Mr Awesome 5 Napisano 3 godziny temu golić się na jeża? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mr Awesome 5 Napisano 2 godziny temu Madziu czekamy na opinie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 375 Napisano 2 godziny temu Można, jak ma się ładną twarz to nie trzeba jej zasłaniać włosami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 392 Napisano 2 godziny temu Łysa kobieta z włosami na jeża biegająca po lesie jak zwierzę to legenda chciałabym taka spotkać uciekając od niedźwiedzia grizli wgryzajacego się w samochód. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 392 Napisano 2 godziny temu Łysa kobieta z włosami na jeża biegająca po lesie jak zwierzę to legenda chciałabym taka spotkać uciekając od niedźwiedzia grizli wgryzajacego się w samochód. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 392 Napisano 2 godziny temu Boje się przytulasnych ludzi co wymyślają historie o tobie jprdl czy to jest normalne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2442 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Znałam jedną co miała wlosy na jeża ale ona chciała być chłopem i pewnie dlatego. Edytowano 2 godziny temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 44 Napisano 1 godzinę temu 33 minuty temu, Onaaaa napisał: Znałam jedną co miała wlosy na jeża ale ona chciała być chłopem i pewnie dlatego. Musisz wyjątkowo nudzić Widusia, że zamiast tobie poświęcać czas, wolał pisać do mnie na skrzynkę z lewych kont Mam nadzieję, że nie przejeżdzasz już kotów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 44 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, say my name say my name napisał: Ostatnio płakusiała nad komarem czy innym świerszczem. Mocna odmiana po ‚przejechałam Kota ale sąsiadka ma ich dużo / nie ten to inny’. Bardzo spojna jest ta mitomanka w swojej kreacji. Masę kazirodczych wiadomości dostałam w nocy od Widmo. Ale to pewnie nie on pisał, bo spał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach