Mr Awesome 6 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 2010 u babci. Sesja w Lucernie i na snopkach siana. Błękitne niebo z chmurami. Take me back Edytowano 2 godziny temu przez Mr Awesome Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 46 Napisano 2 godziny temu Bicu tu też zablokujesz? Skąd weźmiesz kasę, jak cię złapie WP i dostaniesz nakaz zapłaty za straty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 46 Napisano 1 godzinę temu Widmo też blokuje, ale on pieniędzy nie pozyskuje, więc z czego zapłaci? Więzienie też zna jak własną kieszeń, po licznych wyrokach za kradzieże i awantury 🫢 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 46 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Facundo napisał: Nakaz spłaty to Ty dostaniesz za to co zrobiłaś Przemkowi podła psychopatko Mówisz Moon? Tobą też się zajmę. Smakosz też nie pisze, ciekawe dlaczego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2442 Napisano 1 godzinę temu 54 minuty temu, ZbanowanaKawa napisał: Bicu tu też zablokujesz? Skąd weźmiesz kasę, jak cię złapie WP i dostaniesz nakaz zapłaty za straty? Niech zablokuje chociaż nie zdążysz za dużo hejtować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 46 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Niech zablokuje chociaż nie zdążysz za dużo hejtować. Ja nie przejeżdżam kotów i nle wysyłam kazirodczych wpisów, więc odbij zapchajdziuro, wstydząca się syna przed gachem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2442 Napisano 57 minut temu 4 minuty temu, ZbanowanaKawa napisał: Ja nie przejeżdżam kotów i nle wysyłam kazirodczych wpisów, więc odbij zapchajdziuro, wstydząca się syna przed gachem. Co z tego jak robisz inne rzeczy i jak już się tutaj na kogoś rzucisz to przestać ci ciężko a mogłabyś w tym czasie pogadać z mężem bo biedak sam pewnie do siebie gada z braku towarzystwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zzosia 20 Napisano 55 minut temu 7 minut temu, Onaaaa napisał: Niech zablokuje chociaż nie zdążysz za dużo hejtować. Atak ma zwisòw z ambony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 46 Napisano 55 minut temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Co z tego jak robisz inne rzeczy i jak już się tutaj na kogoś rzucisz to przestać ci ciężko a mogłabyś w tym czasie pogadać z mężem bo biedak sam pewnie do siebie gada z braku towarzystwa Nie odwracaj kota ogonem, którego z uśmiechem przejeżdżasz. Zajmij się kazirodcą z karetki, żeby nie wysyłał mi więcej swoich fantazji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwolong 35 Napisano 55 minut temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Co z tego jak robisz inne rzeczy i jak już się tutaj na kogoś rzucisz to przestać ci ciężko a mogłabyś w tym czasie pogadać z mężem bo biedak sam pewnie do siebie gada z braku towarzystwa Ty mogłabyś w czasie który poświęcasz kafeterii pobyć z synem. Są wakacje. Ten sam argument. To wy tu się wyklocacie wiecznie że macie rodziny związki i krowe więc to wy powinniście ograniczać aktywność ma forum a nie my ludzie bez żadnych zobowiazan Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2442 Napisano 52 minuty temu 2 minuty temu, Dziwolong napisał: Ty mogłabyś w czasie który poświęcasz kafeterii pobyć z synem. Są wakacje. Ten sam argument. To wy tu się wyklocacie wiecznie że macie rodziny związki i krowe więc to wy powinniście ograniczać aktywność ma forum a nie my ludzie bez żadnych zobowiazan Nie ma go bo wyjechał z koleżanką i jej rodzicami na wakacje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2442 Napisano 50 minut temu 4 minuty temu, Zzosia napisał: Atak ma zwisòw z ambony Może da sie coś z tymi atakami zrobić? Zmniejszyć troche? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwolong 35 Napisano 48 minut temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Nie ma go bo wyjechał z koleżanką i jej rodzicami na wakacje. Wlasne dziecko z cudzymi rodzicami wysyłasz? 13 lat to jednak nie jest 16. Polecam więcej samokrytyki jednak zanim zaczniesz wysyłać innym rodzinne spędzanie czasu. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zzosia 20 Napisano 47 minut temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Może da sie coś z tymi atakami zrobić? Zmniejszyć troche? Podobno 50 letnia baba nic nie zrobi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 46 Napisano 47 minut temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Może da sie coś z tymi atakami zrobić? Zmniejszyć troche? Bądź w końcu kumata i ignoruj mnie, albo chociaż spróbuj zapchajdziuro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 46 Napisano 46 minut temu 1 minutę temu, Zzosia napisał: Podobno 50 letnia baba nic nie zrobi. 69 jak już. Lubisz tą cyfrę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mr Awesome 6 Napisano 46 minut temu 1 minutę temu, Dziwolong napisał: Wlasne dziecko z cudzymi rodzicami wysyłasz? 13 lat to jednak nie jest 16. Polecam więcej samokrytyki jednak zanim zaczniesz wysyłać innym rodzinne spędzanie czasu. No tak, nastolatek fajnie spędza czas i tworzy wspomnienia, a ty będziesz moralizować kwestie wychowawcze sama będąc starą panną bez dzieci. W sumie z salową piątkę możesz sobie przybić hipokrytko. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwolong 35 Napisano 44 minuty temu Stara panna xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2442 Napisano 42 minuty temu 4 minuty temu, Zzosia napisał: Podobno 50 letnia baba nic nie zrobi. Ja się boję bab jak krzyczą i są zlowieszcze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2442 Napisano 41 minut temu 6 minut temu, Dziwolong napisał: Wlasne dziecko z cudzymi rodzicami wysyłasz? 13 lat to jednak nie jest 16. Polecam więcej samokrytyki jednak zanim zaczniesz wysyłać innym rodzinne spędzanie czasu. Zaraz może mi jeszcze powiesz jak mam wychowywać swoje dziecko bo wiesz lepiej? No dramat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mr Awesome 6 Napisano 40 minut temu 4 minuty temu, Dziwolong napisał: Pij sobie ipa i nie wtrącaj się najgłupsza kobieto na forum. Ładnie paziujesz beskidzkiemu. Niezły spektakl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 46 Napisano 40 minut temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Ja się boję bab jak krzyczą i są zlowieszcze. A ja się boję kobiet, które przejeżdżają koty sąsiadki i jeszcze się cieszą, że sąsadka ma dużo kotów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zzosia 20 Napisano 39 minut temu (edytowany) 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Ja się boję bab jak krzyczą i są zlowieszcze. Ja też, jak zamachnaą zwisem mogą zabić. Niechcący. Edytowano 39 minut temu przez Zzosia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
edeek 0 Napisano 36 minut temu 9 minut temu, Dziwolong napisał: Wlasne dziecko z cudzymi rodzicami wysyłasz? 13 lat to jednak nie jest 16. Polecam więcej samokrytyki jednak zanim zaczniesz wysyłać innym rodzinne spędzanie czasu. taa lepiej wychowywac syna na kolejnego lezaka, przema czy bica uwiązanego do maminego cyyca całe życie, taaa... kolejna która wychowalaby kalekę emocjonalną xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2442 Napisano 35 minut temu 6 minut temu, Mr Awesome napisał: No tak, nastolatek fajnie spędza czas i tworzy wspomnienia, a ty będziesz moralizować kwestie wychowawcze sama będąc starą panną bez dzieci. W sumie z salową piątkę możesz sobie przybić hipokrytko. Może ona tak wychowana że do 16 lat nie mogła nigdzie wyjechać bez rodziców. No i w domu najlepiej siedzieć i być cicho bo przyjdzie zdzicho Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2442 Napisano 34 minuty temu 5 minut temu, Zzosia napisał: Ja też, jak zamachnaą zwisem mogą zabić. Niechcący. To przerażające i teraz mi uświadomiłeś że nie wolno sie zbliżać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwolong 35 Napisano 31 minut temu Jak zwykle problem z rozumowaniem. No ale nie mój cyrk ani małpy na szczęście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
edeek 0 Napisano 23 minuty temu 4 minuty temu, Dziwolong napisał: Jak zwykle problem z rozumowaniem. No ale nie mój cyrk ani małpy na szczęście obozy i kolonie dla dzieci sa od 8 r ż chyba wiec skoro dla ciebie 13 latek na wakacjach bez starych to coś dziwnego czy niepokojącego to chyba sama bylas ostro chowana pod kloszem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwolong 35 Napisano 21 minut temu 1 minutę temu, edeek napisał: obozy i kolonie dla dzieci sa od 8 r ż chyba wiec skoro dla ciebie 13 latek na wakacjach bez starych to coś dziwnego czy niepokojącego to chyba sama bylas ostro chowana pod kloszem Nie te kropki laczycz kochany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zzosia 20 Napisano 8 minut temu 24 minuty temu, Onaaaa napisał: To przerażające i teraz mi uświadomiłeś że nie wolno sie zbliżać Ile samochòd więcej spala? Motor się zarwał nawet z przyczepką. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach