ilu_z_ja 85 Napisano 11 godzin temu Tak długo pisałem komentarz, że pojawiło się osiem nowych i temat zablokowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 539 Napisano 11 godzin temu Dlatego nie udało mi się wkleić miuzik KaeN. Alter ego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 260 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, ilu_z_ja napisał: Tak długo pisałem komentarz, że pojawiło się osiem nowych i temat zablokowany Malowany ptak. Taka powieść jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 9 Napisano 11 godzin temu 52 minuty temu, beziks napisał: Malowany ptak. Taka powieść jest. Przerażająca książka. Do dziś się zastanawiam, co Urszula Dudziak widziała w Jerzym Kosińskim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 85 Napisano 10 godzin temu 1 godzinę temu, beziks napisał: Malowany ptak. Taka powieść jest. 11 jak malowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 85 Napisano 9 godzin temu Żebyście mi tutaj potem nie przyłazili i nie zasmiecali tematu, jak wam zablokują wasze. Co za chamstwo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach