Baba 539 Napisano 1 godzinę temu Co to za woda? Pisz szybko nim zablokują. Skrawki waszych wypowiedzi czytałam na profilach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 872 Napisano 1 godzinę temu Idź do ro ssmana, tam są perfumki bezmarkowe w każdym zapachu świata. Ja kupiłam sobie o zapachu malinyowe. Fajne są na lato i upał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 355 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Baba napisał: Co to za woda? Pisz szybko nim zablokują. Skrawki waszych wypowiedzi czytałam na profilach. Nike Chic & Cool Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 539 Napisano 59 minut temu Przed chwilą, murb napisał: Idź do ro ssmana, tam są perfumki bezmarkowe w każdym zapachu świata. Ja kupiłam sobie o zapachu malinyowe. Fajne są na lato i upał. Mam przepełniony koszyk na Hebe i erli Nie powiem ile flaszek mam już w domu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 872 Napisano 58 minut temu Przed chwilą, taka_pokraka napisał: Nike Chic & Cool Widziałaś co pisałam o smaku banana w piwie kraftowym? Strzeż się piwoszy! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 872 Napisano 57 minut temu Przed chwilą, Baba napisał: Mam przepełniony koszyk na Hebe i erli Nie powiem ile flaszek mam już w domu To małe opakowanie. Spokojnie znajdziesz miejsce a koszt ich jest żaden. Są tańsze niż rogal świętomarciński. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 355 Napisano 57 minut temu Mam jeszcze Nike Woman #Yummy Musk to jest znowu mandarynka i gruszka. Mają ciekawe zapachy i w promce za 5 dych mozna kupić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 355 Napisano 57 minut temu 1 minutę temu, murb napisał: Widziałaś co pisałam o smaku banana w piwie kraftowym? Strzeż się piwoszy! Dzięki, będę uważać bo figura nawet przypominam kufel. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 539 Napisano 56 minut temu 1 minutę temu, taka_pokraka napisał: Nike Chic & Cool Nie miałam. Przerzuciłam się na arabskie zapachy. Mam ich najwięcej, ale jest jedną woda która kupiłam online i mogę śmiało polecić. E.Arden biała herbata. Pachnie cały dzień, nie ciągnie się za nami kilometr i nie męczy ludzi siedzących obok nas. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 872 Napisano 55 minut temu (edytowany) W drogerii Natura są zapachy stylizowane na dubajskie. Nie wiem jak się to coś nazywa ale ma przeboski zapach wiśni. Flakonik ma przezłocony ale można go w ostateczności owinąć papierem. Edytowano 54 minuty temu przez murb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 872 Napisano 55 minut temu 1 minutę temu, taka_pokraka napisał: Dzięki, będę uważać bo figura nawet przypominam kufel. Takie kształty lubię najbardziej! Nie zniechęcisz mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 355 Napisano 54 minuty temu Przed chwilą, Baba napisał: Nie miałam. Przerzuciłam się na arabskie zapachy. Mam ich najwięcej, ale jest jedną woda która kupiłam online i mogę śmiało polecić. E.Arden biała herbata. Pachnie cały dzień, nie ciągnie się za nami kilometr i nie męczy ludzi siedzących obok nas. Mi się arabskie zawsze wydawały za ciężkie, lubię lekkie owocowe i słodkawe. Nie jestem słodka to niech chociaż pachnę słodko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 539 Napisano 52 minuty temu 3 minuty temu, murb napisał: W drogerii Natura są zapachy stylizowane na dubajskie. Nie wiem jak się to coś nazywa ale ma przeboski zapach wiśni. Flakonik ma przezłocony ale można go w ostateczności owinąć papierem. Jeśli wybieramy owoc, to mandarynka, cytryna itd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 872 Napisano 51 minut temu 2 minuty temu, Baba napisał: Nie miałam. Przerzuciłam się na arabskie zapachy. Mam ich najwięcej, ale jest jedną woda która kupiłam online i mogę śmiało polecić. E.Arden biała herbata. Pachnie cały dzień, nie ciągnie się za nami kilometr i nie męczy ludzi siedzących obok nas. Używałam. Mam teraz zieloną herbatę z ogórkiem. Po pierwszym psiknięciu nie jest miło ale się dobrze rozwija i pachnie długo. Z tym, że pierwsze wrażenie może zniechęcić. Trzeba dać temu zapachowi szansę. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 355 Napisano 50 minut temu 2 minuty temu, murb napisał: Takie kształty lubię najbardziej! Nie zniechęcisz mnie. a dziś mam ...enkę w czerwone kwiaty wyglądam strasznie ale mi się podobał materiał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 872 Napisano 50 minut temu (edytowany) 1 minutę temu, Baba napisał: Jeśli wybieramy owoc, to mandarynka, cytryna itd. Ja nie przepadam za zapachem wiśni ale ten jest bardzo ok. I wyznam Wam coś. Używam też męskich zapachów. Edytowano 50 minut temu przez murb 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 872 Napisano 49 minut temu (edytowany) 1 minutę temu, taka_pokraka napisał: a dziś mam ...enkę w czerwone kwiaty wyglądam strasznie ale mi się podobał materiał Pociąga mnie Twój intelekt. Też! Na szczęście. Edytowano 49 minut temu przez murb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 539 Napisano 49 minut temu 2 minuty temu, taka_pokraka napisał: Mi się arabskie zawsze wydawały za ciężkie, lubię lekkie owocowe i słodkawe. Nie jestem słodka to niech chociaż pachnę słodko Każda marka ma lekkie i ciężkie zapachy. Ja czytam skład nim wrzucę do koszyka. Kupuję mniejsze flakony i wybieram na erli takie gdzie dodają gratisy (zazwyczaj 2 próbki). Z Hebe też dostałam gratisy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 872 Napisano 47 minut temu Jeść mi się chce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 539 Napisano 47 minut temu 3 minuty temu, murb napisał: Używałam. Mam teraz zieloną herbatę z ogórkiem. Po pierwszym psiknięciu nie jest miło ale się dobrze rozwija i pachnie długo. Z tym, że pierwsze wrażenie może zniechęcić. Trzeba dać temu zapachowi szansę. W punkt. Takie właśnie są. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 355 Napisano 46 minut temu 2 minuty temu, murb napisał: Pociąga mnie Twój intelekt. Też! Na szczęście. Błyskotliwy Bystry jak woda w klozecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 539 Napisano 46 minut temu 3 minuty temu, murb napisał: Ja nie przepadam za zapachem wiśni ale ten jest bardzo ok. I wyznam Wam coś. Używam też męskich zapachów. Ja też podbieram staremu Sama mu kupiłam 4 flaszeczki dubajskich unisex Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 872 Napisano 45 minut temu Przed chwilą, taka_pokraka napisał: Błyskotliwy Bystry jak woda w klozecie A klozet można też tym specyfikiem hydrofobowym potraktować? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 355 Napisano 44 minuty temu 2 minuty temu, Baba napisał: W punkt. Takie właśnie są. Jak zachęcacie to dam szansę. A teraz już idę. Miłego dnia dziewczyny! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 872 Napisano 44 minuty temu 1 minutę temu, Baba napisał: Ja też podbieram staremu Sama mu kupiłam 4 flaszeczki dubajskich unisex Jest takie coś co pachnie jak szarlotka. Zniewiliło mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 872 Napisano 44 minuty temu Przed chwilą, taka_pokraka napisał: Jak zachęcacie to dam szansę. A teraz już idę. Miłego dnia dziewczyny! Ciał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 355 Napisano 44 minuty temu Przed chwilą, murb napisał: A klozet można też tym specyfikiem hydrofobowym potraktować? Jak osuszysz to pewnie tak bo powierzchni musi być czysta i sucha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 872 Napisano 43 minuty temu Przed chwilą, taka_pokraka napisał: Jak osuszysz to pewnie tak bo powierzchni musi być czysta i sucha A to chyba będzie trudno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 539 Napisano 43 minuty temu Przed chwilą, taka_pokraka napisał: Jak zachęcacie to dam szansę. A teraz już idę. Miłego dnia dziewczyny! Też uciekam. Miłego wzajemnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 539 Napisano 42 minuty temu 1 minutę temu, murb napisał: Jest takie coś co pachnie jak szarlotka. Zniewiliło mnie. Kupiłam taki olejek. Będę szczera. Nie podchodzi mi w ogóle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach