się zderzyła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 61 Napisano 15 godzin temu 3 minuty temu, Czarna kawa39 napisał: Ale mam gębę zjaraną od słońca 🫢 Dziś bym miała wypadek samochodowy, bo stara babcia źle dała kierunkowskaz i bym się zderzyła Wierzę na słowo chociaż wolałbym zobaczyć No prosze, baba tak się zapatrzyła na twoją opalenizne, że zapomniała o drodze małpa jedna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 31 Napisano 14 godzin temu 8 minut temu, Makaron ..... napisał: Wierzę na słowo chociaż wolałbym zobaczyć No prosze, baba tak się zapatrzyła na twoją opalenizne, że zapomniała o drodze małpa jedna To jest dla ciebie śmieszne? 🫢 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 61 Napisano 14 godzin temu (edytowany) 11 minut temu, Czarna kawa39 napisał: To jest dla ciebie śmieszne? 🫢 Nie jest, ale śmieje się z zazdrosnej o twoją urodę małpy która zamiast patrzeć na ulice patrzy na Ciebie zamiast wiziąć się za siebie Edytowano 14 godzin temu przez Makaron ..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach