ilu_z_ja 51 Napisano 5 godzin temu Dla Boni ryby śmierdzą i są obslizgle. Nie dogadamy się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 95 Napisano 5 godzin temu Dla mnie się nie podoba nie łączy nas hobby niestety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krezji 65 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, ilu_z_ja napisał: Dla Boni ryby śmierdzą i są obslizgle. Nie dogadamy się To je upiecz:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 95 Napisano 5 godzin temu Mniej smierdzom takie z wody Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 59 Napisano 5 godzin temu Można towarzyszyć, patrząc w niebo. Parą nie musicie być Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justin miohn 0 Napisano 5 godzin temu myślę, że do woni ryby to akurat jest przyzwyczajona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 51 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, krezji napisał: To je upiecz:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 95 Napisano 5 godzin temu Siła rzeczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justin miohn 0 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Czarna kawa39 napisał: Można towarzyszyć, patrząc w niebo. Parą nie musicie być a ty stanowiłaś parę z gachem matki? pochwal się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 95 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, justin miohn napisał: a ty stanowiłaś parę z gachem matki? pochwal się. Co to jest pochwal? Jakaś ryba? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 51 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Czarna kawa39 napisał: Można towarzyszyć, patrząc w niebo. Parą nie musicie być My sobie tylko gadamy luźno i śmieszkujemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 95 Napisano 5 godzin temu Pochwal błękitny i waleń jukoński Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 51 Napisano 5 godzin temu Jakieś niedobitki klanu jeszcze się błąkają i próbują podgryzać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 59 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, justin miohn napisał: a ty stanowiłaś parę z gachem matki? pochwal się. Moja mama jest sama i ma się dobrze. Czy ja obrażam twoją matkę karle?więc wypiedzielaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 59 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, ilu_z_ja napisał: My sobie tylko gadamy luźno i śmieszkujemy Ja też, przez co obrywam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justin miohn 0 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Mapet napisał: Co to jest pochwal? Jakaś ryba? faktycznie dziś wyjątkowo neurony ci nie stykają. było pite? a może ciąg jak u koleżki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 95 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, justin miohn napisał: faktycznie dziś wyjątkowo neurony ci nie stykają. było pite? a może ciąg jak u koleżki? Tylko 2 razy odkąd tu jestem byłam trzeźwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 51 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Czarna kawa39 napisał: Moja mama jest sama i ma się dobrze. Czy ja obrażam twoją matkę karle?więc wypiedzielaj. Kijem gonić i lać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justin miohn 0 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Czarna kawa39 napisał: Ja też, przez co obrywam. czy tak samo "luźna" byłaś podczas skakania po fiuucie gacha matki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 51 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Mapet napisał: Tylko 2 razy odkąd tu jestem byłam trzeźwa Nie da się tutaj siedzieć na trzeźwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 59 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, ilu_z_ja napisał: Kijem gonić i lać Grają w plenerze i nie mogę spać 🫢 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 51 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Czarna kawa39 napisał: Grają w plenerze i nie mogę spać 🫢 O tej godzinie? To nieźle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krezji 65 Napisano 5 godzin temu Fifi zagrał w miasto 44 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justin miohn 0 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, ilu_z_ja napisał: Kijem gonić i lać widzę, że tu sympatie i antypatie u 90% userów zmieniają się niczym u jednostek z głębokim borderline. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 95 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, ilu_z_ja napisał: Nie da się tutaj siedzieć na trzeźwo Lezec temu czeba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 59 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, justin miohn napisał: czy tak samo "luźna" byłaś podczas skakania po fiuucie gacha matki? Co to znaczy być luźna? Przerażasz karle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 51 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, justin miohn napisał: widzę, że tu sympatie i antypatie u 90% userów zmieniają się niczym u jednostek z głębokim borderline. Żyćko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justin miohn 0 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Czarna kawa39 napisał: Co to znaczy być luźna? Przerażasz karle ale to ty dzwonisz o byciu luźną, więc to ciebie pytam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 59 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, ilu_z_ja napisał: O tej godzinie? To nieźle Wesele jest niedaleko Tzn poprawiny i grają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 51 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Czarna kawa39 napisał: Wesele jest niedaleko Tzn poprawiny i grają. Tany, tany, haw, haw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach