Czarna kawa39 54 Napisano 1 godzinę temu Z samego wrażenia zdublowały mi się posty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bez emocji 4 Napisano 1 godzinę temu Myślałem że to widmo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2383 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, Czarna kawa39 napisał: Wolisz iść siedzieć i mam jezidzc na widzenia? 🫢 A co myślałaś? Jeździj i pocieszaj kolegę i paczki rób 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 3 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Onaaaa napisał: A co myślałaś? Jeździj i pocieszaj kolegę i paczki rób Po Polsku Magda ... inaczej się nie da Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2383 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, Bez emocji napisał: Myślałem że to widmo Hubert śpi a pisałeś że śpią o tej porze normalni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 54 Napisano 1 godzinę temu 11 minut temu, Makaron ...... napisał: Wolę, bo nie będziesz mnie na spacerniaku widywała Nie lepiej to zapłacić i mieć święty spokój? Dałabym Ci te pieniądze, ale aż tak dobrze Cię nie znam. Czasami lepiej schować honor do kieszeni i wyciągnąć wnioski, śpiąc spokojnie 🩷 Po co Ci to? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 3 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Hubert śpi a pisałeś że śpią o tej porze normalni Yybebac Huberta cały czas o nim mówiwsz tutaj priv Ja prrdl. dziewczyno i ile Ty masz lat ? Pubilcznie chcesz pokazać swoje ja ? ku.dre Magda Edytowano 1 godzinę temu przez Makaron ...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2383 Napisano 1 godzinę temu 21 minut temu, Mapet napisał: To tera jez bd miała dylemat ktory łobuz kocha najmocniej krzysztof zostaję wyparty przez nowego gita Nie mam dylematu i nie uważam że łobuz kocha najbardziej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 78 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Czarna kawa39 napisał: Nie lepiej to zapłacić i mieć święty spokój? Dałabym Ci te pieniądze, ale aż tak dobrze Cię nie znam. Czasami lepiej schować honor do kieszeni i wyciągnąć wnioski, śpiąc spokojnie 🩷 Po co Ci to? Myslalam ze to widmo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lawless 4 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Czarna kawa39 napisał: Nie lepiej to zapłacić i mieć święty spokój? Dałabym Ci te pieniądze, ale aż tak dobrze Cię nie znam. Czasami lepiej schować honor do kieszeni i wyciągnąć wnioski, śpiąc spokojnie 🩷 Po co Ci to? Taka z ciebie właśnie filantropka na pokaz. Afiszujesz się z chęcią pomocy, podczas gdy nikt o to nie pyta, a potem przekręcasz że ktoś chciał od ciebie pomocy. Jesteś żałosna w tym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 54 Napisano 1 godzinę temu 12 minut temu, Bez emocji napisał: Myślałem że to widmo Masz koty w domu? Ja mam 3 czarne i stąd ta miłość 🩷 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bez emocji 4 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: Hubert śpi a pisałeś że śpią o tej porze normalni Czyli wszystko się zgadza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2383 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Makaron ...... napisał: Yybebac Hunerta cały czas o nim mówiwsz tutaj priv Ja prrdl. dziewczyno i ile Ty masz lat ? Pubicznie chcesz pokazać swoje ja ? ku.dre Magda I zaczęło się bo już późno a ty wypiłeś więc będziesz mnie atakował ale to nic nowego i przyzwyczaiłam się. Dobra nie chce sie z tobą kłócić więc dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 3 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 6 minut temu, Czarna kawa39 napisał: Nie lepiej to zapłacić i mieć święty spokój? Dałabym Ci te pieniądze, ale aż tak dobrze Cię nie znam. Czasami lepiej schować honor do kieszeni i wyciągnąć wnioski, śpiąc spokojnie 🩷 Po co Ci to? Nie chcę od Ciebie pieniędzy szanuje Cię Magda, więc jedyne czego chce, to pozonać Cię jeszcze lepiej niż Ty mnie Po to mi to, że jesteś zarąbistą kobietą i nie oceniasz mnie źle to i tyle. Śpij spokojnie Edytowano 1 godzinę temu przez Makaron ...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bez emocji 4 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Czarna kawa39 napisał: Masz koty w domu? Ja mam 3 czarne i stąd ta miłość 🩷 Nie mam żadnego zwierzakow, ale jak miałbym miec to pieseła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka is Back 60 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 51 minut temu, żmija mynżołówka podparise napisał: Wyeliminować salowa i szczujące krejzoewki i jest spokój huh Wyyebać ciebie,gienka i blokera, kilka osób pisze częściej i wraca normalne kafe z gadkami na różne tematy na kilkadziesiąt stron, a świry robią za świry, a nie za menadżerów tego miejsca.. Edytowano 1 godzinę temu przez Śliwka is Back Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lawless 4 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Śliwka is Back napisał: Wyyebać ciebie,gienka i blokera, kilka osób pisze częściej i wraca normalne kafe z gadkami na różne tenaty na kilkadziesiąt stron, a świry robią za świry, a nie za menadżerów tego miejsca.. Już wypełzła wiesniara. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 78 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Lawless napisał: Już wypełzła wiesniara. To wracaj do barlogu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 78 Napisano 1 godzinę temu I nie wypelzywuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bez emocji 4 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Mapet napisał: Uu Co tam już mialczysz kociambra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żmija mynżołówka podparise 8 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Śliwka is Back napisał: Wyyebać ciebie,gienka i blokera, kilka osób pisze częściej i wraca normalne kafe z gadkami na różne tematy na kilkadziesiąt stron, a świry robią za świry, a nie za menadżerów tego miejsca.. ktos wam przeszkadza w gadce? to wy sie pultacie a potem nie macie o czym gadac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka is Back 60 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Lawless napisał: Już wypełzła wiesniara. Jak.czytam.ciebie to.tęsknię za polotem Nexelki i Kciukiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 78 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Bez emocji napisał: Co tam już mialczysz kociambra Spięcia u papjezakow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lawless 4 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Śliwka is Back napisał: Jak.czytam.ciebie to.tęsknię za polotem Nexelki i Kciukiem. Co mnie to obchodzi? Weź się ogarnij. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żmija mynżołówka podparise 8 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) przelknijcie swoje obrzydzenie i po prostu piszcie na swoich tematach bez czepialstwa i obrywania w pysk, to takie trudne? Edytowano 1 godzinę temu przez żmija mynżołówka podparise Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 54 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, żmija mynżołówka podparise napisał: ktos wam przeszkadza w gadce? to wy sie pultacie a potem nie macie o czym gadac Weź jeszcze jedną tabletkę 🩷 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka is Back 60 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 5 minut temu, żmija mynżołówka podparise napisał: ktos wam przeszkadza w gadce? to wy sie pultacie a potem nie macie o czym gadac Na przyklad ty przrszkadzasz łażac od rana i wyzywając od mend, potem jakiś psycho bełkot że śmeirdzisz zdechłym psem i chcesz się za bić, a.na koniec pytasz co w ogóle przeszkadza największy mitoman ...a i jego bajki. I jeszcze chcesz wyrzucać ludzi z forum Święty by takiego mumina nie zdzierżył. Edytowano 1 godzinę temu przez Śliwka is Back Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka is Back 60 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Lawless napisał: Co mnie to obchodzi? Weź się ogarnij. Kto tu się powinien ogarnąć to właśnie czytamy od kilku dni. Kontroluj trochę hipokryzję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach