Makaron ..... 61 Napisano 14 godzin temu Najważniejsze, że to już przeszłość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 31 Napisano 13 godzin temu 1 godzinę temu, Makaron ..... napisał: Nie jest, ale śmieje się z zazdrosnej o twoją urodę małpy która zamiast patrzeć na ulice patrzy na Ciebie zamiast wiziąć się za siebie Stara babcia źle wbiła kierunkowskaz, a ty piszesz o urodzie, której nie mam.. Ręce mi opadły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 61 Napisano 6 godzin temu 6 godzin temu, Czarna kawa39 napisał: Stara babcia źle wbiła kierunkowskaz, a ty piszesz o urodzie, której nie mam.. Ręce mi opadły Nie widziałem nie ocenie, wspomniałaś o opaleniźnie, więc rzuciłem półżartem o małpie nie denerwuj się Najważniejsze, że nic Ci nie jest ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 63 Napisano 2 godziny temu 3 godziny temu, Makaron ..... napisał: Nie widziałem nie ocenie, wspomniałaś o opaleniźnie, więc rzuciłem półżartem o małpie nie denerwuj się Najważniejsze, że nic Ci nie jest ... To skąd wiesz jaki ma tylek o którym wspominasz o x lat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 61 Napisano 2 godziny temu 25 minut temu, Mapet napisał: To skąd wiesz jaki ma tylek o którym wspominasz o x lat? Nigdy nie pisałem, że wiem Patrycja. Co jeszcze wymyślisz na mój temat ? Skończ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 31 Napisano 2 godziny temu 4 godziny temu, Makaron ..... napisał: Nie widziałem nie ocenie, wspomniałaś o opaleniźnie, więc rzuciłem półżartem o małpie nie denerwuj się Najważniejsze, że nic Ci nie jest ... Normalny człowiek by zapytał "Czy nic Ci się nie stało"? A ty jak zwykle o wyglądzie i jakiś bełkot. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 63 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Makaron ..... napisał: Nigdy nie pisałem, że wiem Patrycja. Co jeszcze wymyślisz na mój temat ? Skończ! 🫸 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 61 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Czarna kawa39 napisał: Normalny człowiek by zapytał "Czy nic Ci się nie stało"? A ty jak zwykle o wyglądzie i jakiś bełkot. Przecież napisałem, że najwazniejsze, że nic Ci nie jest, a po drugie czepiasz się żartu o małpie która zawiniła nie Ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 63 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Czarna kawa39 napisał: Normalny człowiek by zapytał "Czy nic Ci się nie stało"? A ty jak zwykle o wyglądzie i jakiś bełkot. Jakby ci najechała na łeb to już byś nie była atrakcyjna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach