Lawless 10 Napisano 9 godzin temu Malutkie grzeszki…których nikt nie widzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 61 Napisano 5 godzin temu Mówiłam, że będzie pusty temat? Zrób wyzwanie wnusiu i nie hejtuj mnie przez najbliższe dwa tygodnie. Dasz radę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor Hefner 130 Napisano 4 godziny temu 52 minuty temu, Czarna kawa39 napisał: Mówiłam, że będzie pusty temat? Zrób wyzwanie wnusiu i nie hejtuj mnie przez najbliższe dwa tygodnie. Dasz radę? Twoja glupota nie zna granic. Przyjęłaś wcześniej jakis zakład, ale zamiast pokazac klasę- ty zaczęłaś hejtowac tych, którym wcześniej pomagalas nakręcać hejt. Bo nie mogłaś wytrzymać bez pierd.oolenia glupot. A ze wszystkie trzymalyscie się w grupie tylko i wyłącznie by hejtowac to ogólnie wam się wszystko posypało. Tego nie da się odkręcić, chociaz wiadomo, że jak sie kiedys znów pogodzicie to bedziecie mitomanic, że te wzajemne wyzwiska nie mialy miejsca. Dobre 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 61 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Doktor Hefner napisał: Dziś nie życzysz mi śmierci od wykrwawienia się? Ja nie zapomniałam Gapo Mitomanić? Z twoich ust to komplement Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MissBehavin 0 Napisano 3 godziny temu 1 godzinę temu, Doktor Hefner napisał: Twoja glupota nie zna granic. Przyjęłaś wcześniej jakis zakład, ale zamiast pokazac klasę- ty zaczęłaś hejtowac tych, którym wcześniej pomagalas nakręcać hejt. Bo nie mogłaś wytrzymać bez pierd.oolenia glupot. A ze wszystkie trzymalyscie się w grupie tylko i wyłącznie by hejtowac to ogólnie wam się wszystko posypało. Tego nie da się odkręcić, chociaz wiadomo, że jak sie kiedys znów pogodzicie to bedziecie mitomanic, że te wzajemne wyzwiska nie mialy miejsca. Dobre Łysa była mą opoką, lecz okazała się kłamliwą miernotą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach