Lussesita 169 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, taka_pokraka napisał: Strażak mnie wyniesie na rękach Jeśli się będziesz opierała to tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 395 Napisano 1 godzinę temu A makaron se kreował super fabułę jak to on tylko że to glownie w jego głowie huh tak to zwykle bywa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 379 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Lussesita napisał: Jeśli się będziesz opierała to tak. Dobra muszę jeszcze zrobić zakupy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 395 Napisano 1 godzinę temu Ja to się nie umawiam bo też jestem gapa nawet nie na tyle żeby nachlapac kisielem jakiegoś grubcia i zrobić uga buga. Bo nie lecę na grubych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 169 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, taka_pokraka napisał: Dobra muszę jeszcze zrobić zakupy Kup jakieś pączki albo jagodzianki. Dla strażaka oczywiście. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 59 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, szmul napisał: Ja to się nie umawiam bo też jestem gapa nawet nie na tyle żeby nachlapac kisielem jakiegoś grubcia i zrobić uga buga. Bo nie lecę na grubych. Fajnie ja się spasłem jak świnia huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mówiłemwamcoś 0 Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, Lussesita napisał: Załóż sobie męskiego nicka z męskim awatarem. Ułóż play listę i nie kombinuj tylko zacznij. Co to da ? W ten sposób nie będę lepszy od niego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 169 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Mówiłemwamcoś napisał: Co to da ? W ten sposób nie będę lepszy od niego Przecież nie masz być lepszy od niego. Masz być interesujący, intrygujący i kulturalny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 68 Napisano 1 godzinę temu 31 minut temu, taka_pokraka napisał: Jest emotka taki "jupi"? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mówiłemwamcoś 0 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Lussesita napisał: Przecież nie masz być lepszy od niego. Masz być interesujący, intrygujący i kulturalny. Wiem, ale mi nie wychodzi jemu tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 169 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Mówiłemwamcoś napisał: Wiem, ale mi nie wychodzi jemu tak. Musisz popracować nad pozytywnym myśleniem. Z góry zakładasz, że Ci nie wyjdzie, co osłabia Twoją motywację. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 59 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Mówiłemwamcoś napisał: Wiem, ale mi nie wychodzi jemu tak. Jak je kotleta to zjedz dwa itd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mówiłemwamcoś 0 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Lussesita napisał: Musisz popracować nad pozytywnym myśleniem. Z góry zakładasz, że Ci nie wyjdzie, co osłabia Twoją motywację. Spróbuję, ale nei wiem czy się uda. Fajna jesteś i dobrze mi życzysz dziękuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mówiłemwamcoś 0 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, VenusHorizon44 napisał: Jak je kotleta to zjedz dwa itd Jem nawet pięć i nic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 169 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Mówiłemwamcoś napisał: Spróbuję, ale nei wiem czy się uda. Fajna jesteś i dobrze mi życzysz dziękuję Afirmuj pozytywne osiągnięcie celu. To taki trening mentalny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ẂywaloneJaja 5 Napisano 1 godzinę temu 21 minut temu, Mówiłemwamcoś napisał: Co to da ? W ten sposób nie będę lepszy od niego Widziałeś jak się szczerbata na mnie wyżyła dzis? Czyli czyta z krzakow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 59 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Mówiłemwamcoś napisał: Jem nawet pięć i nic. To zrób jak ten co wyszedł z więzienia po 16latach sprzedaj nieruchomośc za 4mln a za następne 2,5mln podpisz kontrakt na film. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 59 Napisano 1 godzinę temu W pale się nie mieści jaki ten świat jest absurdu chyba zaraz pójdę płyty robić z mini komod Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 59 Napisano 1 godzinę temu 35 minut temu, szmul napisał: Ja to się nie umawiam bo też jestem gapa nawet nie na tyle żeby nachlapac kisielem jakiegoś grubcia i zrobić uga buga. Bo nie lecę na grubych. Fajna akcja jest na tiktoku typ mieszkał z rodzicami poklocil się za rok chciał iść na filozofia a teraz śpi w samochodzie i płacze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ẂywaloneJaja 5 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, VenusHorizon44 napisał: Fajna akcja jest na tiktoku typ mieszkał z rodzicami poklocil się za rok chciał iść na filozofia a teraz śpi w samochodzie i płacze Chyba wiem który taki w długich włosach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 127 Napisano 1 godzinę temu doradzacie menelowi tirowcowi jak poderwac chora lania to swir i tacy jak on to cytujac poke morda do goracej smoly i do piachu 10 minut temu, Mówiłemwamcoś napisał: Jem nawet pięć i nic. za te lata blokowania to obiecuje ci ze jak tylko zobacze ze znalazles jakas naiwna gaske i se normalnie gadasz to bedziesz mial tak samo wszystko poblokowane non stop nie wymienisz dwoch zdan wredny typie masz to jak w banku z takimi qrwami jak ty tak trzeba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 395 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 20 minut temu, Lussesita napisał: Musisz popracować nad pozytywnym myśleniem. Z góry zakładasz, że Ci nie wyjdzie, co osłabia Twoją motywację. Powiem ci że przy tych podręcznych to bym była prawitszkiem całe życie albo została geyem bo jak lecą seksualnie to by całą krew i sperma wyssały z biedaka a jak nie lecom to by urwały nogi z dûpa. Straszne są ekstremalne i takie poryte agresywne fak Edytowano 1 godzinę temu przez szmul Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ẂywaloneJaja 5 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: doradzacie menelowi tirowcowi jak poderwac chora lania to swir i tacy jak on to cytujac poke morda do goracej smoly i do piachu za te lata blokowania to obiecuje ci ze jak tylko zobacze ze znalazles jakas naiwna gaske i se normalnie gadasz to bedziesz mial tak samo wszystko poblokowane non stop nie wymienisz dwoch zdan wredny typie masz to jak w banku z takimi qrwami jak ty tak trzeba A to nie Malowany? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 127 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, ẂywaloneJaja napisał: A to nie Malowany? malowany by sie tak uzalal ? to menel tirowiec raczej malowany jechal do pracy rano juz by byl naje.bany ? nie sadze ty go lepiej znasz ja nie sadze zeby malowany byl taki wredny z tym blokowaniem chociaz kto wie lubi se wypic a menelom co do zasady ufac nie mozna jednak nie wierze moim zdaniem to zdanie ktore cytowalem to typowe uzalanie sie tirowaca on czesto tak pisze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 127 Napisano 1 godzinę temu 26 minut temu, Mówiłemwamcoś napisał: Wiem, ale mi nie wychodzi jemu tak. to typowe zdanie tirowca ze np. schizol sie umowil a jemu nie wychodzi. ja uwazam ze to byczy menel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 395 Napisano 1 godzinę temu Też mi się wydaje że Tirowiec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 169 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: doradzacie menelowi tirowcowi jak poderwac chora lania to swir i tacy jak on to cytujac poke morda do goracej smoly i do piachu za te lata blokowania to obiecuje ci ze jak tylko zobacze ze znalazles jakas naiwna gaske i se normalnie gadasz to bedziesz mial tak samo wszystko poblokowane non stop nie wymienisz dwoch zdan wredny typie masz to jak w banku z takimi qrwami jak ty tak trzeba Ty to nie masz zupełnie genu romantyzmu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 169 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, ẂywaloneJaja napisał: A to nie Malowany? Myślę, że nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 169 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: malowany by sie tak uzalal ? to menel tirowiec raczej malowany jechal do pracy rano juz by byl naje.bany ? nie sadze ty go lepiej znasz ja nie sadze zeby malowany byl taki wredny z tym blokowaniem chociaz kto wie lubi se wypic a menelom co do zasady ufac nie mozna jednak nie wierze moim zdaniem to zdanie ktore cytowalem to typowe uzalanie sie tirowaca on czesto tak pisze Wpadł tu w przerwie, żeby się zapytać jak się ma forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 395 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 2 minuty temu, Lussesita napisał: Ty to nie masz zupełnie genu romantyzmu. No Tirowiec szczal do butelki i wrzucał swoje mięso do oceny tam już nie ma siły na romantiko u większości ludzi majacych świadomośc jego czynow Edytowano 1 godzinę temu przez szmul Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach