beziks 259 Napisano 41 minut temu Nie chce mi się już ścigać z blokowaczem. Ciał Książę bez włosów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 521 Napisano 27 minut temu (edytowany) Książe bez włosów? Pewno mu korona śpaduje Edytowano 27 minut temu przez Baba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
say my name say my name 1 Napisano 25 minut temu Graze jakie podjarane ze jakies stary onanista w sezonie ogórkowym se bekę toczy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ponury Książe 5 Napisano 25 minut temu (edytowany) 17 minut temu, beziks napisał: Nie chce mi się już ścigać z blokowaczem. Ciał Książę bez włosów. 3 minuty temu, Baba napisał: Książe bez włosów? Pewno mu korona śpaduje Pragnę sprostować, że mam włosy i zadbaną fryzurę, dbam o nią u specjalisty co 2 tygodnie. Natomiast @beziks była zgorszona, że golę strefę intymną. Dla takiej intelektualistki to zbytek. Edytowano 23 minuty temu przez Ponury Książe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 521 Napisano 23 minuty temu Przed chwilą, Ponury Książe napisał: Pragnę sprostować, że mam włosy i zadbaną fryzurę, dbam o nią o specjalisty co 2 tygodnie. Mówiłam. Baba jak nic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ponury Książe 5 Napisano 22 minuty temu Przed chwilą, Baba napisał: Mówiłam. Baba jak nic. Gratuluję 5000 postów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 521 Napisano 19 minut temu 1 minutę temu, Ponury Książe napisał: Gratuluję 5000 postów. Musiałam sprawdzić ile mam. Starzeję się, brak mi chęci do "zabawy" i stąd tak niski wynik. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ponury Książe 5 Napisano 16 minut temu 1 minutę temu, Baba napisał: Musiałam sprawdzić ile mam. Starzeję się, brak mi chęci do "zabawy" i stąd tak niski wynik. Skąd ten brak chęci? To przez przez ten wiek? A jak libido? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jamuonmi 428 Napisano 16 minut temu 2 minuty temu, Baba napisał: Musiałam sprawdzić ile mam. Starzeję się, brak mi chęci do "zabawy" i stąd tak niski wynik. Jak ktoś mądry gdzieś napisał '' niektóre rzeczy starzeją się brzydko'', co poczniesz ; ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 521 Napisano 13 minut temu 2 minuty temu, Ponury Książe napisał: A jak libido? Co to jest? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 521 Napisano 11 minut temu 4 minuty temu, jamuonmi napisał: Jak ktoś mądry gdzieś napisał '' niektóre rzeczy starzeją się brzydko'', co poczniesz ; ) W tym konkretnym przypadku już nic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 259 Napisano 9 minut temu 10 minut temu, Ponury Książe napisał: Gratuluję 5000 postów. A jak miałam napisać: ciał Książę bez włosów na jajkach? I nie byłam zgorszona tym, że Golisz tylko tym, że oznajmiasz ostentacyjnie. Powiedzmy, że zgorszona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 259 Napisano 9 minut temu 3 minuty temu, Baba napisał: Co to jest? Pociąg. Może być w typie TLK albo Pendolino. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 71 Napisano 8 minut temu 13 minut temu, say my name say my name napisał: Graze jakie podjarane ze jakies stary onanista w sezonie ogórkowym se bekę toczy Był tutaj niedawno gościu i pisał w takim samym stylu. Nie pamiętam niku, ale podejrzewam, że to ten sam osobnik. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żmija mynżołówka podparise 30 Napisano 8 minut temu 14 minut temu, Baba napisał: Mówiłam. Baba jak nic. Jakiś bezwłosy kurczak 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koŕalgor 22 Napisano 8 minut temu Przed chwilą, beziks napisał: A jak miałam napisać: ciał Książę bez włosów na jajkach? I nie byłam zgorszona tym, że Golisz tylko tym, że oznajmiasz ostentacyjnie. Powiedzmy, że zgorszona. Ej on Cie chyba podrywa wiesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ponury Książe 5 Napisano 8 minut temu 4 minuty temu, Baba napisał: Co to jest? To ile Ty masz lat? 30 ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 259 Napisano 7 minut temu Przed chwilą, Koŕalgor napisał: Ej on Cie chyba podrywa wiesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 259 Napisano 6 minut temu 2 minuty temu, ilu_z_ja napisał: Był tutaj niedawno gościu i pisał w takim samym stylu. Nie pamiętam niku, ale podejrzewam, że to ten sam osobnik. Onanista????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 521 Napisano 5 minut temu 1 minutę temu, beziks napisał: Pociąg. Może być w typie TLK albo Pendolino. Aaaa. To wiem. Widziałam. Pendolino oni w ruchu. Tak mi śmignął przez ułamek sekundy. Oni co to ma wspólnego z moim samopoczuciem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jamuonmi 428 Napisano 4 minuty temu 6 minut temu, Baba napisał: W tym konkretnym przypadku już nic Dobrze to znam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 259 Napisano 3 minuty temu 1 minutę temu, Baba napisał: Aaaa. To wiem. Widziałam. Pendolino oni w ruchu. Tak mi śmignął przez ułamek sekundy. Oni co to ma wspólnego z moim samopoczuciem? Może chodzi o cug. Przeciągi nie są zdrowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 521 Napisano 3 minuty temu 5 minut temu, Ponury Książe napisał: To ile Ty masz lat? 30 ? Sesnaście. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 25 Napisano 1 minutę temu 1 minutę temu, Baba napisał: Sesnaście. A seplenisz po 22 gdy szczęka ląduje w sklance. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 521 Napisano 1 minutę temu 1 minutę temu, beziks napisał: Może chodzi o cug. Przeciągi nie są zdrowe. Maluję paznokcie, więc jest mi wszystko jedno o co chodzi "nowemu". Byle tylko było się z czego pośmiać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 521 Napisano przed chwilą 3 minuty temu, jamuonmi napisał: Dobrze to znam Miałam na myśli forum. A ty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ponury Książe 5 Napisano przed chwilą 2 minuty temu, Baba napisał: Sesnaście. Ja tyle samo, a wiem co to libido. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach