Dziwolong 29 Napisano 3 godziny temu Huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 113 Napisano 3 godziny temu pewnie zapomnial juz ze mial urojenia z nia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2442 Napisano 3 godziny temu Czemu jakiś wariat blokuję? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 113 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Czemu jakiś wariat blokuję? przeciez to twoj krzys wpadl w szal nie widzisz ze to ten sam nick Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwolong 29 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Czemu jakiś wariat blokuję? Blokuję czyli ty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zzosia 19 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Czemu jakiś wariat blokuję? Swiniom nie moralnym nie pasuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2442 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Dziwolong napisał: Blokuję czyli ty? Ja nie bo i po co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 113 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Dziwolong napisał: Blokuję czyli ty? widmok ona by mi nie wysylala tekstów w stylu zdychaj pedziu widmok zawsze tak pisze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 113 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Ja nie bo i po co? bandzior wytlumacz jej bo ona nie zakuma ze chodzi o ę na koncu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2442 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: przeciez to twoj krzys wpadl w szal nie widzisz ze to ten sam nick Hubert chciał ze mną popisać a ktoś zablokował. A czemu by wpadł w szał jak nic sie złego nie działo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwolong 29 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: widmok ona by mi nie wysylala tekstów w stylu zdychaj pedziu widmok zawsze tak pisze Ale ogary z was. Ręce opadają jak u gibona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwolong 29 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: bandzior wytlumacz jej bo ona nie zakuma ze chodzi o ę na koncu A po co? Mogłabym mieć kope racjonalnych argumentów i co z tego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2442 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Zzosia napisał: Swiniom nie moralnym nie pasuje. Piter a spotkałeś jeszcze tą na motorze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 113 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Hubert chciał ze mną popisać a ktoś zablokował. A czemu by wpadł w szał jak nic sie złego nie działo? jeden bloker to krzysiu z kanady a drugi to bicu z wielkim cycem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2442 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: bandzior wytlumacz jej bo ona nie zakuma ze chodzi o ę na koncu Ty mi wytłumacz wolę ciebie jak tłumaczysz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 113 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Dziwolong napisał: A po co? Mogłabym mieć kope racjonalnych argumentów i co z tego? no skoro jej napisalas a to napisz be bo w zyciu nie zakuama bo nie zna po.skiego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 237 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: widmok ona by mi nie wysylala tekstów w stylu zdychaj pedziu widmok zawsze tak pisze Ale po co skoro oficjalnie ci mogę pocisnąć, bo jesteś deklem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zzosia 19 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Piter a spotkałeś jeszcze tą na motorze? Tak na Tiko koczku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 113 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Piter a spotkałeś jeszcze tą na motorze? tę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwolong 29 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: jeden bloker to krzysiu z kanady a drugi to bicu z wielkim cycem Ale muszą mieć podjare tym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 113 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Ty mi wytłumacz wolę ciebie jak tłumaczysz mnei sie nie chce i tez jestem analfabetą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwolong 29 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: no skoro jej napisalas a to napisz be bo w zyciu nie zakuama bo nie zna po.skiego To trolica pjerdolona żaden ulom 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 113 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Zаwsze przychodzi noc napisał: Ale po co skoro oficjalnie ci mogę pocisnąć, bo jesteś deklem no dokladnie z nickow blokera mi wysylasz te same teksty wiec wiem ze to ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwolong 29 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: tę Tera to mje zaskoczyłeś imponujonco Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 391 Napisano 3 godziny temu fajnie gieniewiewe pojechala salowa hahhaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 113 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Dziwolong napisał: Ale muszą mieć podjare tym ja mysle ze bicu wali konia do tych blokow a widmok to psychol wiec jak wpadnie w szal to pewnie nawet sam nie wie po co blokuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 237 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: mnei sie nie chce i tez jestem analfabetą. Po szkole specjalnej ...y ułom autystyczny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zzosia 19 Napisano 3 godziny temu Taka prawda karma was dopadła i ryjecie. jak w chlewie na forum. Kwik kwik. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 113 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Dziwolong napisał: To trolica pjerdolona żaden ulom nie ona nie troluje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwolong 29 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: ja mysle ze bicu wali konia do tych blokow a widmok to psychol wiec jak wpadnie w szal to pewnie nawet sam nie wie po co blokuje Bicu wszechmogący Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach