Mapet 95 Napisano 1 Sierpień Przed chwilą, Lawless napisał: Jest dziwnie, bo ona tak samo jak i ty czy mapet to zwykłe chorągiewy dyndające na wietrze, które teraz sobie słodzą a parę tygodni temu od łysych, oszczańców i pijaków wyzywało. No i? Ile jeszcze będziesz przeżywać że się ktos pogodził i się nie wyzywa wampirze toksyczny i manipulancie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2573 Napisano 1 Sierpień 1 minutę temu, Bez emocji napisał: Jak 60 to możesz mieć jeszcze szopa na plecach Szopa i 4 latka no tak mogę i często tak chodzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bez emocji 15 Napisano 1 Sierpień (edytowany) 4 minuty temu, Lawless napisał: Jest dziwnie, bo ona tak samo jak i ty czy mapet to zwykłe chorągiewy dyndające na wietrze, które teraz sobie słodzą a parę tygodni temu od łysych, oszczańców i pijaków wyzywało. To ja zaczepialem madzie i mimo kilku rzeczy, które mi się w niej dalej nie podobają uważam, że Madzia w środku nie jest taka zła. Edytowano 1 Sierpień przez Bez emocji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2573 Napisano 1 Sierpień 7 minut temu, Czarna kawa39 napisał: Prócz ambon są inne ciekawsze miejsca na spotkania. Można jechać w góry, nad morze, do Rosji Ja na północ polski muszę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 95 Napisano 1 Sierpień Przed chwilą, Bez emocji napisał: To ja zaczepialem madzie i mimo kilku rzeczy które mi się w niej dalej nie podobają uważam, że Madzia w środku nie jest taka zła. Lepsza kosa w wątrobę ala jukonse sepuku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lawless 11 Napisano 1 Sierpień 3 minuty temu, Mapet napisał: No i? Ile jeszcze będziesz przeżywać że się ktos pogodził i się nie wyzywa wampirze toksyczny i manipulancie. Zapomniałeś cymbale, jak ją gnoiłeś od najgorszych, upośledzonych, łysych szczurów? Tak z miesiąc temu. A teraz cacy Madzia. Łączy was wiele w sumie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bez emocji 15 Napisano 1 Sierpień Przed chwilą, Mapet napisał: Lepsza kosa w wątrobę ala jukonse sepuku Dokładnie,.albo sztama z trolem koralgolem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 95 Napisano 1 Sierpień Przed chwilą, Bez emocji napisał: Dokładnie,.albo sztama z trolem koralgolem Normalnosc tu nie jest popularna No co zrobisz. Nudni i bez emocji jesteśmy bez bicia lysej w helmofon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bez emocji 15 Napisano 1 Sierpień Przed chwilą, Lawless napisał: Zapomniałeś cymbale, jak ją gnoiłeś od najgorszych, upośledzonych, łysych szczurów? Tak z miesiąc temu. A teraz cacy Madzia. Łączy was wiele w sumie. Myślałaś, że madzia zostanie sama jak palec i teraz piecze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żmija mynżołówka podparise 49 Napisano 1 Sierpień Lepsze ciągle dramy i guwnoburze i sprzedawanie się nawzajem i okładanie jak najgorsze shmaty w zależności od obozu a potem można się pogodzić i zmienić team Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bez emocji 15 Napisano 1 Sierpień 1 minutę temu, Czarna kawa39 napisał: Dostałam lekcje, że nie warto być dobrą i litować się nad pijaczkami bez zębów, by nawet ratować je bo głodna i w lodówce światło.Jesteś marną inyrygantką, a to w jakich warunkach żyjesz to twoja karma, bo jak sobie pościelisz, tak się wyśpisz. Poza tym bez przerwy się wcinasz i pokazujesz ten ciągły ból i zazdrość o Malowanego i Makarona. Spokojnie, bo ja nikogo ci stąd nie zabiorę, nawet jakbym chciała, a teraz jak masz tam rozum, do daj mi spokój i nie rozwalaj tematu. Zabierz mnie od niej 🥹 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bez emocji 15 Napisano 1 Sierpień 2 minuty temu, Mapet napisał: Normalnosc tu nie jest popularna No co zrobisz. Nudni i bez emocji jesteśmy bez bicia lysej w helmofon Trzeba znaleźć zastępstwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lawless 11 Napisano 1 Sierpień 1 minutę temu, Czarna kawa39 napisał: Dostałam lekcje, że nie warto być dobrą i litować się nad pijaczkami bez zębów, by nawet ratować je bo głodna i w lodówce światło.Jesteś marną inyrygantką, a to w jakich warunkach żyjesz to twoja karma, bo jak sobie pościelisz, tak się wyśpisz. Poza tym bez przerwy się wcinasz i pokazujesz ten ciągły ból i zazdrość o Malowanego i Makarona. Spokojnie, bo ja nikogo ci stąd nie zabiorę, nawet jakbym chciała, a teraz jak masz tam rozum, do daj mi spokój i nie rozwalaj tematu. Nie bądź śmieszna łysa. Nie szukam tu chłopa w przecwieństwie do ciebie, a nawet jeśli to na pewno nikt z dwójki tych pijaczków. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bez emocji 15 Napisano 1 Sierpień Przed chwilą, Lawless napisał: Nie bądź śmieszna łysa. Nie szukam tu chłopa w przecwieństwie do ciebie, a nawet jeśli to na pewno nikt z dwójki tych pijaczków. Przyganial kocioł garnkowi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żmija mynżołówka podparise 49 Napisano 1 Sierpień Nie nie nikt tu nie szuka chlopa ani baby tylko rozmawia się tu o starożytnych kosmitach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bez emocji 15 Napisano 1 Sierpień Myślałem, że po lesie lubisz się włóczyć. No hej . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2573 Napisano 1 Sierpień Przed chwilą, żmija mynżołówka podparise napisał: Nie nie nikt tu nie szuka chlopa ani baby tylko rozmawia się tu o starożytnych kosmitach Tak nikt nie szuka chociaż zazdrość widać tutaj co chwilę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 95 Napisano 1 Sierpień Przed chwilą, Czarna kawa39 napisał: Kto by cię chciał? Nikt. Nawet baby wybijają ci zęby, bo jesteś wariatka. Już wybila kaleka nie pamiętasz akcji zombek 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żmija mynżołówka podparise 49 Napisano 1 Sierpień (edytowany) 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Tak nikt nie szuka chociaż zazdrość widać tutaj co chwilę Wyeliminować salowa i szczujące krejzoewki i jest spokój huh Edytowano 1 Sierpień przez żmija mynżołówka podparise 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bez emocji 15 Napisano 1 Sierpień 1 minutę temu, Czarna kawa39 napisał: Kto by cię chciał? Nikt. Nawet baby wybijają ci zęby, bo jesteś wariatka. Madziu, wiem że nie jestem odpowiednią osobą, żeby to mówić, ale wyciąganie prywaty podczas kłótni jest bardzo słabe i niedojrzałe. Nawet jeśli ma problem z alko, z kasą, z zębem, to nie powód żeby się z tego śmiać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 28 Napisano 1 Sierpień (edytowany) 5 minut temu, Bez emocji napisał: Myślałem, że po lesie lubisz się włóczyć. No hej . Owszem, dlatego wylądowałem w pudle, no hej jest ok tak Edytowano 1 Sierpień przez Makaron ...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 95 Napisano 1 Sierpień Przed chwilą, Bez emocji napisał: Madziu, wiem że nie jestem odpowiednią osobą, żeby to mówić, ale wyciąganie prywaty podczas kłótni jest bardzo słabe i niedojrzałe. Nawet jeśli ma problem z alko, z kasą, z zębem, to nie powód żeby się z tego śmiać. No nie jesteś xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 95 Napisano 1 Sierpień Przecież to fajne być gangsterem jak masimo wino śpiew i wiezienie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2573 Napisano 1 Sierpień 3 minuty temu, Czarna kawa39 napisał: Kto by cię chciał? Nikt. Nawet baby wybijają ci zęby, bo jesteś wariatka. Baby zazwyczaj są dzikie to strach do nich podejść szczególnie tych na ambonie A ten tekst który by cie chciał to powtarzasz sie i ciągle piszesz tak osobą których nie lubisz a potem sie okazuję że ktoś by jednak chciał 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bez emocji 15 Napisano 1 Sierpień 1 minutę temu, Czarna kawa39 napisał: Tutaj pisała, że straciła ząb. Na forum to było. Serio? Gina waleczna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2573 Napisano 1 Sierpień 4 minuty temu, Makaron ...... napisał: Owszem, dlatego wylądowałem w pudle, no hej jest ok tak Jakby co moge napisać ci list do więzienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lawless 11 Napisano 1 Sierpień 3 minuty temu, Czarna kawa39 napisał: Tutaj pisała, że straciła ząb. Na forum to było. Czego kłamiesz, parszywa łajzo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bez emocji 15 Napisano 1 Sierpień 5 minut temu, Mapet napisał: No nie jesteś xD No w huy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 95 Napisano 1 Sierpień Przed chwilą, Lawless napisał: Czego kłamiesz, parszywa łajzo? Pisalas to mendo co się wypierasz masz ty honor Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bez emocji 15 Napisano 1 Sierpień 2 minuty temu, Lawless napisał: Czego kłamiesz, parszywa łajzo? Musisz pokazać nam zęby. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach