Lussesita 169 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Mówiłemwamcoś napisał: Próbowałem, pisałem pozytywnie i nic. On przyciąga kobiety ja je odpycham. Trzeba być konsekwentnym i cierpliwym. Co nagle to po diable. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 379 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Lussesita napisał: Zastosuj technikę mieszaną. Najpierw zaprzeczaj wszystkiemu a potem się przyznaj do jednej małej rzeczy, żeby nie było wiadomo, co z Tobą zrobić. Dobrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 379 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Mówiłemwamcoś napisał: Próbowałem, pisałem pozytywnie i nic. On przyciąga kobiety ja je odpycham. A probowałeś się nauczyć rzucać lassem? Bo wtedy wiesz zarzucasz i przyciągasz do siebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 395 Napisano 5 godzin temu 17 minut temu, Mówiłemwamcoś napisał: Nie, ale ten makaron mnie wkur.wia yebany ciągle ma kobiety wokoło a ja nic. Skąd wiesz że ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 169 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, taka_pokraka napisał: Dobrze. Możemy zacząć po obiedzie czy trzeba po Ciebie wysłać rosłego policjanta? Ja bym wolała wariant z policjantem a może nawet strażakiem ale nie wiem czy to nie przesada. Nie! Będzie jeden i drugi. Przygotuj się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 395 Napisano 5 godzin temu (edytowany) Salowa pisała że woli wysokich i srakaron jest zapchajdziura która liczy na szczęście przy innych leszkach czasem się mu trafi jakaś zaniedbana przez swojego Mariana jak szrekszyla bo mu chooj zwiedl do niej i kwitnie przy innych Edytowano 5 godzin temu przez szmul Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
no to patrz 3 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, Lussesita napisał: Ustalmy kim jesteś i dlaczego się interesujesz tym co wiesz. Blokujesz czy jesteś w kręgu podejrzanych do obicia? na początek - jesteś kobietą czy mężczyzną? Może być pierwsza literka. Malowany i ciekawi mnie co było pisane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 379 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Lussesita napisał: Możemy zacząć po obiedzie czy trzeba po Ciebie wysłać rosłego policjanta? Ja bym wolała wariant z policjantem a może nawet strażakiem ale nie wiem czy to nie przesada. Nie! Będzie jeden i drugi. Przygotuj się. Obowiązkowo, ze stalowymi zimnymi oczami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 169 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Mówiłemwamcoś napisał: Ile mam być cierpliwym ? On jest diabłem ja betą. Nie ma szklanej kuli i Ci przecież nie powiem, że w przyszłą środę będziesz miał sukces. Musisz robić próby i pamiętać, że grubiaństwem nic nie wskórasz. Potrafisz wstawiać muzykę? Najlepiej jakieś włoskie kawałki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 395 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Mówiłemwamcoś napisał: Widzę jak rozmawia na forum To o niczym nie świadczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 379 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Mówiłemwamcoś napisał: Próbowałem wszystiego i nigdy nie będę taki jak on. Musisz poćwiczyć z dobrze zawiązanych węzłów żadna się nie wywinie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 169 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, no to patrz napisał: Malowany i ciekawi mnie co było pisane A nic nie było. Pan od blokownia napisał, że już nie będzie tego robił. Ale go ktoś wkurza. Szukamy z Pokraką tego kogoś, żeby go stłuc na kwaśne jabłko. Jesteśmy forumowe Walkirie. Ja udzielam też porad jak poderwać dziewczyną na tym forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 169 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, taka_pokraka napisał: Obowiązkowo, ze stalowymi zimnymi oczami. I kajdankami. Też ze stali, żeby było w konwencji. Strażak oczywiście będzie miał stalowy toporek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 379 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Lussesita napisał: I kajdankami. Też ze stali, żeby było w konwencji. Strażak oczywiście będzie miał stalowy toporek. Strażak mnie wyniesie na rękach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 395 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Mówiłemwamcoś napisał: Umiem, ale piosenka nie załatwi sprawy. Gość wchodzi i ma jakąś magie, a ja blado wypadam cały czas. Szrekszyla chciała se nim napompować ego bo jej chlop nie zadowalał ale podobno było kijowo i odprowadzała na lotnisko ritarda bo sam by nie trafił huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 169 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Mówiłemwamcoś napisał: Umiem, ale piosenka nie załatwi sprawy. Gość wchodzi i ma jakąś magie, a ja blado wypadam cały czas. Załóż sobie męskiego nicka z męskim awatarem. Ułóż play listę i nie kombinuj tylko zacznij. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 395 Napisano 5 godzin temu To samo z Pioterem obgadywala tych chłopów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 169 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, taka_pokraka napisał: Strażak mnie wyniesie na rękach Jeśli się będziesz opierała to tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 395 Napisano 4 godziny temu A makaron se kreował super fabułę jak to on tylko że to glownie w jego głowie huh tak to zwykle bywa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 379 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Lussesita napisał: Jeśli się będziesz opierała to tak. Dobra muszę jeszcze zrobić zakupy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 395 Napisano 4 godziny temu Ja to się nie umawiam bo też jestem gapa nawet nie na tyle żeby nachlapac kisielem jakiegoś grubcia i zrobić uga buga. Bo nie lecę na grubych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 169 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, taka_pokraka napisał: Dobra muszę jeszcze zrobić zakupy Kup jakieś pączki albo jagodzianki. Dla strażaka oczywiście. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 59 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, szmul napisał: Ja to się nie umawiam bo też jestem gapa nawet nie na tyle żeby nachlapac kisielem jakiegoś grubcia i zrobić uga buga. Bo nie lecę na grubych. Fajnie ja się spasłem jak świnia huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 169 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Mówiłemwamcoś napisał: Co to da ? W ten sposób nie będę lepszy od niego Przecież nie masz być lepszy od niego. Masz być interesujący, intrygujący i kulturalny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 68 Napisano 4 godziny temu 31 minut temu, taka_pokraka napisał: Jest emotka taki "jupi"? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 169 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Mówiłemwamcoś napisał: Wiem, ale mi nie wychodzi jemu tak. Musisz popracować nad pozytywnym myśleniem. Z góry zakładasz, że Ci nie wyjdzie, co osłabia Twoją motywację. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 59 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Mówiłemwamcoś napisał: Wiem, ale mi nie wychodzi jemu tak. Jak je kotleta to zjedz dwa itd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 169 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Mówiłemwamcoś napisał: Spróbuję, ale nei wiem czy się uda. Fajna jesteś i dobrze mi życzysz dziękuję Afirmuj pozytywne osiągnięcie celu. To taki trening mentalny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ẂywaloneJaja 9 Napisano 4 godziny temu 21 minut temu, Mówiłemwamcoś napisał: Co to da ? W ten sposób nie będę lepszy od niego Widziałeś jak się szczerbata na mnie wyżyła dzis? Czyli czyta z krzakow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 59 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Mówiłemwamcoś napisał: Jem nawet pięć i nic. To zrób jak ten co wyszedł z więzienia po 16latach sprzedaj nieruchomośc za 4mln a za następne 2,5mln podpisz kontrakt na film. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach