Makaron ...... 3 Napisano 5 godzin temu (edytowany) Jak po burzy w Madrycie Edytowano 5 godzin temu przez Makaron ...... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2383 Napisano 5 godzin temu A w czasie burzy jest: 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 54 Napisano 5 godzin temu U mnie była burza, ale już się odświeżyło i jest spoookój🩷🪟 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 3 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, Czarna kawa39 napisał: U mnie była burza, ale już się odświeżyło i jest spoookój🩷🪟 Pokropiło jak ksiądz kropidłem i u mnie, ale burzy drastyczniej nie było Nie bój się wszystko będzie dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 54 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Makaron ...... napisał: Pokropiło jak ksiądz kropidłem i u mnie, ale burzy drastyczniej nie było Nie bój się wszystko będzie dobrze Mojej babci spaliła się kiedyś stodoła od pioruna, a tam wujek miał sprzęt i wszystko co nowe poszło z dymem. Od tego czasu boję się burzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 3 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, Czarna kawa39 napisał: Mojej babci spaliła się kiedyś stodoła od pioruna, a tam wujek miał sprzęt i wszystko co nowe poszło z dymem. Od tego czasu boję się burzy Mój wuja śp. zginął od pioruna na polu... zostawił narzeczoną z którą miał się hajtać miesiąc później co Ty na to ? Ja więcej pobrzebów w rodzinie i z opowiadania poznałem niż wesel... przeżyłem Edytowano 5 godzin temu przez Makaron ...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 3 Napisano 4 godziny temu ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żmija mynżołówka podparise 8 Napisano 4 godziny temu Łobuzy i łobuzki huh 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 3 Napisano 4 godziny temu Life Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 3 Napisano 4 godziny temu Ale... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 3 Napisano 4 godziny temu . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 3 Napisano 3 godziny temu ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 3 Napisano 2 godziny temu Dobranoc ... i na noc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach