Mr Awesome 7 Napisano 14 godzin temu golić się na jeża? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mr Awesome 7 Napisano 14 godzin temu Madziu czekamy na opinie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 375 Napisano 14 godzin temu Można, jak ma się ładną twarz to nie trzeba jej zasłaniać włosami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 393 Napisano 14 godzin temu Łysa kobieta z włosami na jeża biegająca po lesie jak zwierzę to legenda chciałabym taka spotkać uciekając od niedźwiedzia grizli wgryzajacego się w samochód. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 393 Napisano 14 godzin temu Łysa kobieta z włosami na jeża biegająca po lesie jak zwierzę to legenda chciałabym taka spotkać uciekając od niedźwiedzia grizli wgryzajacego się w samochód. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 393 Napisano 14 godzin temu Boje się przytulasnych ludzi co wymyślają historie o tobie jprdl czy to jest normalne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2447 Napisano 14 godzin temu (edytowany) Znałam jedną co miała wlosy na jeża ale ona chciała być chłopem i pewnie dlatego. Edytowano 14 godzin temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 50 Napisano 13 godzin temu 33 minuty temu, Onaaaa napisał: Znałam jedną co miała wlosy na jeża ale ona chciała być chłopem i pewnie dlatego. Musisz wyjątkowo nudzić Widusia, że zamiast tobie poświęcać czas, wolał pisać do mnie na skrzynkę z lewych kont Mam nadzieję, że nie przejeżdzasz już kotów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 50 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, say my name say my name napisał: Ostatnio płakusiała nad komarem czy innym świerszczem. Mocna odmiana po ‚przejechałam Kota ale sąsiadka ma ich dużo / nie ten to inny’. Bardzo spojna jest ta mitomanka w swojej kreacji. Masę kazirodczych wiadomości dostałam w nocy od Widmo. Ale to pewnie nie on pisał, bo spał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 50 Napisano 7 godzin temu (edytowany) Nieźle karzeł dał w palnik i blokuje całe forum. Edytowano 7 godzin temu przez ZbanowanaKawa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach