Czarna kawa39 59 Napisano wczoraj o 11:30 3 godziny temu, Owsicki napisał: Ja już dwa kawałki sernika zjedzone i kawkę pije. Ale dobrze masz przy babci. Będę nudna i przewidywalna - Dbaj o nią 🩷 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2389 Napisano wczoraj o 11:34 4 minuty temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: W sumie nie nasz problem, ale pośmiać się z nich można. Powiedz lepiej co dzisiaj chodzi Ci po głowie Dobrze że my umiemy zachować to co trzeba dla nas jestem na basenie i pszczoły mnie atakują ech zjadłabym frytki ale są tylko zapiekanki to sobię daruje. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 59 Napisano wczoraj o 11:37 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Dobrze że my umiemy zachować to co trzeba dla nas jestem na basenie i pszczoły mnie atakują ech zjadłabym frytki ale są tylko zapiekanki to sobię daruje. Że co? Kto informował całe forum, że Widmo siedzi w pierdlu i Chwilunia chodzi na randki? Podanie nr telefonu do kontaktu Leżakowi i poinformowanie o tym całego świata i forum przemilczę. Jesteś zdesperowana hipokrytka wąchająca gacie zjeppom 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zzosia 6 Napisano wczoraj o 11:40 1 minutę temu, Czarna kawa39 napisał: Że co? Kto informował całe forum, że Widmo siedzi w pierdlu i Chwilunia chodzi na randki? Podanie nr telefonu do kontaktu Leżakowi i poinformowanie o tym całego świata i forum przemilczę. Jesteś zdesperowana hipokrytka wąchająca gacie zjeppom Dlaczego jej zazdrościsz? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 150 Napisano wczoraj o 11:40 1 minutę temu, Czarna kawa39 napisał: Że co? Kto informował całe forum, że Widmo siedzi w pierdlu i Chwilunia chodzi na randki? Podanie nr telefonu do kontaktu Leżakowi i poinformowanie o tym całego świata i forum przemilczę. Jesteś zdesperowana hipokrytka wąchająca gacie zjeppom Ale ja jej pozwoliłem poinformować gdyby się ktoś martwił, bo mam swoich fanów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 150 Napisano wczoraj o 11:42 6 minut temu, Onaaaa napisał: Dobrze że my umiemy zachować to co trzeba dla nas jestem na basenie i pszczoły mnie atakują ech zjadłabym frytki ale są tylko zapiekanki to sobię daruje. E to ja nad naturalnym zbiornikiem wodnym z pieskami na spacerze. A widzisz bo my lubimy szacunek i lojalność Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 59 Napisano wczoraj o 11:43 1 minutę temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Ale ja jej pozwoliłem poinformować gdyby się ktoś martwił, bo mam swoich fanów. Nie pierwsza i nie ostatnia ameba, której na randkę zbierasz pod drodze czereśnie do reklamówki 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 150 Napisano wczoraj o 11:43 2 minuty temu, Zzosia napisał: Dlaczego jej zazdrościsz? A co jej zostało pomijając szaleńczy bieg nago po lesie i ścinanie włosów na jeża. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 150 Napisano wczoraj o 11:46 Przed chwilą, Czarna kawa39 napisał: Nie pierwsza i nie ostatnia Tajemnicą poliszynela jest że zawsze towarzyszy mi jakaś kobieta prawda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 59 Napisano wczoraj o 11:46 1 minutę temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: A co jej zostało pomijając szaleńczy bieg nago po lesie i ścinanie włosów na jeża. Wiem ścinali ci w pierdlu pryszczolu, gardzący mamuchami. Załóż swój temat i skończ rozwalać inne. Tam sobie zabierz Alana na spacery, bo dziś nie popiszesz tutaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zzosia 6 Napisano wczoraj o 11:48 Przed chwilą, Zаwsze przychodzi noc napisał: Ale ja jej pozwoliłem poinformować gdyby się ktoś martwił, bo mam swoich fanów. Zaczepiam jesteś mechanik skuter stary 250 cc zerwał się łanuszek rozrzadu , ogòlnie takie łancuszki wytrzymuje 50.000 km. Skuter ma na liczniku 70 tysi coś. Poszedł. Według serwisòwki trzeba rozpolowix kartery na pòł i założyć na wał. Tylko to jest dużo roboty. Łańcuszkii rozrzadu są w całości, mam zamiar go rozdzielić i jakieś założyć i założyć na wał na zębatkę. jest to łancuszek 3 płytkowy. Z tego co się zorientowałem trzeba kupić nową zakòwkę i rozdzielić i zakuć . Teraz pytanie czym to zdjąć i zakuć? Robiłeś coś takiego? Nie chce mi się całego silnika na pòl rozbierać razem z wyjmowaniem z karteru Wału? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 150 Napisano wczoraj o 11:49 Przed chwilą, Czarna kawa39 napisał: Wiem ścinali ci w pierdlu pryszczolu, gardzący mamuchami. Załóż swój temat i skończ rozwalać inne. Tam sobie zabierz Alana na spacery, bo dziś nie popiszesz tutaj Bredzisz od czapy jak obłąkana aż przykro ci cisnąć po rajtach, a włosów ona mi nie daje ścinać na jeża Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 59 Napisano wczoraj o 11:49 8 minut temu, Zzosia napisał: Dlaczego jej zazdrościsz? Pamietasz jak założyłeś forum i każdy miał przy nicku flage? Wtedy wyszło, że Widuś nadaje z Polski, po czym szybko się stamtąd zwinął Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 59 Napisano wczoraj o 11:51 Przed chwilą, Zаwsze przychodzi noc napisał: Bredzisz od czapy jak obłąkana aż przykro ci cisnąć po rajtach, a włosów ona mi nie daje ścinać na jeża Masz kilka wyroków intrygancie i stąd zamiłowanie połączone z projektowaniem. Żałosny jesteś posądzając innych o kradzież chleba, kiedy sam masz kilka wyroków za kradzież Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2389 Napisano wczoraj o 11:52 12 minut temu, Czarna kawa39 napisał: Że co? Kto informował całe forum, że Widmo siedzi w pierdlu i Chwilunia chodzi na randki? Podanie nr telefonu do kontaktu Leżakowi i poinformowanie o tym całego świata i forum przemilczę. Jesteś zdesperowana hipokrytka wąchająca gacie zjeppom Podałaś telefon leżakowi? Bo ja napewno nie I niech poda tutaj moj ten numer co niby podałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zzosia 6 Napisano wczoraj o 11:52 (edytowany) 3 minuty temu, Czarna kawa39 napisał: Pamietasz jak założyłeś forum i każdy miał przy nicku flage? Wtedy wyszło, że Widuś nadaje z Polski, po czym szybko się stamtąd zwinął Co mnie to.. Może być nawet kosmitą o ile umie się odnosić do kogoś kulturalnie albo jak zasługuje. Śpisz w nim w jednym domu mleko mu dajesz czy coś innego? To obcy dla ciebie człowiek a piszesz jakby bys była zangażowana z nim emocjonalnie. Edytowano wczoraj o 11:53 przez Zzosia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2389 Napisano wczoraj o 11:53 9 minut temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: E to ja nad naturalnym zbiornikiem wodnym z pieskami na spacerze. A widzisz bo my lubimy szacunek i lojalność Z tymi malutkimi pobawiłam sie z takimi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 95 Napisano wczoraj o 11:53 Przed chwilą, Zzosia napisał: Co mnie to.. Może być nawet kosmitą o ile umie się odnosić do kogoś kulturalnie albo jak zasługuje. Śpisz w nim w jednym domu mleko mu dajesz czy coś innego? To obcy dla ciebie człowiek a piszesz jakby bys była zangażowana z nim emocjonalnie. Hahahah odezwał się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lawless 10 Napisano wczoraj o 11:53 6 godzin temu, BellaS napisał: Jedziesz z zaklamanymi fałszywcami Gina No raczej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 59 Napisano wczoraj o 11:54 Przed chwilą, Onaaaa napisał: Podałaś telefon leżakowi? Bo ja napewno nie I niech poda tutaj moj ten numer co niby podałam Pisałaś kiedyś, że Leżaka może do ciebie zadzwonić, bo przecież ma twój numer, a ostatnio to potwierdziłaś. Ty na 100 % musisz być projektem Widmo gadającym sam ze sobą, bo ciężko mi uwierzycie, że baba może być tak niepełnosprawną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2389 Napisano wczoraj o 11:54 4 minuty temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Bredzisz od czapy jak obłąkana aż przykro ci cisnąć po rajtach, a włosów ona mi nie daje ścinać na jeża Lubie jeże ale aż tak to nie chce i ładniej ci w takich jak masz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 59 Napisano wczoraj o 11:55 1 minutę temu, Zzosia napisał: Co mnie to.. Może być nawet kosmitą o ile umie się odnosić do kogoś kulturalnie albo jak zasługuje. Śpisz w nim w jednym domu mleko mu dajesz czy coś innego? To obcy dla ciebie człowiek a piszesz jakby bys była zangażowana z nim emocjonalnie. Wyemigrował jako homo sapiens z Ameryki do Małopolski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 95 Napisano wczoraj o 11:56 11 godzin temu, Bez emocji napisał: Na pewno o mnie? Hahaha no takiego wyznania to się nikt nie spodziewal xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2389 Napisano wczoraj o 11:56 15 minut temu, Zzosia napisał: Dlaczego jej zazdrościsz? Ona przeszka metaforę i rzuca sie ostatnio ile może co zrobić tylko czekać az znów przejdzie przemianę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lawless 10 Napisano wczoraj o 11:57 13 minut temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: A co jej zostało pomijając szaleńczy bieg nago po lesie i ścinanie włosów na jeża. Tego widoku oczami wyobraźni się nie da odzobaczyć niestety haha. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 150 Napisano wczoraj o 11:57 1 minutę temu, Zzosia napisał: Zaczepiam jesteś mechanik skuter stary 250 cc zerwał się łanuszek rozrzadu , ogòlnie takie łancuszki wytrzymuje 50.000 km. Skuter ma na liczniku 70 tysi coś. Poszedł. Według serwisòwki trzeba rozpolowix kartery na pòł i założyć na wał. Tylko to jest dużo roboty. Łańcuszkii rozrzadu są w całości, mam zamiar go rozdzielić i jakieś założyć i założyć na wał na zębatkę. jest to łancuszek 3 płytkowy. Z tego co się zorientowałem trzeba kupić nową zakòwkę i rozdzielić i zakuć . Teraz pytanie czym to zdjąć i zakuć? Robiłeś coś takiego? Nie chce mi się całego silnika na pòl rozbierać razem z wyjmowaniem z karteru Wału? Ryzykowne rozpinanie wału, bo stare zapieczone śruby potrafią się ukręcić. Tam istotne jest żebyś uszczelniacze założył nowe na wał i nie musisz rozpołowić silnika, bo kluczem nasadowym nabijesz od zewnątrz na wał. A rozrząd ustawisz według znaków, tylko wcześniej daj wał do końca żeby tłok poszedł do końca cylindra. Na to głowica i tam zawory ustawisz spróbuj na żyletkę,albo szczelinomierzem wartości według producenta. Na górnym dajesz więcej, a na dolnym mniej jeżeli zawory. Strzałka na tłoku w stronę wydechu. A wał lepiej kupić nowy, w domowych warunkach tak nie zakujesz jak w fabryce. Zobacz czy ten łańcuszek rozrządu da się spiąć prasą tą do łańcuchów pił i wtedy bez wyjmowania wału. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zzosia 6 Napisano wczoraj o 11:57 Przed chwilą, Czarna kawa39 napisał: Wyemigrował jako homo sapiens z Ameryki do Małopolski Może być ufoludkiem może przyleciał z planety Malmak. Ty tylko z nim piszesz o ile chce pisać. Czy to coś zmienia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 59 Napisano wczoraj o 11:58 Przed chwilą, Onaaaa napisał: Ona przeszka metaforę i rzuca sie ostatnio ile może co zrobić tylko czekać az znów przejdzie przemianę. Nie przeszłam metafory z Allana na udawanego architekta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 150 Napisano wczoraj o 11:59 1 minutę temu, Lawless napisał: Tego widoku oczami wyobraźni się nie da odzobaczyć niestety haha. To na nartach w kraju gdzie były upały jak szusowała też było mocno bekowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 59 Napisano wczoraj o 12:00 2 minuty temu, Zzosia napisał: Może być ufoludkiem może przyleciał z planety Malmak. Ty tylko z nim piszesz o ile chce pisać. Czy to coś zmienia? Odjedź Ogór Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach