Makaron ...... 14 Napisano 7 godzin temu (edytowany) Tutaj... Edytowano 7 godzin temu przez Makaron ...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 9 Napisano 7 godzin temu Nie mam dziś głowy do muzyki i mózg od tych upałów chyba mi się przegrzał. Ale dzięki Bogu, po ostatnich wędrówkach nie mam ani jednego odciska na nogach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 14 Napisano 7 godzin temu (edytowany) W kolejny weekend upały mają wrócić ... kuźwa czekam na jesień i zime mam dosć lata którego nie lubię Czyli masz gładziutkie jak pupcia niemowlaka, więc dzielna z ciebie dziewczynka Edytowano 7 godzin temu przez Makaron ...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 9 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Makaron ...... napisał: W kolejny weekend upały mają wrócić ... kuźwa czekam na jesień i zime mam dosć lata którego nie lubię Czyli masz gładziutkie jak pupcia niemowlaka, więc dzielna z ciebie dziewczynka Rano jak jadę jest zimno, wcześnie się ściemnia i wieczorem jest chłodno. Ogólnie słońce nie jest takie mocne jak w czerwcu, ale na czerniaka jednak należy uważać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 14 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 19 minut temu, ZbanowanaKawa napisał: Rano jak jadę jest zimno, wcześnie się ściemnia i wieczorem jest chłodno. Ogólnie słońce nie jest takie mocne jak w czerwcu, ale na czerniaka jednak należy uważać Dni coraz krótsze także jest spoko. Spokojnie nic Ci nie grozi, od tego masz myśliwych, a jak zawiodą w co wątpię to wkraczam do akcji przy kolacji... którą zrobisz Edytowano 6 godzin temu przez Makaron ...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 14 Napisano 6 godzin temu Lecimy z muzą ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 14 Napisano 5 godzin temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 14 Napisano 5 godzin temu ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 9 Napisano 5 godzin temu Jeszcze kolację mu się zachciało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 14 Napisano 5 godzin temu 8 minut temu, ZbanowanaKawa napisał: Jeszcze kolację mu się zachciało Wiem, mam wymagania, ale przynoszę ją do łóżka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 9 Napisano 5 godzin temu Nigdy nie jadam w łóżku. Proszę Cię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 14 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, ZbanowanaKawa napisał: Nigdy nie jadam w łóżku. Proszę Cię Nie musimy w nim jeść. Ja Ciebie też ... Edytowano 5 godzin temu przez Makaron ...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 14 Napisano 5 godzin temu I tyle ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 14 Napisano 4 godziny temu Ostani raz.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 14 Napisano 3 godziny temu Dobranoc ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 14 Napisano 3 godziny temu Na noc... Michał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach