Wikusia 1180 Napisano 4 godziny temu (edytowany) Edytowano 4 godziny temu przez Wikusia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ponury Książe 5 Napisano 4 godziny temu Pozostając w klimacie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 114 Napisano 3 godziny temu I Mega Mana I Czarodziejkę z Księżyca uwielbiam w dużej mierze za muzykę właśnie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2414 Napisano 2 godziny temu ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żmija mynżołówka podparise 32 Napisano 2 godziny temu Babka lubiła malowanego ale jako substytut geja bennie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MaveriQ 27 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, żmija mynżołówka podparise napisał: Babka lubiła malowanego ale jako substytut geja bennie Zgadza się. Jako zapchajdziurę wyłącznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żmija mynżołówka podparise 32 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, MaveriQ napisał: Zgadza się. Jako zapchajdziurę wyłącznie. totalnie inni som, bennie nawet jak byl nawiedzony i humorzasty w podobny sposob to mial geyowy dobry gust artysty huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 12 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, MaveriQ napisał: Zgadza się. Jako zapchajdziurę wyłącznie. Skąd wiesz, że tak było. Wygooglowałaś to w necie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MaveriQ 27 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, żmija mynżołówka podparise napisał: totalnie inni som, bennie nawet jak byl nawiedzony i humorzasty w podobny sposob to mial geyowy dobry gust artysty huh Nie pamiętam za bardzo jego gustu, pamiętam, że na kowbojkach spamował i wpadał w amoki prawie jak namiotowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 182 Napisano 2 godziny temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MaveriQ 27 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Makaron ...... napisał: Skąd wiesz, że tak było. Wygooglowałaś to w necie ? Było to widać gołym okiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żmija mynżołówka podparise 32 Napisano 2 godziny temu no taka sympatia ktora od razu wyparuje w obliczu jakiejkolwiek trudnosci ale to tylko srorum wazniejsze jest ze puma mnie zaciukala w gta 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 182 Napisano 2 godziny temu 12 minut temu, MaveriQ napisał: Zgadza się. Jako zapchajdziurę wyłącznie. Jak nie ma szczęścia do ludzi to już tak zostanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 12 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, MaveriQ napisał: Było to widać gołym okiem. Może, ale ja jedyne co widziałem ostatnio to jej nienawiść do Magdy S. Nawet Ty taka nie jesteś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MaveriQ 27 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, Makaron ...... napisał: Może, ale ja jedyne co widziałem ostatnio to jej nienawiść do Magdy S. Nawet Ty taka nie jesteś. Co ma znaczyć ''nawet''? Nie porównuj mnie do wieczornego łajna. Edytowano 2 godziny temu przez MaveriQ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MaveriQ 27 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Jak nie ma szczęścia do ludzi to już tak zostanie Oboje to szuje, więc karma szybko wraca tu i tam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 12 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, MaveriQ napisał: Co ma znaczyć ''nawet''? Nie porównuj mnie do wieczornego łajna. Znaczy ''aż'' i nie porównuje, ale byłej koleżanki Magdy też nie oszczędzałaś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 182 Napisano 2 godziny temu 10 minut temu, MaveriQ napisał: Oboje to szuje, więc karma szybko wraca tu i tam. To działa na zasadzie przyciągania podświadomie i rzeczywiście spokój aż miło jak ich nie ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MaveriQ 27 Napisano 1 godzinę temu 17 minut temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: To działa na zasadzie przyciągania podświadomie i rzeczywiście spokój aż miło jak ich nie ma. Atmosfera lżejsza i powietrze czystsze. Lubisz tą kichę pasztetową Duda? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żmija mynżołówka podparise 32 Napisano 1 godzinę temu zazdroszcze zonie maklowicza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 182 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, MaveriQ napisał: Atmosfera lżejsza i powietrze czystsze. Lubisz tą kichę pasztetową Duda? Nie jadam zwierząt jeżeli dobrze zrozumiałem pytanie , ale moje koty przepadają za podrobami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2414 Napisano 1 godzinę temu 10 minut temu, MaveriQ napisał: Atmosfera lżejsza i powietrze czystsze. Lubisz tą kichę pasztetową Duda? A skolimki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2414 Napisano 1 godzinę temu 45 minut temu, Makaron ...... napisał: Może, ale ja jedyne co widziałem ostatnio to jej nienawiść do Magdy S. Nawet Ty taka nie jesteś. A gdzie salowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MaveriQ 27 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Nie jadam zwierząt jeżeli dobrze zrozumiałem pytanie , ale moje koty przepadają za podrobami Och, jest przepyszna. Z bułeczką, masełkiem i ogórkiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MaveriQ 27 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: A skolimki? Nie próbowałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koto 7 Napisano 1 godzinę temu 45 minut temu, Makaron ...... napisał: Znaczy ''aż'' i nie porównuje, ale byłej koleżanki Magdy też nie oszczędzałaś Paweł, a właściwie co cię blokuje przed kontaktem z łysą, ona jest cholernie wyposzczona a ty tu każdej byś wylizał patelnie, co więc was blokuje bo nie rozumiem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach