Mapet 95 Napisano 5 godzin temu I na co takie pajacowanie za hajs Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 59 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, justin miohn napisał: ale to ty dzwonisz o byciu luźną, więc to ciebie pytam. Pryszcz zrobił mi się na brodzie i boli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justin miohn 0 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Czarna kawa39 napisał: Pryszcz zrobił mi się na brodzie i boli. karma za obladzanie buni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 95 Napisano 5 godzin temu Cysie zakladac śpiochy bo idziemy na spiulkolot Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 59 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, justin miohn napisał: karma za obladzanie buni. Nie znam i weź leki, bo zgłoszę cie jak Doda, co hejterzy dostali pisma z policji i od prokuratora. Ja nie zaczepiam twojej matki i nie obchodzą mnie twoje fantazje erotyczne mały. Dla mnie jesteś zjepem i nie jestes tu bezkarny tępy mały uju. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krezji 65 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Mapet napisał: Cysie zakladac śpiochy bo idziemy na spiulkolot Grzej wyro tylko nie wpuszczaj tego z rybami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 51 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Czarna kawa39 napisał: Nie znam i weź leki, bo zgłoszę cie jak Doda, co hejterzy dostali pisma z policji i od prokuratora. Ja nie zaczepiam twojej matki i nie obchodzą mnie twoje fantazje erotyczne mały. Dla mnie jesteś zjepem i nie jestes tu bezkarny tępy mały uju. Nie karm jej i nie reaguj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 95 Napisano 4 godziny temu Zapraszam pod kordle i lecimy w spamko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 95 Napisano 4 godziny temu Wlanczam podkast Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 59 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, ilu_z_ja napisał: Nie karm jej i nie reaguj Grają dalej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 51 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, Mapet napisał: Zapraszam pod kordle i lecimy w spamko Juz idę 1 minutę temu, Czarna kawa39 napisał: Grają dalej Chyba bym wbił na krzywy ryj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justin miohn 0 Napisano 4 godziny temu 17 minut temu, Czarna kawa39 napisał: Nie znam i weź leki, bo zgłoszę cie jak Doda, co hejterzy dostali pisma z policji i od prokuratora. Ja nie zaczepiam twojej matki i nie obchodzą mnie twoje fantazje erotyczne mały. Dla mnie jesteś zjepem i nie jestes tu bezkarny tępy mały uju. zgłoś mnie, czekam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justin miohn 0 Napisano 4 godziny temu spanie w wyrze z takimi strzygami to chyba gorsze niż bycie peedałem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 51 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, justin miohn napisał: zgłoś mnie, czekam. Nikt cię tutaj nie atakował, więc po co zaczynasz? a później płaczesz jacy to wszyscy źli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krezji 65 Napisano 4 godziny temu 8 minut temu, ilu_z_ja napisał: Nikt cię tutaj nie atakował, więc po co zaczynasz? a później płaczesz jacy to wszyscy źli. To narcy zazdrosci nam fajnego wielkiego wyra a on spi sam w tapczanomeblosciance Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krezji 65 Napisano 4 godziny temu Na półkotapczanie spi, samotny i niekochany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 51 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, krezji napisał: To narcy zazdrosci nam fajnego wielkiego wyra a on spi sam w tapczanomeblosciance Nie ma co zazdrościć, tylko też sobie kupić wielkie wyro i rozłożyć się jak zaba na liściu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 51 Napisano 4 godziny temu Tapczanomebloscianka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krezji 65 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, ilu_z_ja napisał: Tapczanomebloscianka Potem wygooglowalam ze to fachowo nazywa sie półkotapczan Edytowano 4 godziny temu przez krezji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 51 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, krezji napisał: Potem wygooglowalam ze to fachowo nazywa sie polkotapczan Nie, no muszę to sprawdzić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 51 Napisano 4 godziny temu O kurde, to istnieje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krezji 65 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, ilu_z_ja napisał: O kurde, to istnieje Klasyk peerelu. Temu narcyz na tym spi Ide do boni do spiulkolotu, eloszka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 51 Napisano 4 godziny temu Papaszki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach