murb 848 Napisano wczoraj o 12:28 Czy to miejsce przyjazne kobietom? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 340 Napisano wczoraj o 12:33 Cześć tez jestem tu nowa. Zaprzyjaźnimy się ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 848 Napisano wczoraj o 12:34 Przed chwilą, taka_pokraka napisał: Cześć tez jestem tu nowa. Zaprzyjaźnimy się ? Tak. Co będziemy robić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koŕalgor 25 Napisano wczoraj o 12:35 Daje wam 24 h na zapoznanie sie z konfliktem plemienia krejzi z plemieniem Geny i moze Was przyjmiemy do plemienia jak obierzecie wlasciwa strone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żmija mynżołówka podparise 31 Napisano wczoraj o 12:35 Przed chwilą, Koŕalgor napisał: Daje wam 24 h na zapoznanie sie z konfliktem plemienia krejzi z plemieniem Geny i moze Was przyjmiemy do plemienia jak obierzecie wlasciwa strone Ciiii może tym razem inaczej będzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 340 Napisano wczoraj o 12:36 1 minutę temu, murb napisał: Tak. Co będziemy robić? To co dziewczyny robią, zakupy, kawki nocowanki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żmija mynżołówka podparise 31 Napisano wczoraj o 12:37 1 minutę temu, Koŕalgor napisał: Daje wam 24 h na zapoznanie sie z konfliktem plemienia krejzi z plemieniem Geny i moze Was przyjmiemy do plemienia jak obierzecie wlasciwa strone Jak tam dzionek, będzie jakuzzi czy kąpiel z bąbelkami 🩰 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 848 Napisano wczoraj o 12:37 Przed chwilą, taka_pokraka napisał: To co dziewczyny robią, zakupy, kawki nocowanki. Nocowanki? Tak od razu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 340 Napisano wczoraj o 12:37 1 minutę temu, Koŕalgor napisał: Daje wam 24 h na zapoznanie sie z konfliktem plemienia krejzi z plemieniem Geny i moze Was przyjmiemy do plemienia jak obierzecie wlasciwa strone Bo co? Tak z ciekawości pytam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koŕalgor 25 Napisano wczoraj o 12:37 Przypominam, ze to my mamy racje, a oni stoja tam gdzie stalo ZOMO Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 340 Napisano wczoraj o 12:38 Przed chwilą, murb napisał: Nocowanki? Tak od razu? No tak, obie jesteśmy atrakcyjnymi 25 latkami na co czekać. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żmija mynżołówka podparise 31 Napisano wczoraj o 12:38 Jakiś bachor mnie w sklepie pytał o wydrukowanie foto bo nie umie baba pomusz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koŕalgor 25 Napisano wczoraj o 12:38 1 minutę temu, taka_pokraka napisał: Bo co? Tak z ciekawości pytam. Nie wiem. Nikt wczesniej o to nie pytal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 848 Napisano wczoraj o 12:40 1 minutę temu, taka_pokraka napisał: No tak, obie jesteśmy atrakcyjnymi 25 latkami na co czekać. Masz rację. Zrobimy piżama-party i będziemy piły poncz. Lubisz różowy kolor? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koŕalgor 25 Napisano wczoraj o 12:40 1 minutę temu, żmija mynżołówka podparise napisał: Jak tam dzionek, będzie jakuzzi czy kąpiel z bąbelkami 🩰 Od 3 dni sprzątam. Dzisiaj kontynuacja i joga wieczorem. Poprałam już większość co trzeba, bo się mega szybko suszy w tym upale. Obiad mam z wczoraj. Jacuzzi pewnie weekend. A jak u Ciebie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach