Bez emocji 4 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Mapet napisał: Beka salowa wyebala jaja i jaki spokój nastal Jest dziwnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2383 Napisano 3 godziny temu 18 minut temu, Bez emocji napisał: Zależy ile ważysz Mniej niz 60 i od razu mówię na barana moge nieść 4 latka albo szopusia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 78 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Bez emocji napisał: Jest dziwnie Brakuje mi bujaka jakiegoś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 54 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Lawless napisał: Wydaje mi się, że ty faktycznie masz jakąś chorobę psychiczną. Z twoich ust to komplement Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bez emocji 4 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Mniej niz 60 i od razu mówię na barana moge nieść 4 latka albo szopusia Jak 60 to możesz mieć jeszcze szopa na plecach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bez emocji 4 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Mapet napisał: Brakuje mi bujaka jakiegoś Nie umiom w kłótnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lawless 4 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Bez emocji napisał: Jest dziwnie Jest dziwnie, bo ona tak samo jak i ty czy mapet to zwykłe chorągiewy dyndające na wietrze, które teraz sobie słodzą a parę tygodni temu od łysych, oszczańców i pijaków wyzywało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żmija mynżołówka podparise 8 Napisano 3 godziny temu Ja umiem w fikołki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 78 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Lawless napisał: Jest dziwnie, bo ona tak samo jak i ty czy mapet to zwykłe chorągiewy dyndające na wietrze, które teraz sobie słodzą a parę tygodni temu od łysych, oszczańców i pijaków wyzywało. No i? Ile jeszcze będziesz przeżywać że się ktos pogodził i się nie wyzywa wampirze toksyczny i manipulancie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2383 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Bez emocji napisał: Jak 60 to możesz mieć jeszcze szopa na plecach Szopa i 4 latka no tak mogę i często tak chodzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bez emocji 4 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, Lawless napisał: Jest dziwnie, bo ona tak samo jak i ty czy mapet to zwykłe chorągiewy dyndające na wietrze, które teraz sobie słodzą a parę tygodni temu od łysych, oszczańców i pijaków wyzywało. To ja zaczepialem madzie i mimo kilku rzeczy, które mi się w niej dalej nie podobają uważam, że Madzia w środku nie jest taka zła. Edytowano 2 godziny temu przez Bez emocji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2383 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, Czarna kawa39 napisał: Prócz ambon są inne ciekawsze miejsca na spotkania. Można jechać w góry, nad morze, do Rosji Ja na północ polski muszę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 78 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Bez emocji napisał: To ja zaczepialem madzie i mimo kilku rzeczy które mi się w niej dalej nie podobają uważam, że Madzia w środku nie jest taka zła. Lepsza kosa w wątrobę ala jukonse sepuku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lawless 4 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Mapet napisał: No i? Ile jeszcze będziesz przeżywać że się ktos pogodził i się nie wyzywa wampirze toksyczny i manipulancie. Zapomniałeś cymbale, jak ją gnoiłeś od najgorszych, upośledzonych, łysych szczurów? Tak z miesiąc temu. A teraz cacy Madzia. Łączy was wiele w sumie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bez emocji 4 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Mapet napisał: Lepsza kosa w wątrobę ala jukonse sepuku Dokładnie,.albo sztama z trolem koralgolem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 78 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Bez emocji napisał: Dokładnie,.albo sztama z trolem koralgolem Normalnosc tu nie jest popularna No co zrobisz. Nudni i bez emocji jesteśmy bez bicia lysej w helmofon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 54 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Lawless napisał: Jest dziwnie, bo ona tak samo jak i ty czy mapet to zwykłe chorągiewy dyndające na wietrze, które teraz sobie słodzą a parę tygodni temu od łysych, oszczańców i pijaków wyzywało. Dostałam lekcje, że nie warto być dobrą i litować się nad pijaczkami bez zębów, by nawet ratować je bo głodna i w lodówce światło.Jesteś marną inyrygantką, a to w jakich warunkach żyjesz to twoja karma, bo jak sobie pościelisz, tak się wyśpisz. Poza tym bez przerwy się wcinasz i pokazujesz ten ciągły ból i zazdrość o Malowanego i Makarona. Spokojnie, bo ja nikogo ci stąd nie zabiorę, nawet jakbym chciała, a teraz jak masz tam rozum, do daj mi spokój i nie rozwalaj tematu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bez emocji 4 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Lawless napisał: Zapomniałeś cymbale, jak ją gnoiłeś od najgorszych, upośledzonych, łysych szczurów? Tak z miesiąc temu. A teraz cacy Madzia. Łączy was wiele w sumie. Myślałaś, że madzia zostanie sama jak palec i teraz piecze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żmija mynżołówka podparise 8 Napisano 2 godziny temu Lepsze ciągle dramy i guwnoburze i sprzedawanie się nawzajem i okładanie jak najgorsze shmaty w zależności od obozu a potem można się pogodzić i zmienić team Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bez emocji 4 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Czarna kawa39 napisał: Dostałam lekcje, że nie warto być dobrą i litować się nad pijaczkami bez zębów, by nawet ratować je bo głodna i w lodówce światło.Jesteś marną inyrygantką, a to w jakich warunkach żyjesz to twoja karma, bo jak sobie pościelisz, tak się wyśpisz. Poza tym bez przerwy się wcinasz i pokazujesz ten ciągły ból i zazdrość o Malowanego i Makarona. Spokojnie, bo ja nikogo ci stąd nie zabiorę, nawet jakbym chciała, a teraz jak masz tam rozum, do daj mi spokój i nie rozwalaj tematu. Zabierz mnie od niej 🥹 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bez emocji 4 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Mapet napisał: Normalnosc tu nie jest popularna No co zrobisz. Nudni i bez emocji jesteśmy bez bicia lysej w helmofon Trzeba znaleźć zastępstwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lawless 4 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Czarna kawa39 napisał: Dostałam lekcje, że nie warto być dobrą i litować się nad pijaczkami bez zębów, by nawet ratować je bo głodna i w lodówce światło.Jesteś marną inyrygantką, a to w jakich warunkach żyjesz to twoja karma, bo jak sobie pościelisz, tak się wyśpisz. Poza tym bez przerwy się wcinasz i pokazujesz ten ciągły ból i zazdrość o Malowanego i Makarona. Spokojnie, bo ja nikogo ci stąd nie zabiorę, nawet jakbym chciała, a teraz jak masz tam rozum, do daj mi spokój i nie rozwalaj tematu. Nie bądź śmieszna łysa. Nie szukam tu chłopa w przecwieństwie do ciebie, a nawet jeśli to na pewno nikt z dwójki tych pijaczków. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bez emocji 4 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Lawless napisał: Nie bądź śmieszna łysa. Nie szukam tu chłopa w przecwieństwie do ciebie, a nawet jeśli to na pewno nikt z dwójki tych pijaczków. Przyganial kocioł garnkowi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 54 Napisano 2 godziny temu Mamy niedzielę i 2 sierpnia Zbieram się odholować ludzi i może jeszcze wrócę, bo lubię włóczyć się po nocach autem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żmija mynżołówka podparise 8 Napisano 2 godziny temu Nie nie nikt tu nie szuka chlopa ani baby tylko rozmawia się tu o starożytnych kosmitach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bez emocji 4 Napisano 2 godziny temu Myślałem, że po lesie lubisz się włóczyć. No hej . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2383 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, żmija mynżołówka podparise napisał: Nie nie nikt tu nie szuka chlopa ani baby tylko rozmawia się tu o starożytnych kosmitach Tak nikt nie szuka chociaż zazdrość widać tutaj co chwilę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 54 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Lawless napisał: Nie bądź śmieszna łysa. Nie szukam tu chłopa w przecwieństwie do ciebie, a nawet jeśli to na pewno nikt z dwójki tych pijaczków. Kto by cię chciał? Nikt. Nawet baby wybijają ci zęby, bo jesteś wariatka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 78 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Czarna kawa39 napisał: Kto by cię chciał? Nikt. Nawet baby wybijają ci zęby, bo jesteś wariatka. Już wybila kaleka nie pamiętasz akcji zombek 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 54 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Bez emocji napisał: Myślałem, że po lesie lubisz się włóczyć. No hej . Też Ale w nocy nigdy mi sarna nie wyleciała wprost pod koła, tylko w dzień i to w dzień bym się zabiła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach