Mapet 95 Napisano 1 godzinę temu I na co takie pajacowanie za hajs Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 59 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, justin miohn napisał: ale to ty dzwonisz o byciu luźną, więc to ciebie pytam. Pryszcz zrobił mi się na brodzie i boli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justin miohn 0 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Czarna kawa39 napisał: Pryszcz zrobił mi się na brodzie i boli. karma za obladzanie buni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 95 Napisano 1 godzinę temu Cysie zakladac śpiochy bo idziemy na spiulkolot Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 59 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, justin miohn napisał: karma za obladzanie buni. Nie znam i weź leki, bo zgłoszę cie jak Doda, co hejterzy dostali pisma z policji i od prokuratora. Ja nie zaczepiam twojej matki i nie obchodzą mnie twoje fantazje erotyczne mały. Dla mnie jesteś zjepem i nie jestes tu bezkarny tępy mały uju. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krezji 64 Napisano 58 minut temu 3 minuty temu, Mapet napisał: Cysie zakladac śpiochy bo idziemy na spiulkolot Grzej wyro tylko nie wpuszczaj tego z rybami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 51 Napisano 58 minut temu 3 minuty temu, Czarna kawa39 napisał: Nie znam i weź leki, bo zgłoszę cie jak Doda, co hejterzy dostali pisma z policji i od prokuratora. Ja nie zaczepiam twojej matki i nie obchodzą mnie twoje fantazje erotyczne mały. Dla mnie jesteś zjepem i nie jestes tu bezkarny tępy mały uju. Nie karm jej i nie reaguj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 95 Napisano 55 minut temu Zapraszam pod kordle i lecimy w spamko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 95 Napisano 55 minut temu Wlanczam podkast Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 59 Napisano 50 minut temu 6 minut temu, ilu_z_ja napisał: Nie karm jej i nie reaguj Grają dalej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 51 Napisano 48 minut temu 6 minut temu, Mapet napisał: Zapraszam pod kordle i lecimy w spamko Juz idę 1 minutę temu, Czarna kawa39 napisał: Grają dalej Chyba bym wbił na krzywy ryj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justin miohn 0 Napisano 44 minuty temu 17 minut temu, Czarna kawa39 napisał: Nie znam i weź leki, bo zgłoszę cie jak Doda, co hejterzy dostali pisma z policji i od prokuratora. Ja nie zaczepiam twojej matki i nie obchodzą mnie twoje fantazje erotyczne mały. Dla mnie jesteś zjepem i nie jestes tu bezkarny tępy mały uju. zgłoś mnie, czekam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justin miohn 0 Napisano 43 minuty temu spanie w wyrze z takimi strzygami to chyba gorsze niż bycie peedałem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 51 Napisano 42 minuty temu Przed chwilą, justin miohn napisał: zgłoś mnie, czekam. Nikt cię tutaj nie atakował, więc po co zaczynasz? a później płaczesz jacy to wszyscy źli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krezji 64 Napisano 32 minuty temu 8 minut temu, ilu_z_ja napisał: Nikt cię tutaj nie atakował, więc po co zaczynasz? a później płaczesz jacy to wszyscy źli. To narcy zazdrosci nam fajnego wielkiego wyra a on spi sam w tapczanomeblosciance Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krezji 64 Napisano 30 minut temu Na półkotapczanie spi, samotny i niekochany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 51 Napisano 28 minut temu 1 minutę temu, krezji napisał: To narcy zazdrosci nam fajnego wielkiego wyra a on spi sam w tapczanomeblosciance Nie ma co zazdrościć, tylko też sobie kupić wielkie wyro i rozłożyć się jak zaba na liściu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 51 Napisano 27 minut temu Tapczanomebloscianka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krezji 64 Napisano 25 minut temu (edytowany) 2 minuty temu, ilu_z_ja napisał: Tapczanomebloscianka Potem wygooglowalam ze to fachowo nazywa sie półkotapczan Edytowano 24 minuty temu przez krezji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 51 Napisano 24 minuty temu Przed chwilą, krezji napisał: Potem wygooglowalam ze to fachowo nazywa sie polkotapczan Nie, no muszę to sprawdzić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 51 Napisano 23 minuty temu O kurde, to istnieje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krezji 64 Napisano 20 minut temu 2 minuty temu, ilu_z_ja napisał: O kurde, to istnieje Klasyk peerelu. Temu narcyz na tym spi Ide do boni do spiulkolotu, eloszka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 51 Napisano 19 minut temu Papaszki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach