Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Mr Awesome

Jak można

Polecane posty

Łysa kobieta z włosami na jeża biegająca po lesie jak zwierzę to legenda chciałabym taka spotkać uciekając od niedźwiedzia grizli wgryzajacego się w samochód. 

Łysa kobieta z włosami na jeża biegająca po lesie jak zwierzę to legenda chciałabym taka spotkać uciekając od niedźwiedzia grizli wgryzajacego się w samochód. 

Boje się przytulasnych ludzi co wymyślają historie o tobie jprdl czy to jest normalne 

Znałam jedną co miała wlosy na jeża ale ona chciała być chłopem i pewnie dlatego.

Edytowano przez Onaaaa

33 minuty temu, Onaaaa napisał:

Znałam jedną co miała wlosy na jeża ale ona chciała być chłopem i pewnie dlatego.

Musisz wyjątkowo nudzić Widusia, że zamiast tobie poświęcać czas, wolał pisać do mnie na skrzynkę z lewych kont 😜 Mam nadzieję, że nie przejeżdzasz już kotów. 

1 minutę temu, say my name say my name napisał:

Ostatnio płakusiała nad komarem czy innym świerszczem. Mocna odmiana po ‚przejechałam Kota ale sąsiadka ma ich dużo / nie ten to inny’. Bardzo spojna jest ta mitomanka w swojej kreacji.

Masę kazirodczych wiadomości dostałam w nocy od Widmo. Ale to pewnie nie on pisał, bo spał 😄 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować