żmija mynżołówka podparise 8 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Tak nikt nie szuka chociaż zazdrość widać tutaj co chwilę Wyeliminować salowa i szczujące krejzoewki i jest spokój huh Edytowano 2 godziny temu przez żmija mynżołówka podparise 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bez emocji 4 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Czarna kawa39 napisał: Kto by cię chciał? Nikt. Nawet baby wybijają ci zęby, bo jesteś wariatka. Madziu, wiem że nie jestem odpowiednią osobą, żeby to mówić, ale wyciąganie prywaty podczas kłótni jest bardzo słabe i niedojrzałe. Nawet jeśli ma problem z alko, z kasą, z zębem, to nie powód żeby się z tego śmiać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 3 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 5 minut temu, Bez emocji napisał: Myślałem, że po lesie lubisz się włóczyć. No hej . Owszem, dlatego wylądowałem w pudle, no hej jest ok tak Edytowano 2 godziny temu przez Makaron ...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 78 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Bez emocji napisał: Madziu, wiem że nie jestem odpowiednią osobą, żeby to mówić, ale wyciąganie prywaty podczas kłótni jest bardzo słabe i niedojrzałe. Nawet jeśli ma problem z alko, z kasą, z zębem, to nie powód żeby się z tego śmiać. No nie jesteś xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 78 Napisano 2 godziny temu Przecież to fajne być gangsterem jak masimo wino śpiew i wiezienie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2383 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Czarna kawa39 napisał: Kto by cię chciał? Nikt. Nawet baby wybijają ci zęby, bo jesteś wariatka. Baby zazwyczaj są dzikie to strach do nich podejść szczególnie tych na ambonie A ten tekst który by cie chciał to powtarzasz sie i ciągle piszesz tak osobą których nie lubisz a potem sie okazuję że ktoś by jednak chciał 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 54 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Bez emocji napisał: Madziu, wiem że nie jestem odpowiednią osobą, żeby to mówić, ale wyciąganie prywaty podczas kłótni jest bardzo słabe i niedojrzałe. Nawet jeśli ma problem z alko, z kasą, z zębem, to nie powód żeby się z tego śmiać. Tutaj pisała, że straciła ząb. Na forum to było. 1 minutę temu, Makaron ...... napisał: Owszem, dlatego wylądowałem w pudle, no hej jest ok tak Będziesz miał jakieś postępowanie? Bo kto będzie odpalał szafę grającą, a do Łodzi mi nie po drodze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 54 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Baby zazwyczaj są dzikie to strach do nich podejść szczególnie tych na ambonie A ten tekst który by cie chciał to powtarzasz sie i ciągle piszesz tak osobą których nie lubisz a potem sie okazuję że ktoś by jednak chciał Musisz zacząć chodzić po ambonie w Jukonie, a nie tylko kosić w nocy trawę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bez emocji 4 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Czarna kawa39 napisał: Tutaj pisała, że straciła ząb. Na forum to było. Serio? Gina waleczna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2383 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Makaron ...... napisał: Owszem, dlatego wylądowałem w pudle, no hej jest ok tak Jakby co moge napisać ci list do więzienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lawless 4 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Czarna kawa39 napisał: Tutaj pisała, że straciła ząb. Na forum to było. Czego kłamiesz, parszywa łajzo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bez emocji 4 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Mapet napisał: No nie jesteś xD No w huy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 78 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Lawless napisał: Czego kłamiesz, parszywa łajzo? Pisalas to mendo co się wypierasz masz ty honor Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bez emocji 4 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Lawless napisał: Czego kłamiesz, parszywa łajzo? Musisz pokazać nam zęby. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 78 Napisano 2 godziny temu Koniu pokaz zemby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bez emocji 4 Napisano 2 godziny temu Am Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 78 Napisano 2 godziny temu To dla bica do wlozenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żmija mynżołówka podparise 8 Napisano 2 godziny temu Kolejna bije na melinie huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 3 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 13 minut temu, Czarna kawa39 napisał: Będziesz miał jakieś postępowanie? Bo kto będzie odpalał szafę grającą, a do Łodzi mi nie po drodze Tak, jak nie zapłacę krzywny w wysokości 1220 zela to prace społeczne lub paka.. zgadnij co wybiorę Edytowano 2 godziny temu przez Makaron ...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 54 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Makaron ...... napisał: Tak, jak nie zapłacę krzywny w wysokości 1220 zela to prace społeczne lub paka.. zggadnij co wybirę To nie jest dużo pieniędzy. Wybierzesz czyny społeczne.. Nie masz czasami dosyć takiej adrenaliny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 3 Napisano 2 godziny temu 10 minut temu, Onaaaa napisał: Jakby co moge napisać ci list do więzienia Dzięki, ale lepiej pisz wiesze Magda są bezpieczniejsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 54 Napisano 2 godziny temu Same łobuzy tutaj. Gdzie te normalne chłopy? Chyba jednak wyginęły jak mamuty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 3 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, Czarna kawa39 napisał: To nie jest dużo pieniędzy. Wybierzesz czyny społeczne.. Nie masz czasami dosyć takiej adrenaliny? Mylisz się... Mam, ale skoro Rząd wypyerdala miliardy na obcych, to ja społecznie się nie udzielam W pace jest łatwiej i za darmo ... Edytowano 2 godziny temu przez Makaron ...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 54 Napisano 2 godziny temu Łobuz kocha najbardziej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 78 Napisano 2 godziny temu To tera jez bd miała dylemat ktory łobuz kocha najmocniej krzysztof zostaję wyparty przez nowego gita Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 3 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Czarna kawa39 napisał: Łobuz kocha najbardziej Ja możesz Magda, przecież Cię tam na randkę nie zabiorę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 54 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Makaron ...... napisał: Ja możesz Magda, przecież Cię tam na randkę nie zabiorę Wolisz iść siedzieć i mam jezidzc na widzenia? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 54 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Makaron ...... napisał: Ja możesz Magda, przecież Cię tam na randkę nie zabiorę Wolisz iść siedzieć i mam jezidzc na widzenia? 🫢 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bez emocji 4 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, Czarna kawa39 napisał: Same łobuzy tutaj. Gdzie te normalne chłopy? Chyba jednak wyginęły jak mamuty Normalni śpią o tej porze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 3 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Czarna kawa39 napisał: Wolisz iść siedzieć i mam jezidzc na widzenia? Wolę, bo nie będziesz mnie na spacerniaku widywała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach